rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 27 iunie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Blocul ‘lui Galani’ merge de mână cu locatarii în instanţă, să obţină punerea în legalitate

Blocul cu 9 etaje construit fără autorizaţii în imediata vecinătate a imobilelor ce fac parte din cartierul Tomis Plus (la ieşire din Constanţa spre oraşul Ovidiu) îşi joacă şansa în instanţă. Într-o încercare disperată de a obţine o decizie favorabilă a magistraţilor, în sensul obligării Primăriei Constanţa să pună în legalitate blocul, constructorul a introdus intervenienţi în dosar: persoanele care au achiziţionat un apartament în imobilul care ar putea fi demolat!

Procesul se află la stadiul de recurs la Curtea de Apel Constanţa, SC Arproex apelând la intervenienţi, în încercarea de a obliga astfel administraţia publică locală să emită actele necesare punerii în legalitate a respectivului imobil. Între timp, cum blocul nu poate avea o recepţie finală, oamenii care au cumpărat aici apartamente sunt branşaţi la curent în regim de organizare de şantier.

Blocul cu pricina se leagă de numele lui Ionuţ Galani, cântăreţul. Aşa cum declara acesta, el a deţinut terenul pe care Arproex a construit blocul; a dat însă terenul în schimbul a câteva apartamente în imobilul cu pricina. Imobil construit fără acte în regulă. Când situaţia a culminat cu mai multe controale şi dispoziţii de sistare a lucrărilor, Galani şi Arproex s-au adresat instanţei, împotriva Primăriei Constanţa.

Astfel, a fost înregistrat un proces având ca obiect „obligaţia de a face”. Acum, în acest proces au intervenit şi cei care au cumpărat apartamente. Nu de alta, dar în cazul unui verdict nefavorabil, care să consfinţească decizia primăriei, nu este exclusă demolarea blocului. În paralel cu acest proces, Arpoex s-a adresat justiţiei şi în privinţa amenzii pentru continuarea lucrărilor, deşi i s-a cerut sistarea.

Revenind la procesul în care au intervenit şi locatarii, a fost fixat termen pe data de 19 martie.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/bubuie-sau-nu-bubuie-inca-un-dosar-penal-la-blocul-fara-autorizatie-de-pe-terenul-lui-galani-297054/

https://www.replicaonline.ro/firma-care-a-ridicat-fara-autorizatie-blocul-cu-9-etaje-din-zona-tomis-plus-recidivista-in-ilegalitati-298738/

Alexandra CUCU

marţi, 13 martie 2018293
GANDUL.RO
De necrezut! Câți lei costă 1 litru de ulei de floarea soarelui, produs în Ucraina, în supermarketurile din România
Comentarii

