REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° ConstanÈ›a Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° ConstanÈ›a Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Belgia și Finlanda, victorii la debut - Ziua, marcată de prăbușirea lui Christian Eriksen pe teren

Belgia și Finlanda, victorii la debut - Ziua, marcată de prăbușirea lui Christian Eriksen pe teren

Replica API 14 iunie 2021 | 10:04 817

Reprezentativele Belgiei și Finlandei au obținut victorii, sâmbătă, în primele meciuri disputate în Grupa B a Campionatului European de fotbal. Ziua a fost marcată de momentul dramatic petrecut în minutul 43 al partidei dintre Danemarca și Finlanda: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren şi a avut nevoie de manevre de resuscitare timp de mai multe minute, după care a fost transportat la spital. În cele din urmă, UEFA a anunţat că jucătorul este în stare stabilă.

Cele mai importante evenimente ale zilei de sâmbătă, 12 iunie, de la Euro 2020:

Final de meci: Belgia vs Rusia 3-0.

'88 Gol Belgia! Meunier pasează pentru Lukaku, atacantul intră în careu și înscrie cu un șut la firul ierbii.

'76 Până la urmă, Vertonghen este înlocuit de Vermaelen.

'71 Dzyuba îl faultează pe Vertonghen, belgianul se ridică cu greu, dar va continua partida.

Repriza secundă a început.

Pauză la Sankt Petersburg: Belgia vs Rusia 2-0.

'34 Gol Belgia! Portarul Shunin respinge greșit, Meunier (intrat pe teren în minutul 27, după accidentarea lui Castagne) urmărește mingea și înscrie.

Final de meci la Copenhaga: Finlanda a învins Danemarca, scor 1-0.

'81 Uronen intervine incredibil în fața lui Braithwaite și respinge în corner.

INFO Belgia a deschis scorul în fața Rusiei: Lukaku a înscris în minutul 10 după o gafă a lui Semenov și i-a dedicat reușita lui Christian Eriksen, colegul său de la Inter Milano: "Chris, Chris, te iubesc!".

74 Penalty ratat de Hojbjerg! Danezul execută slab și Hradecky prinde mingea.

'73 Poulsen cade în careu după un contact cu Arajuuri și Anthony Taylor dictează penalty pentru danezi.

Update 22:00: A început și meciul dintre Belgia și Rusia.

'60 Gol Finlanda! Pohjanpalo reia cu capul din marginea careului mic, pe direcția lui Schmeichel, dar portarul danez nu poate bloca mingea și aceasta intră în poartă.

Repriza secundă a început după o pauză scurtă.

Pauză la Copenhaga.

Update 21:30: Partida s-a reluat din minutul 43.

Update 21:15: După o discuție cu tatăl fotbalistului, agentul lui Eriksen a anunțat că acesta se află într-o stare mai bună: "Am stat de vorbă cu tatăl lui Christian, mi-a spus că respiră și poate să vorbească".

Update: Peluza Cătălin Hîldan a transmis un mesaj de încurajare pentru Eriksen reamintind că fanii dinamovişti au trecut prin momente grele când i-au pierdut pe Cătălin Hîldan şi Patrick Ekeng.

"RIDICĂ-TE, CHRISTIAN! Noi am trecut prin aşa ceva. I-am pierdut pe Căpitan şi pe Patrick Ekeng şi când vedem şcene de felul acesta, inimile noastre se strâng. Este momentul să înţelegem că ORICE VIAŢĂ CONTEAZĂ. Acestea sunt clipele când jucătorii să îngenuncheze pe teren şi să se roage pentru unul din ei. (poate că s-a îngenuncheat prea mult la comandă şi s-a pierdut sensul acestui gest) Sunt momente în care ne dăm seama cât suntem de firavi şi neputincioşi. În tribune şi acasă, în alb-roşu sau alb-albastru, zeci de mii de suporteri se roagă pentru viaţa unui fotbalist. Christian Eriksen este în viaţă, iar în momentul în care a fost scos de pe teren, a ridicat capul şi avea ochii deschişi. Sunt momente în care ne dăm seama că VIAŢA înseamnă mai mult decât fotbalul", a scris PCH, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spalare de bani la nivel international din diferite activitati ilegale ale marilor magnati.Cica au dat pe Cristiano Bulando cateva sute de milioane si gata e oficial s-au spalat.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212