REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.1° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
14.1° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică, intervenții estetice de primăvară

Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică, intervenții estetice de primăvară

Replica API 14 martie 2022 | 00:00 588

Au grijă de imaginea lor și își țin la curent fanii cu toate intervențiile pe care și le fac. Sunt întrebate mereu cum de arată atât de bine, la ce medici apelează, așa că au devenit transparente pe rețelele de socializare cu tot ce-și fac.

Bianca Drăgușanu

La început de primăvară, Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică și-au întinerit mâinile și chipurile. Iată la ce proceduri au apelat!

Bianca Drăgușanu a împlinit pe data de 6 martie vârsta de 40 de ani, însă arată de parcă buletinul ar minți: cel puțin 10 ani minus! Una dintre cele mai asumate vedete de la noi în privința intervențiilor estetice, sexoasa blondină a apelat recent la o procedură minim invazivă pentru mâini.

Bianca Drăgușanu: "Frumusețea presupune anumite sacrificii"

Se numește mezoterapie și are rolul de a menține pielea tonifiată, rejuvenează pielea îmbătrânită și oferă hidratare. ”Am decis ca astăzi să-mi fac un fel de mezoterapie la mâini. Nu de alta, dar trebuie să ne îngrijim cu totul, nu doar fața, nu doar buzele, nu doar botoxul, nu doar ridurile, nu doar sânii. Toate procedurile sunt extraordinare. Mie îmi place să fiu frumoasă, frumusețea presupune anumite sacrificii. Atunci, să-i dăm drumul”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram, scrie click.ro.

Procedura a durat în jur de 30 de minute, nu a durut, iar rezultatul s-a putut observa chiar de la prima injectare.

Andreea Bănică și-a estompat ridurile de la nivelul feței

Andreea Bănică are 43 de ani, doi copii superbi, și se menține brici. Ce-i drept, merge cu regularitate la medicul estetician. Recent, celebra artistă și-a făcut o intervenție injectabilă la nivelul feței, cu ajutorul acidului hialuronic. "Se injectează o cantitate de acid hialuronic. Pentru câteva săptămâni, acest acid va stimula un colagen destul de benefic pentru piele, obținem un lifting al feței și ridurile dispar'', a mărturisit medicul estetician pe pagina de socializare a Andreei Bănică.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doua poknytory Poknelya si Cyoknelya !! Pokpok pok pok
0
0
astea oricum au ITP-ul expirat si kilometrajul dat peste cam .Nu inteleg de ce tot insistati sa le faceti celebre ? Primit comision ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272