70Adevarul(13 mar 23:12)
Degeaba il comentati voi pe Galani! Daca erati voi faceati la fel ca si el! Aveati un teren si faceati contract cu o firma de constructii care se obliga sa va dea cateva apartamente in schimbul terenului. Galani chiar nu are nici o vina la ceea ce se intampla, ramane un om extraordinar si cei care il cunosc cu siguranta si au dat seama ca toti cei care vorbiti urat sunteti nistr frustrati!
00Fabrica(13 mar 18:15)
Facem su fabrici??
010Gogu(13 mar 17:20)
Tembela natie. Imi cer scuze tembele natii. Si alde mache si noi romanii. UNDE ESTE LEGE NU POATE FI TOCMEALA. Indiferent cine e si ce voce are, ca e Galani sau Carusso trebuie sa fie in legalitate.
05pentru mache(13 mar 17:07)
mergi la scoala.
12&&si@@(13 mar 16:16)
Da pe javra de alexe stelian care incepe sa faca mansarde pe blocuri fara autorizatie si lasa lumea fara bani si fara case nu l vede nimeni???
09Gicu(13 mar 16:03)
Pe patronul de la View cand il ancheteaza DNA? cum e posibil sa iei amenda de la politia locala pt lipsa autorizatiei de constructie si dupa o luna sa ai autorizatie cu un imobil aproape finalizat? aloo DNA? cum e posibil?
201mache(13 mar 15:23)
daca nu ieream noi machedonii sa va dam de munca sa va facem oameni voi mucanilor iereati vai de capu vostru ! Noi vam facut oameni vam dat de imbracat vam plimbat cu masini scumpe vam invatat cum ieste sa fi sef la toti cand intri in club sa arunci cu banu si rumancele curve sa stea limba pe jos nare ele cum sa ajunga la noi la canapele.Mucanilor stati jos ca noi suntem puterea va trecut timpu
113cei mai mari interlopi(13 mar 14:49)
sunt makidonii.tiganii sunt parfum spre deosebire de etnia asta periculoasa.spre sa vina ziua in care sa vad cat mai multi machedoni furaciosi la puscarie cu executare,ani indelungati nu 1 sau 2.astia au distrus Constanta,practic sunt infiltrati peste tot.
011Vendeta(13 mar 14:16)
Daca esti vedeta nu inseamna ca ai mai multe drepturi. Sa dea banii inapoi pagubitilor locatarilor si darmata constructia abuziva.
82aa da sa nu uit(13 mar 14:01)
sa specificati dupaia pe facebook mai ales tu ALEXANDRA mancameai CUCU ca makidonii sunt devina iar ca a picat siteu, si pe langa asta un process la tribunal pentru calomnie , te-am lasat odata de doua ori 3 ori , dar vad ca ai ceva cu makidonii
51mortii astia dau ban si pe ip(13 mar 13:52)
futuva-n gura sa vedeti ce va fute makidonu in gura , va daram siteu cat ai spune "evreu rasist " panarama dracu de ceas cu cuc
010Tomis3(13 mar 13:42)
Hai ca incep sa dispara comentariile care leaga cosmelia din Tomis3 de patronul Replica. Presa cenzureaza .. ce ironic.... Se pare ca mi-au dat si ban pe IP sa nu mai pot comenta, dar se rezolva.
111moeu(13 mar 13:36)
Aceste capuse ale comertului si mai nou ale constructiilor autohtone sunt mai mult decat nocive. Calicenia dobandita genetic, mahalagismul dus la extrem si lipsa oricarui respect fata de lege, au devenit ceva firesc.
010Tomis3(13 mar 13:22)
Bine a scris cine a scris mai jos... Prin ce intamplare a ajuns patronul dr la Replica sa construiasca in tomis 3 cosmeliile care sunt puse pe locurile de parcare???? Cine are curajul sa faca o verificare de fond in autorizare ? ISC , Hari .... , Razvan Calota, va aruncatibo privire sa vedeti ce-i acolo ??????
013george(13 mar 12:59)
Nu este o problema legata de etnie , ci una despre legalitate ! Din cauza frustrarilor unora sau altora sa nu ne departam de subiect ! Mache nu toti "rumanii" sunt ordinari , cum sugerezi tu ! Reprezinti un procent infim din populatie ! Nu uita cine pe cine a primit pentru bunastare in schimburile de populatii ! Daca erau atat de sfinti si atat de "facaleti" aromanii ar fii avut si ei un stat propriu ! ..ca tot se considera diferiti de romani.
232mache(13 mar 12:10)
Ia nu va mai luati voi rumani ordinari de machedoni ca daca nu eram noi cine va scotea din mocirla cine a adus binestarea in constanta nu noi machedonii noi machedonii care sintem un neam sfantsi ocrotit de dumnezeu noi suntem vruerea domnului pe pamanturi
07Precedent(13 mar 12:04)
Se va creea unnprecedent si astfel toata lumea poate construi unde vrea muschiul lui cu sau fara autorizatie dupa care v-a da primaria in judecata sa o oblige sa o puna in legalitate. Astia care averi terenuri prin zona nu dormiti, ca daca se apuca sa construiasca vreunu ramaii cu buza umflata ! Poti sa te faci punte si luntre ca o sugi ! Aadar, legea aplicata sa nu se creeze precedentul !
