REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Bărbatul care a MURIT după ce şi-a dat foc NU a suportat să stea fără concubină!

Bărbatul care a MURIT după ce şi-a dat foc NU a suportat să stea fără concubină!

Replica API 8 noiembrie 2017 | 00:00 564

Doar ce-şi pierduse tatăl

Doar ce-şi pierduse tatăl

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din localitatea Lanurile, judeţul Constanţa, a recurs la un gest cât se poate de necugetat: s-a stropit cu benzină și și-a dat foc. Starea lui a fost una gravă, după care a decedat! Se pare că și viața i-a dat mai multe lovituri. Își pierduse mama în urmă cu un an, tatăl în urmă cu 40 de zile și se pare că și concubina voia să-l părăsească. În trecut fusese cercetat pentru furt.

Florin Ionuș Iovu, în vârstă de 31 de ani, în noaptea de luni spre marţi, 6 spre 7 noiembrie, a consumat băuturi alcoolice, după care, între el şi concubina sa a izbucnit o ceartă, pe fondul geloziei. În plus, se pare că femeia îl anunțase că-l va părăsi. Astfel, în jurul orei 5.00, bărbatul a ieşit în faţa casei, în curte, şi-a turnat benzină pe el şi şi-a dat foc. Din nefericire, a suferit arsuri grave, pe o suprafaţă de 90 - 95% din corp. A fost transportat la spital.

”Bărbatul care s-a autoincendiat a suferit arsuri gr. 3 și 4 pe 95% din suprafața corpului, inclusiv la căile aeriene superioare. Șoc postcombustie. Pacientul este în stare foarte gravă, la Terapie Intensivă și a fost supus unei intervenții chirurgicale unde s-au practicat incizii de detensionare atât la nivelul trunchiului cât și al membrelor”, au declarat cadrele medicale din cadrul Spitalului Județean Constanța, marți, 7 noiembrie.

La scurt timp după aceste declarații, bărbatul a murit. Au fost alertaţi şi poliţiştii din cadrul Secţiei Rurale Topraisar, care au declanşat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs nefericitul eveniment. Tânărul își pierduse recent ambii părinți: tatăl în urmă cu circa 40 de zile, mama cu un an. Recent, se pare că și concubina urma să-l părăsească. Vecinii îl știau ca pe un om muncitor, la casa lui. Avea în grijă 5 copii, da localnicii au precizat că nu erau ai lui, ci ai femeilor cu care a trăit. Precizăm și faptul că, în anul 2010, Iovu era cercetat pentru furt, fiind vorba despre un acumulator auto și un recipient cu motorină.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
bine ca nu a oorat o pe ea pentru damblaua lui.
0
0
Ofitereasa diana marcu indemnata de ta-su sa intre in armata.Deh,daca i-a placut lu' ta-su sa traga la ofiterese acum e randul altora sa traga la ofitereasa lui.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614