REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bola cere camere de supraveghere și amenzi usturătoare în Parcul Tăbăcărie

Bola cere camere de supraveghere și amenzi usturătoare în Parcul Tăbăcărie

Replica API 5 mai 2020 | 00:00 11175

Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral (ABADL) a încheiat acțiunea de ecologizare a Lacului Tăbăcărie. Acțiunea s-a derulat timp de două săptămâni, timp în care, mai mulți angajați ai ABADL au strâns o mulțime de gunoaie aruncate de constănțeni în apa lacului. Aproximativ 15 tone de gunoaie au fost strânse de angajații ABADL.

În toamnă vrem să implicăm mai multe instituții și de ce nu, și pe constănțeni

Directorul ABADL, Bogdan Bola, a anunțat că această acțiune se va relua și în toamnă, iar atenția angajaților se îndreaptă în acest moment către plajele de pe litoral. „Este doar un prim pas. Având puțin timp la dispoziție să ne organizam și având mult de lucru pe plajele constănțene, nu am putut să ne coordonam atât de eficient pe cât mi-aș fi dorit. Dar acum, știu mai bine ce avem de făcut, iar în toamna, ABADL va relua această operațiune, implicând și mai multe instituții..și de ce nu, poate și pe constănțenii interesați”, a spus Bogdan Bola.

Soluția: camere de supraveghere și amenzi usturătoare

Bogdan Bola cere autorităților locale montarea unor camere de supraveghere video în zona lacului, montarea mai multor coșuri de gunoi și aplicarea de amenzi usturătoare pentru toți cei care aruncă gunoaie la voia întâmplării. „Din păcate, mă văd nevoit să repet: fără o supraveghere video a zonei, fără montarea mai multor coșuri de gunoi și fără aplicarea de amenzi usturătoare nu ne vom face bine.Păstrarea curățeniei este la fel de importantă ca igienizarea în sine. Asta a rezultat dintr-un simplu experiment: locul de unde am pornit cu operațiunea de igienizare era din nou murdar, după doar două săptămâni.

Vom afla cine deține malul lacului Tăbăcărie

Directorul ABADL a vorbit și despre demersurile instituției de a stabili cine este proprietarul sau administratorul malului lacului Tăbăcărie, mai ales că acesta se află într-o stare precară de ani de zile. „Până atunci, vom continua demersurile de a stabili cine are dreptul de proprietate/administrare a malului lacului Tăbăcărie, pentru a rezolva și această problemă care treneaza de 20 de ani. În acel moment, vom putea să discutăm despre cum putem pune în valoare, cu adevărat, puținul spațiu verde de care mai dispune astăzi #Constanța”, a mai completat Bogdan Bola, într-o postare pe Facebook.

Citește și: Aproape 15 tone de deșeuri adunate de pe lacul Tăbăcărie în doar 2 săptămâni VIDEO

