REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.3° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
13.3° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Bloc cu 8 etaje în Mamaia, pe locul unei parcări!

Bloc cu 8 etaje în Mamaia, pe locul unei parcări!

Replica API 19 noiembrie 2019 | 00:00 1254

Undă verde pentru Orient Construct Decor

Undă verde pentru Orient Construct Decor

Stațiunea Mamaia s-a dezvoltat destul de mult în ultimii ani. S-a construit mult și încă se investește în cea mai căutată stațiune de pe litoralul românesc. Pe lacul Siutghiol, pe spații verzi ori pe fostele parcări, dezvoltatorii imobiliari au obținut undă verde pentru investiții. Firma Orient Construct Decor SRL din Constanța nu face excepție de la regulă. Proprietarul Dorinel Turcu vrea să ridice în parcarea hotelului Doina un imobil cu 8 etaje. Recent, mai exact pe 18 noiembrie a.c., a primit autorizația de construire imobil P+5-8E locuințe colective și organizare de șantier. Așa că, Turcu se poate apuca de treabă !

Staţiunea Mamaia s-a dezvoltat foarte mult în ultimii ani. De aceea, mai mulţi investitorii decid să îşi ridice hoteluri sau cluburi. Acesta este şi cazul lui Dorinel Turcu care intenţionează să ridice în staţiunea Mamaia, pe bulevardul Mamaia nr. 392, un hotel de 8 etaje. Proiectul pentru construirea imobilului S+P+6-7R-8R arată că noul hotel va fi realizat în apropierea hotelului Doina. Terenul pe care doreşte să realizeze investiţia are o suprafaţă de 834 mp și a fost în trecut parcare, însă destinația a fost modificată prin PUZ. Dimensiunile propuse ale construcţiei sunt de 27,20 m pe 23 m, având balcoane care ies în consola de la nivelul etajului 1 până la etajul 6, suprafaţă construită propusă fiinde de 583,73 mp, iar cea desfăşurată de 4556,64 mp. Procentul de ocupare propus este de 70%, la un coeficient de utilizare al terenului de 5,48. Proiectul este depus spre avizare la Comisia tehnică de urbanism şi amenajarea teritoriului care se va întruni în data de 23.01.2017, ora 11:00.

Dorinel Turcu este acționar la mai multe societăți

Potrivit datelor din Registrul Comertului Dorinel Turcu apare ca asociat în mai multe societăți comerciale din Constanța. Acestea sunt: Comfort Construct SRL, Domarco Security SRL, Domarco SRL, Easy Credit 2 All IFN SA, Easy Credit 4 All IFN SA, Global Recruitment SRL, Orient Ceramic SRL, Orient Construct Decor SRL.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
prosti cu bani vor veni tot timpul la constanta numai ei stiu de ce daca ai bani nu te duci naibii undeva frumos, probabil vin sa faca niste spalari de bani ca altfel nu imi explic de ce om sanatos mintal si cu bani ai veni la constanta cand ajungi mai repede in locuri mai frumoase si mai ieftine si uneori si mai rapid, doar pentru ca e romania nu cred ca asta e motivul.
3
0
HCL 121-2013 permite
0
0
Si asa Mamaia este super aglomerata si parcarile prea putine, in schimb betoanele ridicate din lacomie au transformat statiunea intr-un cartier poluat .
5
0
Mazare e de vina Ati uitat Mazare Mazare Na ca nu e mazare, e ciocolata de oaie
2
1
Buna afacere. Cu ce jupoaie fraierii din IFN-uri isi face hoteluri.
4
0
Asa curve proaste si imbecili ca in Primaria Constanta mai rar ti-e dat sa vezi!
8
0
Aloo Fagaboule aici de ce nu faci sondaj de opinie ca la proiectul Mircea cel Batrin nr 47? Nu te mai intereseaza parerea constantenilor ? Sau e vorba de spagi?
9
0
Turcu asta nu -i cacatul ala de revolutionar sarlatan ?
6
1
Distrugeti tot. Sa nu mai ramana nimic. Dupa voi...potopul !...
9
0
Dorinel Turcu parca e nume de roman. Pentru romanes relu chelu muye cu kakat . Ai draq de neam de secaturi si koorve
5
5
Nea primarul ar trebui mai intai sa faca si o plaja lunga de vreo 5km cu doua-trei etaje ca oricum nu va mai fi loc decat daca cand apuci un loc sa dormi pe plaja !
5
1
Hotelurile construite in anii 70 in Mamaia , au fost construite la distanta de mare si lac . Simplu : solu este rezistent departe de ape . Apoi , hotelurile din anii 70 , erau realizate din beton armat , bine gandit , fata de umezeala din jur , aeru sarat si mai ales pentru o rezistenta buna . Nimic pe fuga si dupa bani . Dupa anu 2000 s-a construit in fuga si mai ales , pe malu lacului . Nu m-as muta acolo . Ala nu-i pamant de munte , sa reziste chiar si cu un lac langa . Acolo este pamant tipic malului mari : alta structura fizica si o rezistenta foarte slaba .
23
1
Sunt membru PSD. Intotdeauna am apreciat oamenii care fac treaba. Nu intra in aceasta categorie Fagadau, un incompetent de om. Distruge acest oras doar ca sa se razbune pe constantenii care nu-l mai vor.
22
2
Se merge pe concursul de infractiuni.Indiferent cate faci in aceiasi perioada de timp tot atat puscrie iei.Oamenii sau hotarat sa faca bani cu riscul puscariei.Astia sunt cei mai periculosi infractori.
13
0
Astea sunt ultimile zvagniri ale nemernicului.Am trait 4 ani blestemati cu acest primar imposibil.Anul 2020 va fi fara Fagadau sau nu va mai fi deloc.Sictir PSD,la naiba cu tine ,Fagadau !
20
1
retrocedam ce vrem si constuim unde vrem . kashai in de mocra tzie
12
1
Pentru a parca fiecare locatar trenuie sa ia masina la sub brad si sa o duca in apartament. Nemernica primarie
20
0
Tare prost trebuie sa fii ca sa iti cumperi apartament in bloc facut la repezeala pe teren nisipos, cu autorizatii luate in graba fara expertize reale si pe teren nisipos, cu infiltratii, etc... imi dau seama ce structura de rezistenta au aceste haidamace hidoase...
27
0
tovarasu decebal... pana acu dadeai vina pe mazare ca sunt autorizatii date de el. acu ce mai zici? sau tragi si tu cat poti sa lasi ceva la copiii tai cat timp o sa stai langa mazare ?
34
1
Fatalaule o se ne vinzi si pe noi cit de curind.
32
2
Cea mai mare teapa sa- ti cumperi apartament in Mamaia !
35
3
Cum sa si mai ia Fagadau spaga ! Autorizeaza selectiv !
38
2
Ao distrus Constanta!
48
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272