REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
13.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bătaie în Parlament; un politician a ajuns la Terapie Intensivă. Video

Bătaie în Parlament; un politician a ajuns la Terapie Intensivă. Video

A.F. 6 decembrie 2022 | 18:34 3201

Un deputat turc din opoziţie, Hüseyin Örs, a fost spitalizat de urgenţă la terapie intensivă, marţi, la Ankara, după ce a fost lovit în cap în timpul unei încăierări în Parlament, anunţă o aleasă din partidul său, Iyi Parti, Aylin Cesur, relatează AFP.

”Am constatat că starea sa s-a deteriorat după ce a fost lovit în cap (...). A fost defibrilat la spital”, declară unor jurnalişti Aylin Cesur, o deputată din Partidul Iyi (”Partid Bun” în turcă, naţionalist), din care face parte şi deputatul spitalizat, Hüseyin Örs, scrie news.ro.

Hüseyin Örs, în vârstă de 58 de ani, se află la terapie intensivă, iar starea sa este consideraă ”critică”, precizează Cesur.

Imagini difuzate de presa turcă îl surprind pe deputatul din Trabzon, la Marea neagră (nord-est), lovit de un ales din partidul Justiţiei şi Dezvoltării (AKP, islamo-conservator, la putere) al lui Recep Tayyip Erdogan, citează stiripesurse.ro.

AKP nu a comentat imediat incidentul.

Încăierarea a izbucnit în timpul unei dezbateri a bugetului turc aferent anului 2023.

”Deputatul nostru a fost victima unui atac greu (...). Este o zi a ruşinii pentru Parlamentul turc şi pentru cei care au comis această agresiune”, a denunţat o purtătoare de cuvânt a Iyi Parti, Kursat Zorlu.

Certuri şi bătăi sunt frecvente în timpul unor dezbateri tensionate în Parlamentul turc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
a prabusit lira turceasca cu peste 80 la suta in ultimul an. Turcii de rand au ajuns saraci lipiti, dimineata e un pret la paine, seara altul. Societatea a decazut profund in ultimii ani, i-a nenorocit imbecilul.
3
1
a prabusit lira turceasca cu peste 80 la suta in ultimul an. Turcii de rand au ajuns saraci lipiti, dimineata e un pret la paine, seara altul. Societatea a decazut profund in ultimii ani, i-a nenorocit imbecilul.
1
1
partidul "BUN" al madamei Meral Aksener, este un partid rupt din principalul partid nationalist numit MHP, daca nu stiati va spun eu ca aceasta madama Meral Aksener este teleghidata de secta lu' Fethullah Gulen, deci cu conexiuni CIA.Acum daca un deputat din partidul acesti madame Meral Aksener a mancat bataie de la un deputat AKP, e clar ca acel deputat AKP a fost provocat si a degenerat, se apropie alegerile prezidentiale in Turcia, in 2023 si vor sa faca cat mai mult circ, au vazut ca au sanse mici sa-l dea jos pe Erdogan, vor sa faca cat mai mult balci
2
5
Si de ce nu scrii in titlu ca e in Turcia, tzigane?
9
0
Asa este normal - dicutii aprinse in parlament si nu aranjamente la intalniri de taina intre conducerile partidelor care devin obligatorii la vot in parlament ca la noi
5
2
Virgile, uită-te aici bătaie, tata, nu ce ți-am făcut eu ție.
7
1
Astia sunt patrioți fraiere, ai noștri se acoperă unii pe altii in furaciuni. Turcia e o putere de care altii țin cont, de noi doar se folosesec
8
2
Paguba in ciuperci
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212