015toma(13 mar 12:03)
un cutremur ca cel din 77 o sa rezolve problemele blocurilor cipanesti facute cu sirma de balot in loc de fier beton cu 10 etaje in loc de 7 cit erau in proiect ,cu materiale ieftine si de proasta calitate
121dna(13 mar 11:01)
dar cu blocul din Compozitorilor, Bobescu colt cu Celibidache, ce face primaria? declara 7etaje si face 8, are parcare la 400 metri de amplasament, a construit pe 95% din teren. primaria nu are nici un stres, caracatita machedoneasca functioneaza.
116Ajunge(13 mar 09:56)
Stop blocuri umple ct de beton
119Alooo(13 mar 09:53)
Sunteti copii daca sperati ca o sa-l oblige sa darame blocul ala. Pai daca asta trebuie sa-l darame atunci pe acelasi principiu mai trebuie demolate vreo 273 din oras... Cerc vicios se cheama , nu fiti naivi
112Grigore(13 mar 09:39)
Sa se aplice legea??? Vedeti cum s-a aplicat legea pentru biserica de pe Tomis-Boema. Desi ilegala nu s-a legat nimeni de ei si dupa le-a dat primaria loc in parcarea unui bloc. Ce sa ii faci, e lipsa de lacasuri sfinte
133Judecatori(13 mar 08:56)
Faceti dreptate o data macar, jos blocul , respectati legea in tara asta
117Adrean(13 mar 08:48)
Hai sa fim seriosi la ce investitie este acolo se arunca cateva mii si se rezolva totul .. tipic romanesc .. nuno ss vedem niciodata blocul la pamant
114locatar(13 mar 08:36)
m-ar mira sa nu castige etnia
020stere(13 mar 08:32)
Unde-i lege nu-i tocmeala , chiar daca doare ! Cine oare i-a oprit sa construiasca legal , cu respectarea cotelor din PUZ ? Asa erau invatati sa construiasca cu complicitatea vechii garnituri Mazare contra unor favoruri substantiale evident ! Incet incet se vor obisnui toti cu normalitatea ! In privinta procesului : judecatorii vor trebui sa aplice legea in statul de drept ! Cei care cumpara trebuie sa ceara autorizatii de construire la semnarea oricaror acte ! Locatarii se vor indrepta impotriva lor prin plangeri penale , urmate de procese civile !
226Constantean(13 mar 08:13)
Sa se aplice legea!!
314Galani(13 mar 08:12)
Eu sunt un cantaret si am voce. Acum nu mai aveti loc de mine ca imi fac si eu un amarat de bloc? Recunosc ca imi plac banii si sa fie multi. Daca se poate la negru sunt cel mai fericit
117vecin(13 mar 07:55)
acum 2 ani a cazut o schela pe blocul de langa...arproex n-a binevoit sa repare blocul.este normal sa fie mana in mana cu locatarii,au vandut strategic in bloc locuieste o doamna avocat.de cand au inceput constructia au aparut si haite de maidanezi,sobolani,mizerie de nedescris.toate masinile din parcare sunt pline de mizeria lor.nu stiu cum se poate locuii in acel bloc..la intrare troneaza o scara construita din lemne ramase de la fundatie.cireasa de pe tort a aparut ieri cu sigla luminoasa probabil ptr a nimerii intrarea in bloc.demolarea asta este Solutia.
225anonimus(13 mar 07:36)
radical: blocul sa fie demolat daca nu are autorizatie de constructie. trebuie intronata legea odata pentru totdeauna.
230Odagiu(13 mar 07:07)
Fagadau si altii care ar putea sa ii puna in legalitate, sa se gandeasca bine la ce fac. Urmeaza multe plangeri penale facute de vecinii care au ramas fara lumina din pricina constructiilor abuzive. Judecatorii trebuie sa dea dovada de corectitudine si sa nu forteze primaria sa ii puna in legalitate. Nimeni nu i-a pus sa construiasca fara autorizatii. Trebuiesc demolate blocurile pentru a da exemplu ca legea nu se discuta.
535Dan(13 mar 06:45)
Niste ordinari, constructorul si Galani. Dupa ce ca nu aveau nici o autorizatie emisa, s-au gandit sa mai construiasca inca un etaj in plus. Cei care au cumparat apartamente in acel bloc sunt niste prosti deosebiti. Acel bloc, impreuna cu cele doua a lui Babu, trebuiesc demolate. Legea este si pentru machidonii analfabeti care cred ca pot face ce vor unde vor.
231Hass(13 mar 06:23)
Cum din acordeon nu vei face niciodata pian, asa nici din machedon nu poti face un om corect.
426sa ia cu lamooie(13 mar 05:44)
Dar prostavanii care au cumparat apartamente merita sa vada cum se demoleaza blocul.Vor primi moloz in cota parte indiviza ptr euroii platiti.
129Anonim(12 mar 23:53)
Daca are pile la tribunalul cta se poate orice.chiar sa si castige.sigur
mai mult...Replica
26 iun 20:49ReplicaDoliu în presa română: o jurnalistă a fost găsită moartă în propria casă

