REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Barracuda își trage ansamblu rezidențial în zona Campus

Barracuda își trage ansamblu rezidențial în zona Campus

Replica API 13 mai 2020 | 00:00 3866

Zona Campus – Tomis Nord este într-o contiună expansiune fiind plină de blocuri noi. Un investitor din București urmează să construiasă în această zonă, mai exact pe strada Safirului, numărul 5, un ansamblu rezidențial compus din trei imobile.

Zona aflată în zona Campus - Tomis Nord este într-o continuă expansiune, construindu-se de zor. Recent, un investitor din București a primit certificatul de urbanism pentru a ridica pe strada Safirului, numărul 5, un ansamblu rezidențial.

Astfel, în documentele oficiale, se solicită modificarea proiectului autorizat cu A.C. numărul 556 din 24.03.2020, intitulat "Construire ansamblu rezidențial compus din trei imobile S+P+3E și un imobil S+D+P+3E cu subsol comun parcare și locuințe colective la parter și etajele superioare, organizare de șantier și împrejmuire teren" prin supraetajare cu un nivel în limita a 20% din suprafața construită desfășurată, recompartimentări interioare și modificare fațade conform legii nr. 50/1991 modificată și completată prin legea nr. 193/2019. Mențiunea adăugată a fost aceea că supraetajarea se va autoriza numai după intabularea construcției în baza unui proces verbal la terminarea lucrarilor conform H.C.L. nr. 37/2020.

Cine este investitorul?

Sc Barracuda Residence SRL are sediul în municipiul București și este o firmă infinţată în anul 2018. Rizea Florian este administratorul firmei, care se ocupă de dezvoltare și promovare imobiliară. Societatea pe care o administrează se bazează pe un concept nou pentru municipiul Constanța și anume panourile fotovoltaice, care sunt menite să reducă substantial factura la electricitate a noilor proprietari. De menționat este și faptul că Barracuda Residence a mai ridicat deja un imobil aflat în aceeași zonă, pe strada Perlei, numărul 11, care are ca termen de finalizare iunie 2020.

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Betoane, betoane sa-i turnam-n cur lu Fagabou
5
0
alta serparie cu betoane construite fara cap , arhitectura , specific zona lac . total bagabonteala urbanistica .
7
0
...Iin Constanta nu exista plan urbanistic...se construieste haotic...iar rezultatul se vede la tot pasul...blocuri intre case...blocuri fara parcari...sensuri unice ale strazilor fara motiv...sunt doar interese...atat !!!
13
0
ma speriasem ca fac STAZI k lumea
3
0
Nu cred ca exista retarzi mai mari decit arhitectii melcilor din Romania,Cta in particular.Femeia de serviciu ar fi mai buna decit ei.Ba,la asa zisa aia facultate in afara de mizgaleli va mai invata ceva?Ati auzit de pomi,parcuri,peisagistica,nu de bloc linga bloc,taran linga taran linga tigan? Pe voi si pe judecatori Nu va angajeaza nimeni afara,sinteti prea inteligenti.
20
0
MAI VERIFICATI, SUNT TERENURILE CU PROBLEME DIN DOSARUL RETROCEDARILOR
12
0
Primar de rahat
11
1
La fel ca in Compozitorilor, o zona in care arhitectul sef nu a intrat niciodata. Au semnat hartiile fara sa ii intereseze daca strazile au minim 2 benzi, daca sunt trotuare, daca au utilitati
14
0
Zona de Nord cu aer de Sud.
7
0
Un cartier mai urat ca cel de la Campusul Universitar nu o sa mai vedeti. Blocuri de toate felurile unul mai urat decat altul. Lipsa utilitatilor - magazine, posta, scoala, gradinita, etc. sunt la ordinea zilei. Parcarile sunt vai de mama lor. Un haos arhitectural general.
20
2
Oare de ce se construieste atat? Cine le cumpara? Eu vad in tot orasul nu doar apartamente raslete ci intregi cladiri goale, chiar in zone bune. Vaporenii sunt singurii fraieri care pun si cumpara cu nemiluita cheltuindu-si banii pe astfel asa zis investitii. In rest, mai sunt sau mai bine spus au mai fost unii dezvoltatori care mai spalau bani prin astfel de proiecte. Deci toata piata imobiliara din Constanta este o mare specula! Probabil la fel si prin alte orase din Romania
23
0
Lasa ca vine Fagadau si asfalteaza tot, pe banii nostrii. La fel face si in Comozitorilor, unde manglitorii de terenuri si-au tras partea , iar prostii platesc asfaltarea. Un jeg de om, nu merita primaria, mai ales cu echipa cu care , cica, se ocupa de problemele orasului. In fapt, Fagadu, Babu, Stroe, Moga, Babus, ei sunt problema orasului.
17
0
Zona Campus o zona cu blocuri ingramadite un in altul fara locuri de parcare . La un bloc de 80 apartamente au 15 locuri de parcare una va zic cand il vinde alta la predare .Distanta intre blocuri 3 metri nici in cartierul Abator unde era un cartier muncitoresc nu este asa .Fara strazi asfaltate cand ploua noroiul este la gat ,iar vara cand bate vantul este un praf de nedescris Sahara. Gunoiul este la el acasa deoarece multe blocuri in lipsa de spatiu au pus containerele de gunoi pe strada . Inainte de a cumpara si a arunca banii interesati va mai bine de aceasta zona Campus noua Favela de Ct
33
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212