REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

BARMAN PRINS în timp ce își FĂCEA un JOINT

BARMAN PRINS în timp ce își FĂCEA un JOINT

Replica API 29 decembrie 2020 | 14:01 8527

Valentin A., din Constanța, barman la clubul Kudos, a fost prins, împreună cu alți trei colegi, în timp ce încerca să își facă un joint. Aceștia au fost surprinși, la orele 22.00, într-un autoturism, Valentin A. fiind singurul acuzat de infracțiunea de deținere de droguri de risc.

Organele de poliție din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, fiind în timpul atribuțiunilor de serviciu în zona clubului ”Kudos” au observat mai mulți indivizi într-un autoturism, care prezentau un comportament suspect, cu această ocazie fiind depistați inculpatul Valentin A. și alte 3 persoane.

Organele de poliție au constatat că Valentin A. se afla în momentul depistării pe scaunul șoferului autoturismului, ținând în mâini un grinder pentru mărunțit cannabisul, în care se aflau fragmente vegetale, de culoare verde-olive, cu miros și aspect de cannabis, iar în mâna stângă, o bucată de hârtie albă, în care se aflau 2 (doi) muguri de cannabis, în greutate totală de aproximativ un gram, sub formă de substanță vegetală, de culoare verde-olive, cu aspect și miros specific cannabisului. De asemenea, în portiera stângă-față, într-un buzunar, organele de poliție au identificat o cutiuță inscripționată ”OCB”, ce conținea foițe din hârtie pentru confecționat țigări.

Inculpatul și-a recunoscut fapta

Fiind audiat în calitate de suspect, Valentin A. a recunoscut săvârșirea faptei precizând că a consumat droguri doar de 2 ori. De asemenea acesta a declarat că ” cei trei colegi de-ai mei nu cunoșteau faptul că eu aveam droguri la mine. Probabil că știau că sunt consumator de droguri„.

Ce a spus instanța

Instanța a apreciat că este suficientă aplicarea pedepsei amenzii penale, pentru ca inculpatul, pe baza resurselor individuale, să conștientizeze consecințele săvârșirii faptei penale și conduita pe care trebuie să o adopte în viitor pentru a se conforma valorilor sociale ocrotite de legea, urmând ca la cuantumul acesteia să se țină seama și de scopul preventiv pe care trebuie să-l aibă, dar și de faptul că în privința sa s-a dispus anterior o soluție echivalentă pentru o faptă similară anterioară. Valentin A. a fost condamnat la la pedeapsa amenzii în cuantum de 1.200 lei pentru infracțiunea de deținere de droguri de risc. Decizia nu este definitivă, ea putând fi atacată cu apel.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Al dracu nu mai are omu voie sa isi faca un cui ca gata sare garda
0
0
Asta e reclama la kudos?
0
0
Da ce tie si cu militienii corupti si unii si altii.
0
0
Muie politia roamana, nu merita respect merita omorati toti cu tot cu familii si facuta de la inceput
4
1
Legalize it !!!
3
3
Voi chiar sunteti idioti? Asta este stire? Idiotilor
10
0
Cumparase de la concurenta si gaborul si a facut datoria
12
3
Wow ce chestie zici ca facea o nava spatiala!!in plm jumate de lume fumeaza legal mara si noi e stire!! Plm de oligofreni!!
14
1
Acum e Valentin A. Nu ii mai dai cnp-ul, adresa, seria CI, adresa lu bunica-sa? Si poate ne zici si noua in ce an s-au petrecut toate de mai sus.
11
1
Ce rahat de legi
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272