REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
17.4° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

BLOCUL din CAMPUS al unui afacerist rămâne FĂRĂ... un ETAJ!

BLOCUL din CAMPUS al unui afacerist rămâne FĂRĂ... un ETAJ!

Replica API 6 octombrie 2021 | 23:02 2409

Afaceristul Mihai Mădălin Goșiu, administratorul societății New Love Construct SA, vrea să-și supraetajeze aparthotelul pe care îl deține în cartierul Campus-Universitate dar… nu prea se poate. Primăria Constanța nu i-a dat undă verde pentru că acesta nu respectă prevederile legale.

Se construieşte pe bandă rulantă în Constanţa! Pe terenurile din noul cartier Campus - Universitate ce erau acum câțiva ani în paragină au răsărit „peste noapte” blocuri și şantiere de lucru, pline de betoane. Când unii abia sunt în fazele incipiente ale lucrărilor, alții se gândesc să-și mai înalțe imobilele deja existente. După ce a primit în luna februarie o Autorizație de Construire pentru un imobil de patru etaje, administratorul societății New Love Construct SA, Mihai Mădălin Goșiu, și-a încercat norocul, căci poate, poate își mai poate face un etaj. Acesta a solicitat un Certificat de Urbanism să vadă dacă își poate supraetaja construcția însă nu a primit răspuns favorabil din partea municipalității. „Prezentul certificat de urbanism nu poate fi utilizat în scopul declarat pentru: supraetajare cu un nivel, o singură dată, în limita a 20% din suprafața construită desfășurată, întrucât nu respectă prevederile legii nr. 50/1991 cu modificarile și completările ulterioare. Imobilul la care se doreau aceste modificări este pe strada Opalului, numărul 3 și are funcțiunea de aparthotel.

Date despre New Love Construct

Înfiinţată şi înregistrată în septembrie 2019, societatea New Love Construct S.A. are sediul social în localitatea Ovidiu. Domeniul de activitate al societăţii, conform codului CAEN, este dezvoltarea şi promovarea imobiliară. În cadrul firmei există trei asociaţi: Arion Cosmin, Filimon Vasilica şi Gosiu Mihai Mădălin. Acesta din urmă este administratorul societății. Tot el a administrat, în urmă cu ceva ani, o cafenea în centrul Constanţei, Cohiba, situată pe strada Mircea cel Bătrân colţ cu strada Decebal. În 2019, capitalul propriu al firmei a fost de 1.477.867, cifra de afaceri în acelaşi an a fost 0, iar datoriile au ajuns la suma de 102.123 de lei, fără ca societatea să aibă vreun angajat. În anul fiscal 2020, societatea a avut o cifră de afaceri 0 lei, un profit net de – 1.148 lei, datorii de 504.703 lei și niciun angajat.

Supraetajarea cu 20% înseamnă un etaj

Urbanistul Cristina Popescu, consilier local municipal USR, explica într-un interviu acordat cotidianului Replica de Constanța următoarele: „Trebuie să modificăm povestea cu 20%, într-un regim de înălțime de P+2 se transformă în P+3. S-au luat multe decizii greșite. Dacă cineva ar lua toate autorizațiile de construire la verificat, o să ne îngrozim.”.

Citește și:

Încă un BLOC de 6 ETAJE se construieşte pe bulevardul AUREL VLAICU

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Numai astia de la Tomis Park au ridicat inca 2 etaje peste cele 7 care erau faza initiala a proiectului
1
0
afacerist cu ZERO profit .
3
0
Supraetajare dau numai lui groposila! Aveti incredere!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468