REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.3° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
19.3° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

BENZINĂRIILE au devenit LOCUL de REGLARE a CONTURILOR

BENZINĂRIILE au devenit LOCUL de REGLARE a CONTURILOR

Replica API 7 octombrie 2020 | 00:00 3338

Mai multe scandaluri au fost aduse în atenția opiniei publice de către cotidianului Replica, dosarele penale fiind finalizate de dată recentă. Însă, iată că un alt eveniment de acest gen s-a lăsat cu o condamnare în primă instanță, urmând ca în cauză să se judece apelul.

foto: monitoruldevrancea.ro

Florin Ștefan Grădinaru a fost condamnat, de către Judecătoria Constanța, la 6 luni cu suspendare pentru lovirea sau alte violenţe, însă decizia nu este definitivă, astfel că a fost înregistrat apelul, care se va judeca pe 10.12.2020.

În actul de sesizare, în sarcina inculpatului s-a reținut ȋn timp ce se afla în incinta unei stației de alimentare cu carburant a lovit-o cu pumnii și picioarele pe persoana vătămată P. C., provocându-i leziuni traumatice pentru a căror vindecare au fost necesare 2 zile de ȋ ngrijiri medicale. În ședința de judecată din data de 01.07.2020, instanța a admis cere rea inculpatului de a fi judecat potrivit procedurii simplificate a recunoașterii învinuirii, întrucât acest a a recunoscut în totalitate săvârșirea infracțiunilor reținute în sarcina sa în actul de sesizare, solicitând să nu se mai administreze alte probe în fața instanței, ci judecata să se facă în baza probelor administrate în faza de urmărire penală și a înscrisurilor noi prezentate de părți.

Inculpatul este din Techirghiol, iar totul s-a petrecut la o stație peco din zonă. Acesta se afla într-o situație conflictuală cu partea vătămată, iar când a zărit-o intrând în magazinul benzinăriei, a așteptat-o să iasă și i-a cărat pumni și picioare până a ce căzut la sol, după care a continuat s-o lovească. Au intervenit angajații, astfel că evenimentul a fost stins. Potrivit certificatului medico-legal, victima a avut nevoie de 2 zile de îngrijiri medicale.

Citește și:

TELENOVELA ŢIGĂNEASCĂ din benzinărie a LUAT AMPLOARE

Poliţist AMENINŢAT cu MOARTEA, într-o staţie de carburanţi, de un fost PUŞCĂRIAŞ

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa intervina politia !!! Sa stea pe telefon. Se stie demult ca politia este interlop security agency. Portarii castelelor. Paznicii gratarelor din cimitire. 0 respect pentru gioarsele de politisti. Hai politie...iesi sa bati copii si batrani nu asta iti place sa faci ?
4
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218