REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Bărbatul băgat în spital de un şofer BĂUT riscă să rămână infirm!

Bărbatul băgat în spital de un şofer BĂUT riscă să rămână infirm!

Replica API 28 februarie 2019 | 00:29 615

Accidentul de la Macul Roşu

Accidentul de la Macul Roşu

Sâmbătă noaptea, în data de 24 februarie, puțin după miezul nopții, mai exact la ora 00:45, un tânăr de 26 de ani, mort de beat, a provocat un accident rutier pe bulevardul Tomis. Șoferul abia se mai ținea pe picioare, dar se plângea că s-a rupt capota mașinii, asta în timp ce victima era inconștientă în cealaltă mașină, suferind fractură membru inferior. Momentul a fost imortalizat de un martor. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, dar și un echipaj al poliției, care l-a testat pe tânărul petrecăreț, rezultând o alcoolemie în aerul expirat de 0,88 mg/l. Cu puțin timp înainte de accident, individul a fost susprins de camera de bord dintr-un alt autoturism, cum circula pe contrasens.

Chiar şi aşa, şoferul care a băgat în spital un alt şofer (nevinovat!) a fost lăsat în libertate. Însă, nu acest lucru este cel mai grav, ci faptul că şoferul rănit este în stare gravă la spital, iar prietenii acestuia se întreabă: "cum a putut spune Poliţia că e rănit uşor?! Poliţia nu a venit nici până în prezent să vadă care este starea lui". Adevărul este că, în prezent, starea pacientului este doar grija medicilor, dar ulterior acesta poate obţine certificat medico-legal în funcţie de zilele de spitalizare şi poate face demersuri împotriva şoferului băut.

Prietenii bărbatului aflat pe patul de spital au făcut publică şi o imagine cu acesta şi au transmis: "Accident Macul Roșu. Până acum s-a operat piciorul care era fracturat în trei locuri, șuruburi și tije, fractură de coloană cervicală fără deplasare, fisură la inelul 5, astăzi s-a stabilit că mai este o fisură pe la jumătatea coloanei, fracturi la degete bonus, încă un pas și își pierdea piciorul. Eu unul optez pentru pro înlăturarea pedepselor cu suspendare pentru consumul de alcool la volan (direct reținere) și amenzi cât mai mari, inițial poliția a declarat că a fost rănit ușor dar mai are mult timp de stat prin spitale".

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/rupt-de-beat-a-condus-pe-contrasens-si-a-bagat-in-spital-un-om-nevinovat-a-fost-lasat-in-libertate-383070/

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu te agita ca faci valuri si te ineci ! Te deranjeaza ca vor sa il bata pe betiv? il sugi regulat si daca pleaca la puscatorie o sa ti lipseasca? Ala cu picioru rupt nu era nici beat nici drogat. Iubitu tau cu audi era. Daca crezi ca astia care comentam suntem pizde si smardoi, vin o maine in parcare la maritimo sa te futem prin gat in cur sa vedem care ce si cum. Slugoiule !
1
0
Ba da numai baieti pe aici,toti l ar bate pe asta beat! Pizde care comenteaza aiurea sunteti...ce pula mea va dati smardoi,astepta ti in pula mea sa vedem cum se termina totul. Daca asta cu picioru rupt era si el drogat sau sloboz? La asta ne pricepem sa comentam,parca asteptam sa se intample ceva sa avem despre ce sa vorbim. Stati ma pulilor sa vedem ce se intampla pe parcurs...
1
1
Angheeeleee te fut baietii, nu mai merge cu spaguta acum, parvenitule!!!
5
0
Impuscat la locul accidentului fara judecata ! Stop criminalilor de pe sosele!
7
0
La puscarieeeeee, cu cocalarii la puscarieeeee! Regret ca nu ma aflam prin preajma, pana sa vina politia ii provocam fractura de creier lu asta mic cu capota rupta. Fmm de handicapat
11
0
@Relu tu cumva esti "femeia" betivului aluia?! Cum sa zici ca ala nu era baut...pai daca va prind pe strada va rup eu picioarele si o coasta sa vedeti cum este.ca si asa o sa fiu liber dupa.
12
0
Poza este fake. Am fost acolo....soferul nu era baut tare, bause 1 bere. Atat.
0
27
cand legea o sa spuna ca daca conduci baut si faci accident nu mai este culpa si este tentativa atunci vorbesti de retinere. pana atunci....aveti grija sa va feriti. sanatate victimelor !
12
0
Asa conduc soferi romani, exact cum traiesc, ca niste nesimtiti. Cinstea, onoarea si bunul simt nu exista. Daca pe animalul care a urcat rupt de beat, l-ar fi educat parinti, nu s-ar fi intamplat nenorocirea. Asta este mentalitatea romanului. Am bani, cumpar orice. Doar pedeapsa divina poate sa-l pedepseasca cu adevarat. Daca exista. Macar tragem sperante. Asteptncu interes sentinta.
19
2
Pana nu o sa ajungem noi tineri la conducerea tari nu v-a fii bine in tara
6
8
Mari suge pula in cimitir !
4
2
Unde esti mari proasto sa vezi ce face alcoolu la volan este vorba despre una care ii lua apararea unui betiv fiindca din fericire pt alti oameni nevinovati nau fost in fata betivului si idioata asta zicea ce ma a omorit pe cineva.
6
0
legea in romanica este facuta de hoti in folosul talharilor
21
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108