REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.4° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

BILANȚ la Inspectoratul de Poliție. Mai mulți polițiști în Constanța, din 2018

BILANȚ la Inspectoratul de Poliție. Mai mulți polițiști în Constanța, din 2018

Replica API 29 decembrie 2018 | 00:39 498

Anul 2018 a adus Inspectoratului Județean de Poliție un motiv de bucurie: creșterea numărului de angajați! Nu sunt nici în prezent suficienți, dar sunt mai mulți decât în trecut!

În cursul anului 2018 gradul de încadrare a crescut la 84%, fiind angajați polițiști din generațiile de absolvenți de școli de Poliție. În prezent mai sunt vacante 245 funcții.

„Este îmbucurător că aproximativ 30 de politiști nou angajați sunt constănțeni. Până acum, din 28 - 30 de posturi doar 1 sau 3 erau din Constanța. Este îmbucărător pentru că personal mă confrunt cu solicitări de la lucrătorii de poliție să le aprob rapoarte pentru a pleca în județele de domiciliu. Până acum veneau Argeș, Olt și Buzău, care ocupau toate funcțiile. Sper ca și în promoțiile următoare să ne remarcăm prin cât mai mulți absolvenți, cel puțin de la școlile de agenți de poliție”, a declarat Constantin Dancu, șeful IPJ Constanța, în cadrul unei conferințe de presă.

În anul 2019, cu sprijinul IGPR, Poliția Constanța va mai fi scoate la concurs chiar în prima lună, un număr de opt posturi de ofițeri, dintre care patru criminaliști, specialiști în IT, trei pentru Serviciul Economic, cu specializarea financiar – contabilitate și mai avem o funcție de inginer constructor.

„Aceștia vor fi angajați din sursă externă. Probabil că în prima parte a lunii ianuarie vom face anunțul de încadrare pe funcții”, a mai afirmat inspectorul șef Constantin Dancu.

F.B.

Citește și: Planuri pentru 2019: echipe mixte ale IPJ Constanța cu Poliția Locală și „zone de patrulare”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai haideti in plm , faceti-va simtita prezenta prin oras , ca m-am saturat de politia locala care a acaparat Constanta !
0
0
din infectia asta de comuna cu titlu de oras.Nu plec din romania,doar schimb cavoul asta de beton cu miros de pipi pe la colturi cu un oras adevarat,din vestul tarii;deja avem cam multi mocangii si tuciurii si ciomagari si gunoaie pe m.p.Si ZERO imbunatatiri aduse pentru cei care contribuie cu bani la traiul dulce al unor inutili,prin taxe si ipozite platite la timp.
0
0
Luati bacu si mai vorbim!
0
2
Vam zis eu mah ca ajungem colegi, garceilor
1
0
Uitati-va la prostul ala de militian infect, un camatar notoriu in oras, cum sta ca nesimtitul cu picioarele alea lungi in ce pozitie infecta?? Chiar nu-i este rusine sa stea in pozitia aia, cand toti colegii lui stau in pozitii normale de bun simt? Sa-i fie rusine
3
1
Mai multi spagari fomisti de garcea-garcica!!!
3
3
Domnu Dancu un profesionist.Felicirarii!!
1
22
... Se vede mai mult in strada ! Din pacate asa zisii politisti nationali , stau mai mult prin birouri , sunt frustatii care comenteaza anti Politia Locala ! Ce bine daca s-ar uni cu totii impotriva infractorilor ! Domnu Dancu a intuit bine ce forta ar fi in Cta daca cele doua structuri ar colabora ! Si asta pt ca Domnul Dancu este un profesionist !
9
22
Imediat cum a marit Carmen dan salariile s-au aprobat si schemele de angajare. La salarii mari bugetare am veni si noi dar noi sunt la patroni. Chiar. Desfiintati asa zisi politstiii locali . Se suprapun urat, abuziv, insistent si de multe ori neprofesionist peste munca celor reali. Inglobatii pe cei capabili la politia adevarata a tarii.
9
5
Disfinteaza politia locala care face abuzuri mari si grosolane
15
4
Rechinii sefi impreuna cu sturioni mici din orasul acvariilor Cernavoda suntem ft multumiti de activitatea zero impotriva proxenetismului din Romania.Adica doar ne-ati luat dpagile in rest nimic.TRAFICUL DE CARNE VIE CONTIUNUUA LA CERNAVODA CU,CONCURSUL VOSTRU
11
5
unde sunt? in birouri? pe strada nu se vede si nu se simte efectul
10
3
Dancule sa pleci odata la pensie !
24
2
Danculeee, altceva nu ai de spus? Uite, de exemplu.....dar o las pe data viitoare cand vei mai incerca un exercitiu ieftin de imagine...pana atunci streseaza-te. Cine, ce, cand, ... sa nu intrebi de ce!....
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272