REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Bodog: MS nu a emis ordinul de declarare a epidemiei în ţara noastră. Orban şi Tătaru trebuie să demisioneze

Bodog: MS nu a emis ordinul de declarare a epidemiei în ţara noastră. Orban şi Tătaru trebuie să demisioneze

Replica API 15 mai 2020 | 00:00 1220

Senatorul PSD Florian Bodog a afirmat, joi, că sporul pentru condiţii periculoase în cazul personalului medical nu poate fi acordat, pentru că nu a fost emis nici acum ordinul de declarare a epidemiei în ţara noastră, motiv pentru care social-democratul cere demisia premierului Ludovic Orban şi a ministrului Sănătăţii, Nelu Tătaru.

Florian Bodog

"Ministerul Sănătăţii nu a emis niciodată ordinul de declarare a epidemiei în România! Spitalele sunt în haos! Ministrul Sănătăţii minte! În urma discuţiilor avute cu lideri ai Sanitas din ţară, dar şi cu manageri de spitale, am aflat că spitalele au transmis atât către minister, cât şi către CNAS solicitări pentru plata personalului - mă refer la stimulentul de risc -, însă ministerul nu a alocat banii. Mult mai grav şi mai iresponsabil este însă că nici sporul pentru condiţii periculoase nu poate fi acordat, conform HG 153/2018. Pentru că - iar asta e monstruos - Ministerul Sănătăţii nu a emis nici acum ordinul de declarare a epidemiei în ţara noastră", a scris Bodog pe Facebook, scrie Agerpres.

El a adăugat că aceasta este ultima zi din starea de urgenţă, iar Ministerul Sănătăţii ''nu a fost în stare să emită acest act fundamental''.

"Nu mai e de joacă, nu mai e cu scuze sau 'artificii'. Orban trebuie să demisioneze, Tătaru trebuie să demisioneze! Acum", a mai afirmat acesta.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pentru toti ciumatii galben portocalii care posteaza mai jos. @Ai grija de tine cand ciuma rosie iti va da muie sa nu te superi ca te tine de urechi
1
1
astia sunt de mult demisionati amindoi si Tataru si Orban cu guvern cu tot cite motiuni s-au pus dar osa se vada la alegeri deaia nu se grabesc sa le faca hent total
1
1
Dorele ...cum vei face cu dosarele in care s-a dispus inceperea urmaririi penale ...magarul moare de drum lung si prostul de grija altuia...asa sunt ciumele astea rosii...
0
2
cand caiunele nu are ce face se linge pe p....a
1
1
Cate acte sa mai emita? Onanist birocrat.
1
1
Care epidemie??????
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212