Gabriela Vlăsceanu, o jurnalistă, a fost găsită moartă în casă. În ultimul timp a fost alături de refugiaţii...1683

27 iun 00:27ReplicaFostul viceprimar PNL al Constanței, Aurel Butnaru, spulberat pe trecerea de pietoni! Video3716
27 iun 23:48ReplicaANAF, pe urmele lui Oiță, de la Save & Self980
27 iun 00:16ReplicaMuhscină, de la Plasty Prod, și-a tras două firme de producție a energiei electrice!

Fostul președintele al Organizației Municipale PNL, George Muhscină, care și-a dat demisia din partid înainte de...735

27 iun 00:29ReplicaValentina Pelinel și Cristian Borcea își petrec vacanța la Olimp, la hotelul Mihaelei Borcea!847
27 iun 23:49ReplicaNava ticsită cu migranți, scoasă la licitație, la cererea procurorilor366
27 iun 00:02ReplicaCazarea scumpă de pe litoral supără turiștii

După o iarnă lungă plină de ieșiri pe la munte, românii se întorc pe litoral mai dezamăgiți ca niciodată,...910

27 iun 23:51ReplicaTemperaturi caniculare, la Constanța, în această săptămână!425
27 iun 23:49ReplicaAnsambluri folclorice din Hârșova, prezente la un festival organizat în Bulgaria! Video237
27 iun 23:51ReplicaAgenția Națională Antidrog se „mută” la Vama Veche!

Agenția Națională Antidrog își trimite specialiștii la Vama Veche. Recent, instituția a lansat achiziția de...338

27 iun 23:51ReplicaPunctul de Trecere Negru Vodă a intrat în reabilitare!338
27 iun 00:34ReplicaCopil dispărut de pe plaja din Năvodari, găsit în zona Butoaie, din Mamaia1330
Vremea
18°18° - 23.3° luni, 27 iunie 2022
ConstanțaUmiditate: 62%
Vânt: 5.25 m/s
Presiune: 1015 milibari

Loto
6/49353327104643
5/4025143211937
joker7252612182
Horoscop
mai mult...SPSportRT
27 iun 23:53SportDublul campion mondial, David Popovici, se întoarce acasă cu cele două medalii de aur

David Popovici revine în ţară. Dublul campion mondial se întoarce acasă cu cele două medalii de aur. Noua...276

27 iun 23:50SportRobert Glință, locul 4 în finala probei de 50 m spate, la CM de nataţie

Înotătorul român Robert Glinţă a terminat pe locul 4 în finala probei de 50 metri spate la Campionatele Mondiale...348

27 iun 23:55SportFotbal: UEFA nu este un monopol, afirmă Aleksander Ceferin

Aleksander Ceferin, preşedintele UEFA, a acordat un interviu ziarului italian Gazzetta dello Sport în care a vorbit...336

27 iun 23:51SportTenis: Petra Kvitova a câştigat turneul WTA de la Eastbourne

Jucătoarea cehă de tenis Petra Kvitova a câştigat sâmbătă turneul WTA de la Eastbourne (Anglia), dotat cu premii...448

