REPLICA ONLINE CONSTANTA

9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Planuri pentru 2019: echipe mixte ale IPJ Constanța cu Poliția Locală și „zone de patrulare”

Planuri pentru 2019: echipe mixte ale IPJ Constanța cu Poliția Locală și „zone de patrulare”

Replica API 29 decembrie 2018 | 02:26 604

Conducerea Inspectoratului de Poliție Județean Constanța are în vedere, pentru 2019, să pună bazele unei colaborări mai bune cu Direcția Generală a Poliției Locale Constanța, pentru a împărți Constanța în „zone de patrulare” și pentru a forma echipe mixte de patrulare.

Un aspect avut în plan pentru a fi îmbunătățit, începând din 2019, este relația cu Poliția Locală. În prezent, între cele două instituții nu există o colaborare așa cum este, de exemplu, în IPJ Constanța, Inspectoratul Județean de Jandarmi și Gruparea Mobilă de Jandarmi, care patrulează în echipe mixte sau în zone desemnate pentru a fi patrulate de jandarmi. Lucrurile se vor schimba, însă, din 2019. „Cred că activitatea noastră, vizavi de relația noastră cu Poliția Locală, va intra în normal din 2019. Poliția națională răspunde de tot ce înseamnă sistemul de siguranță publică. Legea prevede că noi răspundem de acest sistem și vă spun că în perioada următoare vom avea discuții cu Primăria municipiului Constanța pentru a reglementa aceste aspecte. Vom purta discuții pentru a avea zone de patrulare, cu echipe mixte și zone de patrulare, cu echipe individuale. Lucrul acesta se va face sub directa noastră coordonare. Avem deja o astfel de colaborare cu Jandarmeria, și cu Poliția Locală vom avea același sistem”, a precizat inspectorul șef Constantin Dancu.

F.B.

Citește și: BILANȚ la Inspectoratul de Poliție. Mai multi polițiști în Constanța, din 2018

Bilanț la IPJ Constanța: infracționalitatea este în SCĂDERE!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Egal cu paznicii
3
0
Cei de la Locala au inceput sa detanjeze, mai ales prin statistici ... pe la Constanta au depasit de mult politia nationala, patrulele mixte sunt facute ca sa mai "infraneze localii " care au cam inceput sa le ia fata celora de la nationala !
1
3
Fereasca Dumnezeu!!..nu se renuna de la a tine in brate pe astia de la locala..ce treaba are politia nationala cu niste pazici ai primariei!?!?
6
0
Ce de detractori ai politiei nationale... Oare de ce nu ma mira faptul ca acesti comentatori sunt serifi stelari... Mars... Pulifricilor.. Invatati sa scrieti si dupa aceea incercatj sa fiti politisti. Nu sunteti decat niste mate fripte..
1
6
Cat a fost Dogaru sef 1 an la locala nu ai vrut sa faci echipe mixte pt nu il suporti. Acum, gata vrei echipe mixte extra... ordinarule??
5
1
totul tine de noroc. daca ai noroc si ii prinzi in toane bune si te ajuta sunt buni... daca nu ... NU. si ii canti pentru totdeauna. toti sunt la fel.
4
1
Ai nostri de la Locala dorm acasa cu Dusterul in fata blocului la tura de noapte si in weekend chiar si dupa amiaza!
7
0
Aia de la Politia Locala chiar au inceput sa-si faca treaba ! Pe cand cei de la asa zisa politie Nationala nu-i suporta ca-i vad ce mis-mas-uri fac ! Cica . iaia de la nationala spun de aia de la locala ca sunt buni de pazit doar panselutele din parca ! Dar cei de la nationala nu ... pazesc nimic !
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212