REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

„Contele“ Zambra, după ce și-a obligat copilul să cerșească, se plictisește la Poarta Albă!

„Contele“ Zambra, după ce și-a obligat copilul să cerșească, se plictisește la Poarta Albă!

Ana Maria LIPAN 21 decembrie 2022 | 00:00 5292

Plictisit probabil peste măsură de viața de după gratii, autointitulatul ”Conte” Nicolae Mircea Iosipescu-Zambra, același care și-a exploatat propriul copil și pe care-l trimitea la cerșit, a găsit o nouă modalitate de a menține atenția asupra lui. Trimite presei scrisori din pușcărie.

“Contele” Nicolae Iosipescu-Zambra, cunoscut pentru trecutul lui ce pare a fi o scena desprinsă dintr-un film absurd, dar și pentru că făcea parte dintr-un grup infracțional organizat, trafic de minori și exploatarea cerșetoriei, a ajuns la gesturi disperate pentru a rămâne în atenția publicului. Trimite scrisori, din pușcărie, presei. În mesajul transmis ziarului Replica, ilustrează marea sa “benevolență“, promițând detalii în exclusivitate despre dosarul în care este condamnat pentru exploatarea propriului său fiu și invitându-ne la Penitenciarul Poarta Albă.

Într-o epistolă, Iosipescu Zambra ne scrie:

„Prin prezenta, ca urmare a celor publicate de către ziarul dvs. în perioada octombrie-noiembrie 2022, vă invit să participați în data de 20 decembrie 2022 la termenul de judecată cu ds 6315/118/2022/a1-cameră preliminară pe rolul Tribunalului Constanța.

În virtutea dreptului la replică și având în vedere colaborările anterioare cu ziarul dvs. ași dori să vă acord exclusivitate asupra acestui dosar și să veniți la mine, la Penitenciarul Poarta Albă - sectorul vizită, pentru discuții detalii suplimentare. 
Așa să ne ajute Dumnezeu!! Notă. Puteți urmări pe site când vor fi și alte date termene de judecată, deoarece se vor face precizări interesante a abuzurilor la care suntem supuși și depune probe în acest sens.” , și se semnează Diplomat în Științe și Litere, Nicolae Mircea Zambra Iosipescu. 

Autointitulatul „conte”  Nicolae Mircea Iosipescu Zambra, a fost reținut de procurorii DIICOT din cauza faptului că își exploata propriul fiu, în vârstă de 13 ani, trimițându-l să cerșească. Coșmarul copilului nu se oprea însă aici, în momentele în care nu era la trimis la cerșit, el era nevoit să îndeplinească diverse sarcini pentru tatăl său și subordonații lui. Băiatul era obligat și să vândă cărți vechi, toate activitățile sale fiind supravegheate din umbră de abuzatorii săi, ce odată cu venirea serii îi luau toate câștigurile obținute în acea zi. 

Toate acestea au avut loc în perioada mai – august 2022, când victima a fost dusă la cerșit de membrii grupului la Constanța, Brașov și Timișoara. 

În luna august a.c procurorii DIICOT Constanța și mascații, l-au ridicat pe Zambra de acasă, pentru aceste acuzații. El a fost trimis în judecată, de procurori, alături de soție, pentru exploatarea propriului fiu.

Istoricul bizar al “contelui” Zambra

Profitând de caracterul incert al mediului politic din anii ’90, Nicolae Mircea Iosipescu Zambra a reușit să își clădească un nume. Autointitulat „conte”, a folosit această oportunitate pentru a înființa un partid politic împreună cu mama sa și fochistul blocului în care locuia, devenind astfel membru fondator și președinte al Partidului Național Progresist și apoi vicepreședinte al primului parlament ce adopta legi și decrete necesare imediat după Revoluția din decembrie 1989, anume Consiliul Provizoriu de Uniune Națională (CPUN). Zambra a ocupat chiar și o funcție de parlamentar în această perioadă, fiind implicat în dosarul „Caritas” și închis pentru înșelăciune.

În calitate de președinte de partid, el beneficia de paza și protecția SPP, fiind documentate în numeroase fotografii, ce datează în anii aceia, escapadele lui prin București unde era însoțit de ofițeri. 

În anul 2021 a vrut să reintre în politică, exprimându-și intenția de a candida pentru președinția partidului AUR, împotriva lui George Simion.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Gunoi uman
2
1
Iosipescu Zambra Nicolae Mircea CNP 1.7.1.1.2.0.5.4.3.3.0.2.9 Ploiesti Str.Cameliei nr.98 bloc 59 ap.33 Mama Adelina Sanda Tata Ioan nicolae
0
1
Un gunoi infect la puscarie ep viata cu el
1
1
Acest criminal a omorat PRIN INFOMETARE SUTE DE ANIMALE pe care le luase de la proprietari sub anuntul MINCIONOS al unei "pensiuni de animale". Animalele moarte DE FOAME le arunca la ghena, dupa ce le manca organele interne cu copiii sai. Cele care au fost VANDUTE PE OLX in primele zile de la incredintarea de catre proprietarii idioti pacaliti de acest gunoi PROTEJAT DE CADRE DIN DGIPI (FOSTUL UM 2014, "DOI S-UN SFERT"), FIIND FOLOSIT IN DIVERSE INFRACTIUNI ECONOMICE SI OPERATIUNI DE SANTAJ SI COMPROMITERE A PERSOANELOR INDEZIRABILE DE CATRE ACEST SERVICIU DE CRIMA ORGANIZATA, au avut mare noroc... Acest individ ascunde peste 90% din activitatea sa infractionala prin teroarea dezlantuita de "justitia" din Romania, pe care o manipuleaza structurile care il protejeaza incat NIMENI SA NU SPUNA PUBLIC CE FACE ACEST GUNOI INFECT SI CELE DOUA OTREPE MIZERABILE CARE SUNT SOTIA SI "GAGICA" LUI.
5
1
Cel mai penal din bloc combinatorul acesta ieftin si de duzina . Va las numarul real al sotiei lui 0746847340 . TERORIZATI-L !!!
3
3
Asta conte? După mecla... E print toata ziua! Cel mai sexy in viata! Daca o are la fel de mare si cotita ca si nasul... succesul la bulau e garantat!
3
2
Din cauza mincatoriilor de lebede.
4
1
Dar se pare caci exista .
2
0
Un wc uman care nu merita băgat în seama.batut în fiecare zi merita ordinaru asta.
11
1
Ce băiat ca lumea
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272