Local
27 iun 00:20LocalAccident rutier la intrare în Năvodari

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 25 iunie a.c., la intrare în...870

27 iun 00:20LocalO mașină a luat foc, pe strada Interioară

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 25 iunie a.c., Constanța, pe strada...584

27 iun 00:20LocalIncendiu la o casă din Valu lui Traian. 7 persoane s-au autoevacuat

1257

27 iun 00:18LocalFestivalul Kureș, organizat în comuna Mihail Kogălniceanu

KUREȘ, luptele tradiționale tătărăști, au fost organizate pentru prima dată în localitatea Mihail Kogalniceanu ,...785

27 iun 00:17LocalTestări gratuite la Năvodari pentru prevenirea infecției cu HIV sau cu virus hepatic B și C

,,Să punem preț pe sănătate!” Cu acest îndemn, va avea loc la Năvodari o nouă campanie de testare gratuită...265

26 iun 18:18LocalCă tot a început sezonul... faleza din Costinești, pericol pentru turiști și localnici

În plin sezon estival, faleza din Costinești se degradează pe zi ce trece. Zona este monitorizată de Apele Române,...878

27 iun 00:21LocalIncendiu între Costinești și Tuzla, în zona Stației de Betoane

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 25 iunie a.c., între Costinești și...494

27 iun 00:22LocalCrimă în parcarea unui mall, după o bătaie între mai mulți bărbați

O dispută plecată din senin în parcarea unui mall din Suceava și care nu prevestea nimic s-a transformat în crimă....1922

27 iun 00:22LocalPolițiștii au ”descins” pe plaja din Neptun și la hoteluri

2180

Politică
27 iun 23:53PoliticăMaria Grapini s-a dezlănțuit în Parlamentul European, pe tema justiției. Video

Europarlamentarul Maria Grapini s-a dezlănțuit în Parlamentul European, acolo unde a cerut explicații privind...1167

27 iun 23:43PoliticăOrban: Guvernanţii trebuie să intensifice demersurile pentru aderarea României la Schengen

Preşedintele partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, afirmă că intrarea României în Spaţiul Schengen nu este un...371

27 iun 23:53PoliticăDan Voiculescu vorbește despre confiscarea averilor obținute ilicit: am propus de mult soluția aceasta

704

27 iun 23:52PoliticăMesajul Președintelui României, Klaus Iohannis, transmis cu prilejul Zilei Drapelului Național

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică, 26 iunie 2022, un mesaj cu prilejul Zilei Drapelului...245

27 iun 23:51PoliticăDmitri Medvedev vorbește despre crearea României Mari. Amenințare pentru București

Aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană nu este posibilă în mod direct, ci prin crearea „noii Românii...933

27 iun 23:51PoliticăGeorge Simion îi invită pe români să participe şi prin mijloace online la nunta sa

Liderul AUR George Simion i-a invitat pe toţi românii la nunta sa care va avea loc pe 27 august. El a postat pe...584

27 iun 23:53PoliticăUn șofer de TIR ar putea conduce și USR: cine sunt cei opt candidaţi pentru funcţia de preşedinte

Opt candidaţi s-au înscris în cursa internă pentru şefia USR, în perspectiva alegerilor care vor avea loc la...559

27 iun 23:54PoliticăMircea Geoană: 'Anticipăm un conflict de lungă durată în Ucraina'

Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoană, a declarat, vineri, la Cluj, că anticipează o derulare de lungă...488

27 iun 23:43PoliticăSorin Grindeanu, propus ministru interimar al Agriculturii

525

Interviuri
18 mai 00:10InterviuriLiviu Brăiloiu: Rămân în PSD. Bun, rău, de pușcăriași… eu acolo rămân. Video

Într-o perioadă în care toată lumea aleargă după putere și funcții, Tit Liviu Brăiloiu, fost senator PSD de...3927

17 mai 00:11InterviuriCoșa spune că autorecenzarea nu e periculoasă: Unele date sunt deja în sistem! Video

