REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Bilanțul victimelor de la Cobadin a ajuns la 4: A murit și șoferul

Bilanțul victimelor de la Cobadin a ajuns la 4: A murit și șoferul

Replica API 9 august 2022 | 11:23 5656

Crește bilanțul morților în urma accidentului teribil petrecut în Cobadin, în noaptea de 4 spre 5 august a.c.. Darius, minorul care se afla la volan și din vina căruia s-a produs evenimentul nefericit, a murit în cursul zilei de marți, 9 august a.c., la Spitalul Județean Constanța.

Vă reamintim că, în cursul dimineții de vineri, 4 spre 5 august a.c., în jurul orei 1:40, polițiștii rutieri au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier, pe DN 3, în localitatea Cobadin. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că impactul s-a produs între 2 autoturisme, conduse de un minor de 16 ani, respectiv un bărbat, de 23 de ani.

Din coliziune, ambele autoturisme au fost proiectate în alte 2 autoturisme parcate. În urma impactului a rezultat decesul, la fața locului, a 2 pasagere din primul autoturism, de 13, respectiv 16 ani.

Ana și Daniela, în vârstă de 13, respectiv 16 ani, au murit pe loc, iar Alexandru, pasagerul față dreapta, s-a stins în cursul zilei de luni, 8 august a.c., la spital.

Citește și:

El este minorul care a provocat accidentul de la Cobadin!

Imagini cu puternic impact emoțional, cu momentul accidentului mortal de la Cobadin!

Două fete de 13 și 16 ani au murit; șoferul care a produs accidentul avea 16 ani!

Ana și Daniela, prietene și dincolo de moarte! Șoferul de 16 ani, încă în comă

Numărul morților din accidentul teribil de la Cobadin a ajuns la 3!

A.V.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe de alta parte, dsca ramane in viata, ii dadea acolo un modic 2-3-4 ani cu executare ca era spritat, iesea anticipat si dilaila. Pe aia trei de la groapa nu ii mai intorcea. Asa s-a facut dreptate cu adevarat. Si eu am avut 16 ani dar nu am avut porniri criminale ca asta. Nu merita sa mai faca umbra pamantului
0
0
Fericirea militienilor si a procurorilor. Se claseaza de pe scaun dosarul si nu mai muncesc ei acolo sa faca expertize sa scrie rechizitorii. YES! Am scapat!
0
0
De acest baiat se stia ca conduce fara permis dar sefu de post isi lua dreptu ptr aceasta ilegalitate , sa le porti pacatele la toti 4 sefu de post ca tu esti cel mai mare vinovat, un c****t care ia spaga la greu si nu e bun de nimic ca toti colegii lui din breasla de altfel
0
0
Dar al cui copil era nu spune nimeni nimik .***.
1
0
doamna MATUSA...ce spune???tace chitic...cum au ajuns cheile masinii la acest criminal???poate in fata lui DUMNEZEU.. dna MATUSA... va spune adevarul...pana atunci sa le porti pacatele toata viata...nu uita...sunt 4 morti in pamant...poate spui adevarul doamna....MATUSA...
3
0
Sa te ierte Dumnezeu, baga-ne-am pula-n tine de prost, si in Seful de politie din Cobadin, infectia aia spurcata si corupta!
4
0
Patru nu iesea nimic bun de vreme ce umblau brambura noptile, pe astia nu i-a luat Dumnezeu, ci Satana
1
0
Licheaua asta nu e victima. Copiii care au murit din cauza lui sunt victime, asta e CRIMINAL si soarta a fost prea blanda cu el.
0
0
LA MAI MARE SI MAI TARE FRATIOAREEEEEEEEEEEEEEE.SA FIE INTR-UN CEAS BUN.
1
0
Singura stire buna din Istoria Replica.
1
1
Asa o sa beliti piticu si voi
0
0
Dupa reabilitare ar fi comis-o din nou...asta urma sa mai bage oameni in pamant !
1
0
o cioara...vara asta a mers bine la cta..
2
0
In Cobadin se traieste ca intr-o favela . Se fura la greu si tot felu de infractiuni . Pe mexicani nu-i mai opreste nimeni . Politia doarme in bocanci , despre locala nici o vorba de bine .
1
1
e mult mai sigur sa circuli acum prin cobadin...
1
0
Am scapat de un idiot care omora oameni pe sosele.
6
2
Ce ce nu spune nimeni cum s-a derulat filmul accidentului, ce fel de masini au fost implicate, sa bage la cap si alti baietasi si fetitze, bine ca dati informatii cu numarul mortilor, oricum erau niste copii cretini ai unor imbecili de parinti.Plm.
0
0
Bine ca a crapat! A facut un bine lumii!
0
0
Domnilor de la locala ,cate petiti trebuiesc facute, este un grad ridicat de infractionalitate in comuna,Daca sunteti depasiti plecati... La obor masini parcate pe treceri de pietoni,in centru drifturi, chiar nu puteti sa preveniti?Sa va fie rusine
4
0
Dumnezeu sa-i odihneasca pe toti!
3
2
Lumea va fi mai sigura fara sclavetele asta liber pe sosele. Pacat ca nu a crapat singur si a luat si copiii aia dupa el. Un parazit in minus.
5
2
In sfarsit. Super veste. Sper ca s.a chinuit
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108