REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bloc cu 8 etaje la intrare în Palazu Mare, doar cu avizul arhitectului orașului

Bloc cu 8 etaje la intrare în Palazu Mare, doar cu avizul arhitectului orașului

Replica API 1 aprilie 2019 | 00:00 1082

Cartierul Palazu Mare din municipiul Constanța, spre Ovidiu, continuă să fie atracție pentru dezvoltatorii imobiliari. În viitorul apropriat, un alt bloc va răsări, chiar pe marginea drumului național și va avea 8 etaje. Investitorul este societatea VDT Construct Impex din Constanța.

Terenul, achiziționat în 2016, este amplasat la intersecția bulevardului Tomis cu strada Dumbrăveni, în dreptul sensului giratoriu de la intrarea în cartierul Palazu Mare. La demisol se vor asigura 75 locuri de parcare, în sistem supraetajatte, cu trei nivele. Se vor realiza 59 de apartamente, din care 13 cu trei camere, 42 cu două camere și 4 studiouri. Investitorul a solicitat emiterea avizului arhitectului șef al orașului- pentru realizarea PUD- ului în vederea construirii imobilului locuințe colective D+P+8E, situat pe strada str. Lucian Blaga. Rămâne de văzut dacă aleii locali, membri ai Comisiei pentru Urbanism, vor da aviz favorabil în ședința din 4 aprilie.

VDT Construct Impex s-a înființată în anul 2003 și este administrată de Ivan Vasilică, care este asociat unic.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DNA CONSTANTA si JUDECATORII CONSTANTENI au reusit sa recupereze prejudiciile create statului ROMAN si sa condamne pe cineva din MAFIA IMOBILIARA DIN CONSTANTA? Sau iau banii degeaba si eventual completeaza din SPAGI? Intreb asa pentru un prieten.
0
0
Cat de mandri se pot simti locuitori din Palazu Mare,ei spun ca datorita calitati morale a bastinsilor a ajuns cartierul asta atat de atractiv.
0
0
Atentie ANAF, se impune un control amplu la pens Delta miraj din Sulina, patronata de Vasilica cu ea mica. Vor fi mari surprize !
3
0
Mai vasilica, tu erai repetentul si prostul scolii... Ce naiba nu ramai la meseria ta de manipulant...?!? Tu stii ca ai dat chix in toate , inclusiv in viata sexuala si de familie.
7
0
Sunt de acord cu constructia acestui bloc numai daca ia Steaua campionatu'!!
5
0
Sa nu fie pacaleala de 1 Aprilie ! Domnilor consilieri nu aprobati asemenea anomalie ! Lasati orasul sa respire !
7
1
Eu ma intreb ce om va dori sa-si cumpere aparatement direct in una din cele mai agloremate si galagioase intersectii din oras, mai cu seama ca blocul e chiar in strada...
15
0
Numai in Ct se pot construi 8 etaje linga case sau cartier de case . Astia distrug orasul incet da sigur vrau sa va d ca la toate cele 8 etaje au si cate un loc de parcare pt fiecare apartament . Vantrurache si Fagadau din ce sa ia si el spagi ca terenurile sau dat astea au mai ramas autorizatiile ca ei oricum au fost gainarii si carpele clanului Mazare . Isi bat joc de oras sistematic nici o arhitectura nimic care sa te atrga la orasul , marea o avem de la Dumnezeu aici si de malurile ei ne batem joc in comparatie cu alti riverani , Burgas, Odessa sa vedeti cum arat superb , Soci din Rusia ,
16
0
Daca a furat atat de mult de la EUROVIAL, cum de nu a intrat in faliment ?
6
0
Un amestec de vile si blocuri!! Haotic !!!.Arhitectura pesedista.
19
1
Vasilica asta a lucrat ani de zile la Eurovial , l-a furat bine pe Lixandru si acum e mare patron. Virgile, pe cine n-ai lasat sa moara, acum nu te lasa sa traiesti. Cunoscatorii stiu de ce !
15
2
Un amestec de vile si blocuri!! Haotic !!!
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218