REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.3° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bijutier din Constanța, TERORIZAT de propria fiică: 'O să fac urgie!'

Bijutier din Constanța, TERORIZAT de propria fiică: 'O să fac urgie!'

Replica API 4 februarie 2019 | 00:00 308

Cunoscută cu afecțiuni psihice

Cunoscută cu afecțiuni psihice

Bătrânul a povestit că fiica sa s-a deplasat la domiciliul său și i-a solicitat să-i cumpere o casă întrucât nu are unde să locuiască. Polițiștii au început urmărirea penală in rem sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violarea sediului profesional. De precizat că femeia a fost internată, în aprilie 2018, în Secția Clinica Psihiatrie cu diagnosticul „tulburare delirantă cu conținut religios”, fiind externată la solicitarea fiicei sale, cu recomandarea de efectuare a unui consult psihiatric în ambulator. Femeia manifesta violență psihologică prin amenințare verbală, respectiv: „Nu mai fi rău, că dacă nu îmi dai până pe 1, va fi rău, copiii tăi și nepoții tăi nu vor sta în stradă, că altfel va fi jale, crede-mă!, „Te fac eu să fii bun. Să nu știe în stradă. Ok, o să îți iau toată firma cu tot vila. Dacă nu, o să fac urgie.”, și-a amenințat fiica tatăl, potrivit datelor din dosar, publicate de rolli.ro. Pe mama sa vitregă o urmărește la slujbele religioase de la biserica unde obișnuiește să meargă des. De altfel, atitudinea femeii a putut fi obervată și de instanța de judecată, la unul dintre termene când a manifestat un comportament necorespunzător și neadecvat, sens în care s-a procedat la îndepărtarea sa din sala de judecată. Săptămâna trecută, Judecătoria Constanța a dispus emiterea unui nou ordin de protecție pe numele fiicei. De data aceasta, nu are voie să se apropie de tatăl său și soția acestuia timp de 6 luni, și nici nu are voie să-o contacteze telefonic ori prin orice alte mijloace.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare despre cine este vorba?
0
0
La munca nu la intis mana la parintii
2
0
E oare vorba de Rinaldo ?
1
1
daca a crescut o printesa si a uitat sa-i faca si palat...
10
1
Lasa- ti povestile lacrimogene scornite doar sa distrageti atentia oamenilor de la problemele cotidiene , tratati subiecte care sint de interes national . Asta nu e jurnalism , e chilotareala !
15
4
tu esti psihopata,ne-am dat seama
9
6
Multi din parinti isi refac viata si arunca copii !
15
11

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272