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
HUOOO! JOS CU ECONOMICA! AB OBOSIT DE CAND VA TOT ATENTIONEZ DOMNULE BOLA! ESTE OMNIPREZENTA IN BIROUL DVS CU TEXTE GEN EU FAC, EU DREG, EU REZOLV. REZOLVA PE NAIBA, ALEARGA PROSTIMEA PE CARE O TERORIZEAZA SI APOI ISI ASUMA! A FOST LINISTE CAT A LIPSIT, CUM A APARUT CUM AU INCEPUT INTRIGILE, MINCIUNILE, RAUTATILE. NU VEDETI CA NU O MAI PUTEM SUPORTA!!! SA MUNCEASCA LA CAT BANET CASTIGA. NOI DACA INDRAZNIM SA RIDICAM VOCEA ASTA NE SPUNE, MUNCITI PE BANI BUNI. CARE BANI BUNI? VA UITATI IN STATE SA VEDETI DISCREPANTELE? DA, NOI VORBIM DIN BARFE, DAR ORICE BARFA ARE O BAZA.
1
0
Cand va amendeaza locali sau gardieni ca alti nu mai sunt sa amendeze vreti avertismente, in Constanta cine oare face mizierie noi constateni ca asa avem educatie!Poti sa pui 1000000 de cosuri de gunoi constanteanul hartia , ambalajul ,chistocul tot jos il arunca
3
0
Bola la cat de prost esti nu inteleg cum ai ocupat locul cald de la Apele Romane ? Partidul sa traiasca ca incompetenti ca tine sunt destui in PNL. Nu acelasi lucru despre tactu ala care este de o viata la ITM unde nimic nu face. traiasca PNL si multa muie tuturor penelistilor
5
4
intai de toate administratorul lacului sa cumpere cel putin doua nave de depoluare din acelea cu brate sau palete in fata si la treaba cu ele, iar curatenia sa se faca mai des nu la 10-15 ani ca o sa strangi 100 de tone de gunoi. In alte vremuri de mult apuse Lacul Tabacarie se seca, se curata fundul, se taia stuful, se mai reparau malurile, podurile. Oricum succes in continuare.
9
1
tovarasul Boala ,crezi ca o sa sperii pe cineva cu camerele alea ? fals ..adica vrei sa zici sa mai sifonezi niste bani din bugetul public
8
6
In Constanta,peste tot trebuiesc camere de supraveghere,cei care gresesc amenzi,puneti-le odata,trecem la treaba
13
4
Nu te doare capul ala ?sau voi astia neo-marxistii asa invatati de mici?Va spune la masa de ziua lui Mao ca sigur serbati in familie?Ce combinatie ciudata de doctrina aveti intre Mao si open Mind Soros" PULITICALI co-rrect-ness CAFEE creme",sa nu iti cada creierul ramas daca tot e open la tine in mind!IESI ACASA
6
5
Daca lumea sta in casa de unde aceasta mizerie!?...
2
7
Cine draq este Bola asta?
7
8
Ba voua nici cand vrea omul sa faca ceva bun nu va convine, nu o el imaculat dar macar vrea sa schimbe in bine niste lucruri, nu o sa coboare Dumnezeu asa deodata din ceruri si o sa faca totul perfect stati linistiti
12
0
Asta este,in loc ca ,,organele'' sa abuzeze si sa amendeze dupa cum vrea neuronul lor schilod pentru casute nebifate pe o hartie de cacat,de ce nu amendeaza pe cine trebuie,pe marlanii care fac gunoaie,care scuipa pe strada,care fac scandal sau sicaneaza in trafic?
11
1
Bah asta nici nu stie sa inoate. Machidon fara viitor.dupa ce se duce tasu o sa se duca si fisu imediat dupa el.asa e la machidoni
5
7
STITI FAZA CU FRIGERUL IN ITALIA ?! ASA TREBUIE FACUT ! CAMERE PESTE TOT ... CEI CARE FAC TREABA ASTA AMEDATI DRASTIC SI PUSI SA STRANGA TOT GUNOIUL DIN ZONA RESPECTIVA SI DUS UNDE TREBUIE PE BANII LUI- NESIMTIREA ESTE MARE PENTRU CA LI SE PERMITE - DE ACEEA ARATA CONSTANTA CUM ARATA !!! MIZERIE - INFECTIE - UNDE VEZI CU OCHII ... RUSINE !!!
14
1
Pai cand faci curateni o data la 10 ani normal ma papleaca de Bola ca scoti tone de mizerie. Bola de pe ce planeta ai coborat tata?
13
4
pana la camere de supraveghere, puneti gardienii publici la treaba ! presa sa publice salariile politiei locale, sunt platiti de noi, r vrem transparenta, sa stim cum cheltuie fagadau banii orasului !
20
2
In zona bisericii de lemn, rugam interzicerea masinilor. Adunarile celor ce isi fac veacul in zona respectiva, deterioreaza grav farmecul si frumusetea zonei respective, obligand cetateanul ce cauta o plimbare in liniste sa evite zona respectiva. Prin interzicerea accesului auto in zona,totul ar deveni mai placut, in lipsa mizeriei si a poluarii fonice.
18
7
Intii sa ia putere PNL-ul si apoi poate sa faca ceva.Pina atunci sa gestioneze situatia asa cum este.Populatia este in Dobrogea majoritar de tip oriental, primitiva.
15
3
Sa le monteze ABADL-ul. De ce sa i le omteze alta entitate ?
7
4
Bola,degeaba platesti tu sa apari zilnic la ziar daca nu scapi de salariatii corupti si daca nu va face-ti treaba.Fara coruptie si o implicare mai mare este cheia,succes!
14
0
Petardele explodeaza de anul nou, nu acum... coada de matura...
12
0
Parcarea din zona bisericii de lemn ar fi indicat, sa fie valabila doar pe timpul zile.Seara se aduna o multime de cocalari care asculta muzica la maxim, sparg seminte si mananca de la Mc Donalds. In urma acestora ramane foarte foarte multa mizerie...
34
2
Minune mare oameni buni: "S-a trezit Bogdanel din somn".
16
7
BRavo Bogdan!
21
9

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272