REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
18.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bază de tratament și recuperare balneo în Eforie Nord

Bază de tratament și recuperare balneo în Eforie Nord

Replica API 23 decembrie 2018 | 22:12 531

sursa foto: litoralulromanesc.ro

Una dintre cele mai cunoscute localități turistice din zona litoralului românesc al Mării Negre, orașul Eforie Nord, a avut parte de o dezvoltare destul de lentă, modernizări deosebite i s-au adus în ultimii ani, care au sporit fluxul de turisti, iar cererile de spații de cazare au crescut îndemnând investitorii să continue construcțiile de hoteluri, pensiuni și vile.

BRIZA MĂRII S.R.L. intenționează să ridice un imobil în Eforie Nord cu regim de înălțime S+P+3E ce va avea funcțiunea de bază de tratament, balneoterapie și recuperare, în vecinătatea plajei Vraja Mării. În acest sens a fost depus la Agenția pentru Protecția Mediului (APM) proiectul conform documentului ”DOTARE TURISM BALNEAR S+P+3E”, în vederea obținerii avizului de mediu.

Terenul pe care se dorește realizarea investiției se află în proprietatea beneficiarului BRIZA MĂRII S.R.L., în baza actului de alipire numărul 658/24.11.2017 având o suprafață de 375 mp.

Folosirea actuală a terenului, conform Certificatului de urbanism numărul 369/26.09.2017, emis de Primăria orașului Eforie, este de curți-construcții, iar destinația stabilită prin planurile de urbanism și amenajarea teritoriului este de dotări turistice cu capacitate mică, dotări agrement. Terenul face parte din intravilanul orașului Eforie și este situat într-o zonă ce dispune de rețele de utilități.

Costrucția propusă va avea un regim de înălțime S+P+3E și va găzdui spații cu echipamente și dotări moderne pentru recuperare și balneoterapie.

Subsolul clădirii va include echipamentele aferente piscinei pentru excerciții, relaxare și tratament profilactic, rezervor de nămol, echipamente automate de pregătire a nămolului pentru băile speciale, precum și sistemele de pompare a amestecului circuitului de evacuare a resturilor menajere și medicale.

Parterul va include piscina pentru exerciții, relaxare și tratament profilactic, saună uscată, saună umedă, două unități de dușuri ciclonice, grupuri sanitare și cameră tehnică.

Etajul 1 va cuprinde sectorul de băi nămol, împachetări nămol și parafină, hidroterapie, cabinete medicale și grupuri sanitare.

Etajul 2 va include sectorul de electroterapie, masaj, grupuri sanitare și cameră pentru personalul medical.

Etajul 3 va include sectorul de: fitness medical, kinetoterapie și gimnastică, grupuri sanitare, apartament SPA cu cadă Caracalla pentru hidromasaj și masaj cu aer, pat Jouvence Spa pentru relaxare și masaj, băi de aburi, zonă relaxare canapea cu apă și duș ciclonic.

Baza de tratament va avea o capacitate de circa 150 de pacienți/ zi.

Clărirea propusă spre construire va fi amplasată în imediata vecinătate a Hotelului Mirage del Mar ce îi va aigura condițiile de logistică și hoteliere pentru pacienți, hotelul fiind de asemenea deținut de compania BRIZA MĂRII S.R.

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Statiunea este varza fara gaze fara drumuri asfaltate peste tot cand ploua doar noroi fara trotuare fara spatii verzi . In toata statiunea Eforie Nord nu gasesti un parc . Daca te aflii in Eforie pe timp ploios esti terminat totul este mort.....
2
0
hoo!! vicele fara nicio treaba lingau lui serban
0
0
Ce cladire de cacat. Nu seamana cu nimic bun.
0
1
Lipsa de subiecte
3
1
Daca e in sistem privat multi nu vom avea acces --Vrajeli vrajeli !
1
1
Reclama ...
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212