REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Băsescu: Din bătălia pentru putere a găștilor din PSD, vinovați vor fi jandarmii

Băsescu: Din bătălia pentru putere a găștilor din PSD, vinovați vor fi jandarmii

Replica API 4 decembrie 2017 | 00:00 434

Senatorul Traian Băsescu, președinte al PMP, a declarat, după incidentele petrecute sâmbătă în Piața Victoriei din Capitală, că, din "bătălia pentru putere a găștilor din interiorul PSD", "vinovați vor fi jandarmii".

"Premierul PSD cere să nu se organizeze un târg în Piața Victoriei, conștient fiind de implicații. Primarul general PSD dispune, cu cinism, să se organizeze târgul în Piața Victoriei, deși era conștient de potențialul conflictual al acestei decizii. Numai ce începe în Piața Victoriei montarea scenei pentru târg și conflictul violent izbucnește între un bătrân bolșevic agresiv și un protestatar de cea mai proastă speță, care îl lovește pe bătrânul bolșevic. Jandarmii intervin strict în limita procedurilor și îl încătușează pe protestatarul bătăuș, spre a-l duce la poliție. După incidentul violent, primarul general, cu codița pleoștită, își retrage din Piața Victoriei recuzita cu care a provocat scandalul și anulează târgul proferând amenințări cu dosare penale și acuzând Jandarmeria", a scris Băsescu, duminică, pe Facebook, conform Agerpres.

Liderul PMP a adăugat că "sare imediat și ministrul de interne PSD care, cântând în strună Primarului General, anunță o anchetă drastică la Jandarmerie".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Basanau a asmutit jandarmii de au ologit multi nevinovati,atunci cand tara chiar era impotriva lui si a nemernicilor care azi au imputit PNL-ul,prin alianta.Basau chiar a actionat brutal si antiromaneste,in schimb autoritatile de acum sunt moi si nu dau cu apa sub presiune pe turbatii care umplu strazile din lipsa de creier si care sprijina ramanerea legilor basisto-macoviste in vigoare,asa ca sa fie cat mai multi oameni nevinovati distrusi .
0
4
Asta suna cam ca aia cu acarul Paun!Cineva sa dea in judecata primaria si consiliul acela care,prin acea hotarare ,a creat haosul din piata.
3
0
,,Primarul general cu codita pleostita,, - bai baseule,tu vorbesti de codita cand tie iti falfaia codita la londra
1
2
te bagi in seama ca chilotii-n cur.ai o familie traznet,toti infractori dovediti.du-te tataie si plimba-ti nepotii ca ne-ai dat muie destul si ai pus Romania pe fundul marii.Nici infractorul Dragnea nu e bun dar nici tu nu esti mai breaz.Gunoi uman,mars la ghena de gunoi a istoriei.
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212