Prefectul județului Constanța, Silviu Iulian Coșa, s-a aflat în studioul Replica, luni, 16 mai. În cadrul...2404

7 mai 00:15InterviuriDezvăluiri! Care ar fi ”mecanismul jafului organizat din Mangalia”?! Video

5430

24 mai 00:05InterviuriCristinel Dragomir: PSD Constanța nu mai există din vina celor care îl conduc! Video

A fost două mandate vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, dar și președinte interimar, după reținerea...4128

20 mai 00:11InterviuriLungoci: Făgădău a fost un bun manager, despre Mazăre am o reţinere... Video

Deputatul PSD, Lucian Lungoci, s-a aflat în studioul Replica de Constanţa, joi, 19 mai, unde a discutat despre legea...3153

19 mai 00:12InterviuriMohammad Murad: Nu m-am predat lui Cristian Radu și nu mă voi preda! VIDEO

A lăsat mediul de afaceri, după 30 de ani, pentru a începe o carieră în politică. Are încredere că poate schimba...6826

5 mai 22:01InterviuriDelicoti: Legislația este problema reală a României în ceea ce privește administraţia publică! Video

Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, a fost prezent în studioul Replica de Constanţa, miercuri, 4 mai, în...2558

20 apr 00:04InterviuriLică Neagu: Tariful la taximetrie va fi de maxim 3,5 lei/km! Video

Lică Neagu, președintele Federației Naționale a Sindicatelor Șoferilor din România, s-a aflat marți, 19 aprilie,...2848

16 apr 00:38InterviuriNiculescu: Am plafonat prețurile la gaze și energie printr-o nouă schemă de sprijin. Video

3964

Monden
27 iun 00:00MondenCum s-a schimbat viața lui Brad Pitt după despărțirea de Angelina: „Dintotdeauna m-am simțit singur“

Brad Pitt, în vârstă de 58 de ani, este, în mod incontestabil, unul dintre cei mai îndrăgiți de la Hollywood....174

27 iun 00:00MondenDoja Cat, transfigurată și cu părțile intime la vedere, în cel mai recent live pe Instagram

Doja Cat, 26 de ani, este una dintre cele mai de succes artiste ale momentului și a adunat milioane de fani în toată...238

27 iun 00:00MondenPrimul roman din celebra serie literară 'Harry Potter' a împlinit 25 de ani de la publicare

122

27 iun 00:00MondenCarla’s Dreams, reclamat la CNA. Anunțul făcut de Mihai Morar

Carla's Dreams a fost invitat la podcastul lui Mihai Morar, unde a vorbit pe larg despre omul din spatele măștii, dar...186

27 iun 14:55MondenGluma neașteptată pe care Sam Asghari a făcut-o la scurt timp după nunta cu Britney Spears

Pe 9 iunie, Britney Spears și Sam Asghari s-au căsătorit. La slujba religioasă și la petrecere au participat nume...153

27 iun 00:00MondenViața de film a lui Amber Heard: A trăit în sărăcie lucie și la 16 ani a fugit de acasă

Amber Heard s-a cunoscut cu Johnny Depp pe platoul filmului „The Rum Diary” și, în ciuda faptului că filmul nu a...227

27 iun 00:00MondenMembrii trupei ruse punk-pop Little Big, propuși la Eurovision 2020, şi-au părăsit ţara din cauza războiului

Membrii trupei punk-pop Little Big, aleasă să reprezinte Rusia la concursul Eurovision 2020, şi-au părăsit țara...132

27 iun 23:49Monden13 ani fără Michael Jackson. Care a fost ultima melodie lansată de regele muzicii pop

S-au împlinit 13 ani de când regele muzicii pop a murit. Artistul a murit subit, când mai avea multe alte lucruri de...522

27 iun 23:50MondenSandra Bullock renunță la actorie? Viața de la Hollywood a epuizat-o

557

Mapamond
27 iun 00:04MapamondUn avion s-a prăbușit în Rusia: 3 morţi, mai mulți răniți

