REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

RUPT de BEAT, a condus PE CONTRASENS și a băgat în spital un om nevinovat! A fost lăsat ÎN LIBERTATE

RUPT de BEAT, a condus PE CONTRASENS și a băgat în spital un om nevinovat! A fost lăsat ÎN LIBERTATE

Replica API 25 februarie 2019 | 00:00 696

VIDEO!

VIDEO!

Sâmbătă, puțin după miezul nopții, mai exact la ora 00:45, un tânăr de 26 de ani, mort de beat, a provocat un accident rutier pe bulevardul Tomis. Șoferul abia se mai ținea pe picioare, dar se plângea că s-a rupt capota mașinii, asta în timp ce victima era inconștientă în cealaltă mașină, suferind fractură membru inferior. Momentul a fost imortalizat de un martor. La fața locului s-a deplasat și o ambulanță, dar și un echipaj al poliției, care l-a testat pe tânărul petrecăreț, rezultând o alcoolemie în aerul expirat de 0,88 mg/l. Cu puțin timp înainte de accident, individul a fost susprins de camera de bord dintr-un alt autoturism, cum circula pe contrasens.

Ce spun polițiștii!

În data de 24.02.2019, ora 00:45, un bărbat de 26 ani, în timp ce se afla sub influenta băuturilor alcoolice, rezultat 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat,(dublu în sânge) a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din municipiul Constanţa, dinspre Bdul. Aurel Vlaicu către str.Soveja, iar după intersecţia cu str.Tulcea a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, care era condus regulamentar din sens opus de un barbat de 30 ani. A rezultat vătămarea corporală a celui de-al doilea conducător auto.

Șoferul este cercetat în stare de libertate pentru săvârșirea infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și conducere sub influența băuturilor alcoolice. Este cercetat în libertate pentru că… n-a fost considerat pericol public! De cealaltă pate, șoferul din celălalt autotursim a fost internat în Spitalul Județean Constanța, fiind operat la un picior și urmează să fie supus și unei intervenții la coloană.

VIDEO:

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pt Ginel : sunt politisti locali mai destepti decat cei nationali care au ajuns niste frustati !
0
0
Pentru ala de se intituleaza... Prolex.... Doamne cat de prost esti..... Taci din gura ca iti baga lumea... Salam.... Ai vrut sa faci pe dasteptul.. Dar esti mai prost ca un politist local...
0
0
Un rupt de beat rupt in cur
1
0
Justitie de kkt s-ai multumim lui Tudorel marioneta porcului de Dragnea
11
4
Cetateanu are dreptate am cunoscut politisti corecti nu la circulatie care sau bucurat ca dupa multi ani au prins un mare hot asta a vrut sai mituieasca da ei nu banditu a mituit justitia si a scapat dupa ii radea pol.in nas politisti au invatat lectia si cand lau prins dinnou au luat ei spaga si gata.
8
0
Daca e sa o luam pe fapte, politistii constata si investigheaza, procurorii cer pedeapsa si judecatorii o dau. Asa ca, voi astia de jos, pastrati-va scuipatul si injuraturile pentru aia care i-au dat drumul aiurea in public. Justitia in Romania e facuta de niste repetenti, inconstienti si zombi intelectuali. Light is on but nobody is home.
11
1
Fortza PSD. Sunteti vai de mama voastra in tara aia de cacat Romania. Ne pisam pe voi toti. Traiti ca porcii de pe o zi pe alta. Muie Romania.
5
8
Cica nu reprezinta un pericol public...Baga-mi-as pula-n ea de justitie...
14
2
natie de hoti corve si alcoolici
15
0
Atunci sa fie arestati politistii care ancheteaza... Ei sunt pericolul public!
23
2
Baga-ne-am pula-n gura lui de boschetar jegos!
26
1
6 luni la inchisoare, ziua la munca, la sortat gunoaie, sapat santuri ...., seara la parnaie
31
0
Are mami cu tati bani....frati pesti...traim bine si ne doare la pl de alti...normal ca e lasat in libertate daca au bani de dat unde trebuie...maine dupa analize reiese ca soferul internat in spital era beat nu el. Futuva Palazu in gura.....toti tigani.. sa va trag la toti
30
2
Nu e pericol public, e cetatean de onoare. Tara de cacat, condusa de oameni de cacat, cu legi de cacat. Romania 3k. O sa incepem sa ne facem dreptate singuri, ochi pt ochi si dinte pt dinte, the purge un concept care se va aplica in jigodia asta de tara cat de curand. Lunganule cu audi AXB, o sa ne pisam pe mormantu tau !
36
1
Multumitii lui Tudorel si lu Dragnea
26
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614