REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BELA TĂNASE de la CAMBELA și-a protejat constructia cu PLASĂ, la MIȘTO. VIDEO!

BELA TĂNASE de la CAMBELA și-a protejat constructia cu PLASĂ, la MIȘTO. VIDEO!

Replica API 5 octombrie 2020 | 00:23 12223

Imobilul de 8 etaje din fața Pieței Abator, al afaceristului Bela Tănase de la Cambela Prod, era ridicat…fără protecția celor care trec pe aleea umbrită de înalta clădire. Ei bine, s-ar părea că investitorul a ținut cont de reclamațiile celor care trec zilnic pe acolo și s-a apucat să își ‘securizeze’ construcția cu… o plasă pusă la etajul al doilea al clădirii… și un tunel de trecere pe alee.

Afaceristul tulcean, Bela Tănase, cel care construiește în mai multe zone din Constanța a fost „sancționat” de mai multe persoane ce trec zilnic pe lângă imobiliul pe care îl ridică vizavi de Piața Abator. Mai exact, un constănțean a sesizat și redacția Replica de Constanța pentru a face cunoscut faptul că investitorul nu a asigurat niciun fel de măsură de protecție pentru cei care trec zilnic pe aleea de lângă imobilul ce se află în plin proces de construire. „Trecem zilnic pe acolo. Atât eu, cât și copiii mei și chiar și vecinii. După ce că e prin tribunale cu această cladire că nu avea voie să construiască pe spațiul verde, acum își și bate joc de trecători. Deseori se întâmplă să cadă câte ceva de sus sau dacă nu, ești încărcat de praf. Oricum ar fi, să treci pe acolo e o întreagă aventură. Le-am tot spus băieților care muncesc acolo, unii vecini chiar s-au certat cu ei că nu este normal să construiască așa, fără protecția cetățenilor” a spus un constănțean.

A ținut cont milionarul tulcean de spusele oamenilor?

Ei bine, în mod surprinzător, da. Se pare că afaceristul a ținut cont de cele reclamate de trecători și s-a conformat, lucrările de realizare a unui „tunel” acoperit pe alee fiind începute la finele săptămânii ce doar ce s-a încheiat. Totodată, la unul din etajele superioare, cei care se ocupă ce construcție au aruncat și o plasă, așa… în dorul lelii.

Oare, investitorul nu știa că trebuie să își împrejmuiască terenul și să protejeze trecătorii de eventuale accidente neplăcute, sau a crezut că merge și așa?

Cine este Bela Tănase?

SC Cambela Prod SRL este o firmă înființată în anul 2000, administrată de către Constantin Camburi și Bela Tănase. Revista Capital l-a inclus în top 300 milionari pentru anul 2017 şi pe Bela Tănase - locul 241, cu o avere estimată la 25-27 milioane de euro. Cambela Prod este unul dintre marii investitori care se ocupă cu imobiliare în Constanţa. În portofoliul firmei sunt blocuri în Mamaia, pe strada Caşin, în Faleză Nord, pe strada Biruinţei, în cartierul Coiciu.

Bela Tănase se ocupă cu agricultura, mai exact cu exportul de cereale pe ruta maritimă Constanța-Egipt. Acesta este asociat cu 50% la Cambela Construct SRL, alături de Camburi Constantin născut în 1966, tot în județul Tulcea, la Sarighiol De Deal, dar și la firma Highlife Properties, deținută 100% de Bela.

Video:

Citește și:Bela Tănase RIDICĂ BLOCUL din zona ABATOR cu VITEZA LUMINII, dar UITĂ să-şi plătească DĂRILE la STAT

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ESTE FACUTA DIN AUTOBUZ, SEDIUL REPLICA ESTE LA 300 DE M , DC NU MERGETI PERSONAL ACOLO ?
4
0
Donchi la funie !
4
1
Lumea v-a tinut minte,Babu si Fagadau !La alegeri,v-au ,,ars"! Fagadau,revin cu intrebarea:ce stii sa faci?La ce te pricepi?De unde iti mai iei ditai salariul?
13
0
Nu vanturache. Babu a intervenit sa le dea autorizatie. Babu a si incasat spaga. Vanturache si-a luat doar mooie. Mooie fatalau. Mooie babuinu.
14
1
Aveau vaci imaginare !
17
1
Si machidon si din tulcea. Curul speciei umane.
27
5
Gigi porcu vs Fane Englezu
8
3
SM2 numai bosorogi securisti rupti in cur, foarte bine va face, sa mai construiasca unu langa de 15 etaje sa va saturati.
9
1
Unchiu lui Baronu funie datoriile !
6
2
Hai ca poti si peste sosea, ce te retine?!?! La cat de avari, nesatui si nesimtiti sunteti, nu ne mira nimic. Sa le luati la groapa cu voi pe toate!
18
2
Cum adica unde s-a mai pomenit?,in orasul Constanta unde primarul R.Mazare a format o mafie pe care i-a lasato lui D.Fagadau si asta nu l-a dezamagit pe profesorul lui.
23
0
Epoca Mazare-Fagadau s-a terminat.Fagdau,PSD,smecherii,functionarii corupti si slugile lor trebuie sa plateasca.Muie PSDS ! Ti-ai dracu de hoti !
22
0
un machedon imputit moarte lor
25
4
Constanta e sufocata de smenari makidoni din tulcea.
33
4
Saptamina trecuta am avut o problema in zona respectiva si am gasit loc de parcare linga intrarea in sectia dermato - venerice din zona timp in care era sa-mi cada un obiect de pe blocul respectiv. Plasele sunt puse la misto,parca sunt din ata de papiota. Chiar nu-i vede nimeni pe acesti golani?
19
1
Plasa este grija constructorului.
14
1
Stau cercetasii de panda toata ziulica. Se vand droguri pe fata
14
4
Unde dracu' s-a mai pomenit sa construiesti un bloc care are balcoanele deasupra trotuarului ! Blocul asta este o dovada de nesimtire machidoneasca si de coruptie din primaria Cta ! D.N.A.- ului i-ar fi usor sa intre pe fir si sa vada manglele si ilegalitatile unui P.U.Z. facut peste un patiu verde dintre blocurile SM 2 si SM1 de pe Sos. Mangaliei ! Mai grav este ca acestn santier este protejat de POLITIA LOCALA PRIMARIA CTA , zilnic acolo 5-6 betoniere vireaza dreapta peste marcajul continuu iar trotuarul este spart pe o lungime de 12 m ! Primarule VERGIL CHITAC - sesizeaza-te din oficiu !
47
2
De aia n-au copiii unde sa mearga ca pensionarii cacati ai Constantei au votat pesede de 20 ani... partidul gunoi care a construit blocuri, biserici si cluburi de pensionari pe spatiul verde. Mwe pensionarillr sa muriti in chinuri.
30
21

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218