Un avion de marfă de tip Il-76 s-a prăbușit vineri dimineață în Rusia, în apropierea unui oraș situat la circa...758

27 iun 00:05MapamondStatutul de candidat la UE acordat Ucrainei: Zelenski salută 'un moment unic şi istoric'

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a salutat "un moment unic şi istoric" după ce Ucrainei i-a fost atribuit...382

27 iun 00:05MapamondSUA: Curtea Supremă consacră într-o hotărâre dreptul americanilor de a purta arme în exteriorul locuinţelor lor

389

27 iun 23:49MapamondAutorul atacului armat din Oslo a fost prins: Comunitatea gay e revoltată

Atacul armat din capitala norvegiană Oslo, în care au fost ucise două persoane şi au fost rănite alte 14, este...516

27 iun 23:50MapamondProteste mamut în Boston și New York, după interzicerea avorturilor în SUA. Video

Mii de persoane au manifestat, vineri seară, la New York şi Boston, strigându-şi furia după decizia privind avortul...318

27 iun 23:41MapamondMesaje contradictorii ale MAE rus despre acordarea statutului de candidate la UE pentru R. Moldova şi Ucraina

Diplomaţia rusă a transmis vineri mesaje diferite despre decizia statelor UE de a acorda Ucrainei şi Republicii...483

27 iun 00:05MapamondArgentina: 5 morţi, 35 de răniţi într-un incendiu la Buenos Aires

Cinci persoane, două femei şi trei copii, au murit şi alte 35 au fost internate în spital, victime ale...373

27 iun 00:05MapamondSUA: Trei răniţi după ce un avion a fost cuprins de flăcări la aterizarea pe aeroportul din Miami

Anchetatori americani au ajuns miercuri pe aeroportul din Miami (sud-est), unde un avion al companiei dominicane Red Air...352

27 iun 00:05MapamondRefugiaţi din Ucraina: Europol a întreprins o acţiune contra traficului de fiinţe umane online

381

Sănătate
27 iun 00:00SănătateOMS: Aproape toată populaţia lumii respiră aer poluat şi nesănătos

Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) face apel la reducerea utilizării combustibililor fosili. Aceste concluzii...127

27 iun 09:43SănătateConsumul de grapefruit - Nutriționiștii arată avantajele dar și dezavantajele

Este un fruct dulce și acru, o încrucișare între portocală și pomelo. A avut 15 minute de faimă când Grapefruit...137

27 iun 09:38SănătateNou val de COVID, în Franța: Șeful campaniei de vaccinare vrea reintroducerea măștilor în transport

139

27 iun 12:00SănătateSoluții simple să combatem depresia, boala mileniului III

În decursul dezvoltării civilizației sintetice (prin radio, tv, internet și telefon), unde imitarea altor culturi a...145

27 iun 11:58SănătateDieta perfectă recomandată de medicul Andrei Haidar: "Indiferent de sezon, cu acest regim slăbim"

Dacă aveţi de gând să slăbiţi este important să ştiţi că există câteva fructe interzise în alimentaţia...165

27 iun 00:00SănătateLeguma cu efect puternic cicatrizant care ajută la ulcer

Varza este o legumă bogată în fitonutrienţi şi vitamine (A, C şi K), antioxidanţi naturali care previn apariţia...141

27 iun 00:00SănătateEMA recomandă autorizarea vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de Valneva

Agenţia Europeană pentru Medicamente (EMA) a recomandat joi autorizarea vaccinului anti-COVID-19 dezvoltat de compania...152

27 iun 00:00SănătateStudiu de amploare: Cât de eficient a fost vaccinul anti-COVID

Vaccinurile Covid au prevenit aproape 20 de milioane de decese în primul an după ce au fost introduse, potrivit...133

27 iun 00:00SănătateMS: Judeţele de la frontiera cu Moldova şi Ucraina, atenţionate pentru identificarea rapidă a oricărei suspiciuni de holeră

146

Prin accesarea replicaonline.ro, sunteți de acord cu termenii de utilizare și politica de confidențialitate.
ACCEPT