REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
10.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Barna: Statutul de partener privilegiat pe care România îl are pentru SUA - o premisă ce trebuie menţinută

Barna: Statutul de partener privilegiat pe care România îl are pentru SUA - o premisă ce trebuie menţinută

Replica API 3 februarie 2021 | 00:00 1060

Statutul de partener privilegiat pe care România îl are pentru SUA este o premisă care trebuie menţinută, afirmă vicepremierul Dan Barna.

Sursa foto: Dan Barna / Facebook

El a avut marţi o întâlnire cu David Muniz, însărcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucureşti, care îndeplineşte sarcinile de ambasador până când noua administraţie va numi unul oficial.

"Ştiu bine că românii şi mediul de business aşteaptă de la acest guvern să fie un campion al reformelor şi al debirocratizării şi intenţionăm să ne ţinem de cuvânt. Acesta a fost principalul meu mesaj în discuţia pe care am avut-o azi cu David Muniz. (...) Diplomatul american mi-a spus că există un interes major al companiilor americane din industria de tehnologie şi IT, infrastructură şi energie pentru oportunităţile oferite de România. Statutul de partener privilegiat pe care România îl are pentru SUA este o premisă care trebuie menţinută", a scris Barna pe pagina sa de Facebook, potrivit Agerpres.

Conform acestuia, în cadrul întrevederii s-a discutat despre "cele mai bune căi pentru a consolida cooperarea" între guvernele României şi SUA şi despre cum Parteneriatul Strategic dintre Bucureşti şi Washington "poate deveni chiar mai relevant în perioada următoare".

"Una dintre condiţii este ca la Bucureşti să existe stabilitate politică şi o hotărâre neabătută de a continua reformele anunţate în programul de guvernare", subliniază vicepremierul Dan Barna.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din cauza cui?nu a noastra ci a bruneteiilor care au ajuns in sua si ne fac de ris.
0
0
americanii nu isi vad decat interesu, usr-isti nu sunt patrioti si nici oameni care sa tina cu poporul, o sa ajungem vai mama noastra
2
0
Noi europenii suntem niste prosti ca nu le facem exact ce ne fac ei noua! Dar ne place sa stam in genunchi! Ce poate fi mai umilitor?
3
0
Partener privilegiat ?Glumiti? Cat timp viza pt.state se plateste cu 150 dolari dupa care poti fi refuzat si nu vorbesc despre cea de emigrare sau de munca ci despre cea de tranzit,adica doar treci prin aeroport mai departe ex. navigator te duci la nava putem vorbi doar de un partener de care iti bati joc ,il umilesti .Macar aveti bunul simt si nu mai pomeniti de asta lingailor si aplecatilor.
4
0
Trimitem tigani la produs care se pusca pe la Los Angeles ,americanii sunt foarte fericiti.
0
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212