REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

BABU a scăpat de SANCȚIUNE din partea partidului!

BABU a scăpat de SANCȚIUNE din partea partidului!

Replica API 12 mai 2020 | 17:12 5301

Viceprimarul Constanței a reușit să scape, momentan, de o sancțiune aplicată în interiorul partidului din care face parte. Acesta i-a convins, încă o dată, pe șefii PSD, că victima din dosarul în care este cercetat a făcut tam tam degeaba și că nu este nimic adevărat.

Potrivit informațiilor noastre, Babu a fost sfătuit să iasă și să spună public tot ce s-a întâmplat, pentru a-și spăla imaginea, însă acesta nu ar fi dorit, pe motiv că nu vrea să alimenteze subiectul. Astfel șefii social democrați au hotărât că vor lua o decizie în urma anchetei de la nivelul Parchetului.

Reamintim că, zilele trecute, viceprimarul Babu s-a ales cu dosar penal pentru ultraj după ce a agresat fizic un comisar din cadrul CJPC Constanţa, în cadrul unui control desfăşurat la sediul firmelor lui, de pe Şoseaua Mangaliei. Babu ar bruscat-o pe tânăra comisar, a zmucit-o de braţ şi i-a luat telefonul cu care filma. Oamenii legii au fost solicitaţi la faţa locului.

"Joi a avut loc o acţiune de control la o societate din Constanţa. Domnul Babu a venit nervos spre mine, deoarece filmam. Mi-a dat peste mâini, m-a prins de braţul stâng, m-am tras deoparte si mi-a zis să ies afară. Colegii s-au pus scut în faţa mea. Fratele lui încercau să-l calmeze",a declarat Maria Obreja, pentru Replica.

La faţa locului a fost solicitat şi un echipaj al Secţiei 5 de Poliţie.

"Când a ajuns poliţia, viceprimarul a spus că noi n-avem ce să căutăm acolo. Eu, cu încă un coleg, ne-am ridicat să spunem partea noastră, după care i-au luat lui declaraţia. Azi am depus plângere",a mai spus comisarul CJPC. Aceasta a aşteptat ca vicele să-şi ceară scuze pentru atitudinea sa, însă nu s-a întâmplat aşa. A trimis doar un buchet de flori. "A avut ocazia să vină să-şi ceară scuze personal. Mi-a trimis azi, printr-o altă persoană, un buchet de flori. Atât. Nu telefon, nu nimic. Măcar puţin respect trebuia să aibă, scuze nu e greu să oferit", a mai spus Maria Obreja "Sunt şocată de cele întâmplate. Dacă dânsul, care într-o funcţie, procedează aşa, atunci când merg la oameni normali, la ce să mă aştept?", s-a întrebat retoric comisarul.

Nu e la prima abatere

De asemenea, amintim că, la începutul anului, același Dumitru Babu şoca printr-o atitudine la fel de grosolană. Un jurnalist i-a cerut o declarație în contextul unui scandalul legat de construirea unui bloc de patru etaje pe situl istoric al cetății antice Tomis, moment în care Babu s-a enervat şi i-a spus că face umbră pământului degeaba.

Citește și: https://www.replicaonline.ro/psd-constanta-va-decide-astazi-soarta-lui-dumitru-babu-in-partid-430285/

https://www.replicaonline.ro/viceprimarul-dumitru-babu-dosar-penal-dupa-ce-a-maltratat-un-comisar-al-protectiei-consumatorului-429987/

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102