REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Avocatul Toni Neacșu condamnă măsurile SUA împotriva familiei lui Liviu Dragnea: 'Sunt nedrepte și cinice'

Avocatul Toni Neacșu condamnă măsurile SUA împotriva familiei lui Liviu Dragnea: 'Sunt nedrepte și cinice'

Replica API 9 septembrie 2019 | 00:27 435

Avocatul Toni Neacșu a comentat măsura luată de SUA împotriva familiei lui Liviu Dragnea. Vă reamintim că recent Liviu Dragnea, împreună cu cei doi copii ai săi (Alexandra și Valentin), au primit interdicție de a intra pe teritoriul Statelor Unite din cauza actelor de corupție semnificative în care a fost implicat fostul lider PSD, scrie stiripesurse.ro

„Informația dată de Libertatea (n.a.: cum că Alexandra ar urma să fie expulzată din SUA, unde studiează la o facultate) este greșită pentru simplul considerent că d-ra Alexandra Dragnea se află în România, unde a găsit-o măsura luată de secretarul de stat american.

Dincolo de asta, în dreptul european nu este este permis ca membrii familiei să sufere pentru acuzațiile aduse unui alt membru al familiei. Regulile americane sunt diferite, dar asta nu înseamnă că nu sunt nedrepte și cinice.

În România orice interdicție de intrare în țară, cu excepția declarării unui diplomat ca persoană indezirabilă - non grata, se poate contesta la o instanță de judecată.

Nu știu cum este în SUA, sper să fie și acolo garantat dreptul fundamental de acces la o instanță, deși mă cam îndoiesc.

Probabil este de prisos să anticipez că Ministerul de Externe, cel care apără drepturile cetățenilor români în raport cu state terțe, nu va solicita nici un fel de lămuriri și cu atât mai puțin nu va încerca o deblocare diplomatică a situației, chiar dacă interdicția nedreaptă privește o persoană majoră, aflată deja de un an la studii în Statele Unite, cu viză legal obținută, care personal nu a fost implicată în nici un fel de afacere judiciară și care din întâmplare poartă numele familiei în care s-a născut, așa cum îl poartă toți copiii noștri”, a precizat avocatul Toni Neacșu, pe pagina sa de Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dragnea ,presedintele infractorilor din penitenciarele de maxima siguranta ,va aparea in noul film hanibal resurection in rolul unei femei cu mustata
5
2
Corect d p d v al americanilor care s-au saturat de tot felul deinfractori ce patrund in Sua !---sa se extinda pe toata planeta si prin Costa Rica !
4
2
nu uita ca totusi tara te vrea mort!!!
8
2
Bai NEACSULE tu esti prost sau te faci ca nu intelegi.Americani au spus despre niste dictatori africani,de politicieni cu rang inalt din America Centrala care au legaturi cu marile cartele de droguri si despre familia lui Liviu Dragnea ca nu au ce cauta in tara lor si tu mai comentezi?,ia citeste mai intai langa ce persoane sta Dragnea pentru ca nu este el singurul cu o interdictie de tipul asta.
8
1
Lui DRACnea si la toata increngatura lui de HOTI si mafioti statul sa le ia TOT, sa nu faca puscarie ca tot noi ii platim confortul de-acolo, nu, sa-l lase doar cu camasa de pe el, sa munceasca la patron cu salariul minim pe economie sa vada si el cum se traieste in romania sub guvernarea PSD, cum se descurca atatea milioane de romani batjocoriti de PSD...Sheet.
9
2
In deliorman padurea nebuna , tot el ramane seful. De-aia nu mai poate el de interdictie. Conacul ramane al lui, afacerile si banii la fel. Termina rapid parnaia si i se rupe - traieste fericit pana la adanci batraneti si fara calatorii peste ocean. La fel si plozii.
8
4
organizatia de bosorogi pesede a lui nea florea ala cu 60.000 lei pensie pe luna sar in apararea hotului suprem dragnea .si voi aia "plecatii" in strainatate care cred ca n-ati fost nici pina la bulgari ca nu v-a dat pesedeul gratis la transport ce mama dracu comentati? daca e asa bine cu pesedeul de ce dracu ati plecat ?si v-a apucat pe toti cititul si comentatul la aceasi ora .a dat harabagiu ordin sa postati ?
14
2
asa ii trebuie lu GRAGNEA daca nu avrut sa le dea AMARICANILOR GAZELE DIN MAREA NEAGRA.
7
14
Sa sugeti poulile in frunte cu Dracnea!!!!
12
10
Uite-asa americani vor fi urati de romanii care i-au asteptat 50 de ani sa vina. Unchiul Sam ne-a adus coruptia de mare subtilitate o justitie aservita, o tara dezbinata hotii patronate de ambasadorul Gatenstein, dispoziztii cum sa ne comportam si ce sa facem si multe firme manglitoare de resurse. Nu a adus investitii, educatie de inalt nivel, tehnologii, echipamente militare, oameni de calitate, etc. Astia parca ne imping catre rusi si chinezi.
14
5
asa este cand sclavetii se duc sa pupe papucul la America. Stapane de prosti ce suntem, l-am bagat pe Dragnea la parnaie si cum mai agitam si pacalim mamaliga romaneasca ?Lasa ca va ajuta unchiul Sam Ia faceti o declaratie cum ca aia ai lui Dragnea nu mai au voie in America dar sa o dati dupa 1 sept ca atunci se intoarce prostimea din concediu si poate are efect ! Saru-mana unchiu Sam !Si mamaligarii prosti ura,ura, ei? Amestec mai mare in alegerile prezidentiala nu am vazut Traiasca colonia de mana a14 a Romanica ca mai are ceva gaz, ceva petrol ceva de furat!
9
14
2 care sustin ca locuoesc in alta tara decat a lor si 1 care considera ca oricine altcineva este de vina pt faptul ca infractorul si puscariasul dragnea este doar o victima.incredibil.se pare ca cel putin voi astia 2 care sunteti plecati va cam meritati soarta.in primul rand fiecare tara e libera sa decida cine intra cine iese cine are interdictie si cine nu.in al doilea rand poate ati uitat sau nu stiti nenorocirile pe care aceasta mizerie de om a vrut sa le faca.printre altele pedofili violatori eliberati subjugarea unui judet transformat in mosia lui.vai de capul vostru de mari romani.....
16
10
Deci Plesoianu avea dreptate. Suntem o tara de sclavi iar SUA se amesteca peste tot unde au interese, ei fac ordine pe tot globul pamantesc. Nu e normal asa ceva. De ce nu se aplica si in Romania atunci legile din SUA? Traiesc in Austria de 2 ani...si cred ca bine am facut. Mi-am luat familia dupa 42 de ani de Romania...ma doare..dar nu am ce sa fac. Si apropo..Johannis asta ne-a dus rau de tot in jos. A dezbinat o natie de oameni frumosi, prietenosi si ospitalieri si foarte apreciati in occident. Romanii au ajuns o natie de depresivi datorita nivelului de trai si al problemelor. Mare pacat.
15
19
ce mortii lor vor SUA , aia sunt niste Mercenari !! van gura de romani prosti ati vandut tara! Saracilor ! ma bucur ca sunt in Spania de 16 ani . La mue
9
26
Ce inseamna pizda ?...Cu pixda si gura mea iam rezolvat si pe americani.
10
29

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272