REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BOLIZII de LUX și CAII PUTERE, printre FIGURILE cu care s-au etalat VEDETELE prin MAMAIA!

BOLIZII de LUX și CAII PUTERE, printre FIGURILE cu care s-au etalat VEDETELE prin MAMAIA!

Replica API 6 august 2021 | 00:32 28674

Nordul stațiunii Mamaia a devenit raiul luxului și opulenței, dovadă stau bolizii de lux unul și unul ce tronează în această zonă. Spre exemplu, în zona hotelurilor Mamaia White Tower și Opera, zilnic sunt staționate sute de autoturisme care îți taie răsuflarea. Este cunoscut și faptul că zona este destul de frecventată de vedete precum Alex Bodi, Bianca Drăgușanu, Vlăduța Lupău, Anamaria Prodan, Adrian Minune, Loredana Chivu și mulți alții.

(Bolizii lui Alex Bodi)

Zona de nord a stațiunii Mamaia a devenit cea mai luxoasă zonă de pe întreg litoralul românesc. Parcările hotelurilor din Mamaia Nord s-au transformat în adevărate parade auto. Este cunoscut faptul că, weekend de weekend, parcările se umplu de mașini luxoase. De asemenea, hotelurile Mamaia White Tower și Opera sunt frecventate de vedete precum Alex Bodi, Loderada Chivu, Bianca Drăgușanu, dar și mulți alții.

Alex Bodi, o mașină pe weekend

Alex Bodi, cunoscutul om de afaceri și fostul soț al Biancăi Drăgușanu, este prezent la malul mării aproape în fiecare weekend. De fiecare dată, acesta își face apariția cu bolizi care mai de care mai luxoși. În parcarea hotelului Mamaia White Tower, de la începutul verii și până în prezent, Alex Bodi a făcut senzație cu mașinile pe care le conduce. Acesta a făcut valuri cu un noua sa achiziție, un Lamborghini Urus. Autoturismul înmatriculat în Cehia are și un număr de înmatriculare special, și anume, „ALX BODI 1”, făcând referire, cel mai probabil că este „numărul 1”. În trecut, acesta făcea senzație și cu celelalte autoturisme pe care le conduce, mai exact, un Porche 911, două autoturisme marca Lamborghini Aventador Roadsters, Rolls Royce Ghost. Mașinile sale au făcut furori printre trecătorii care le-au fotografiat.

Loredana Chivu conduce un Lamborghini Urus

O altă apariție spectaculoasă a fost și Loredana Chivu. Focoasa blondă, fosta asistentă Tv, conduce un Lamborghini Urus în valoare de peste 300.000 de euro. Despre acest autoturism se zvonește că medicul estetician al blondinei i-ai fi cumpărat tăcerea după ce i-ar fi greșit operația de mărire a feselor. Mașina blondinei face furori de fiecare dată.

Anamaria Prodan face senzație cu un Rolls Royce Ghost

Cât o privește pe Anamaria Prodan Reghercampf, și ea este posesoarea unui autoturism de aproximativ 400.000 de euro. Sexy impresara conduce un Rolls Royce Ghost. Nu este singura mașină a vedetei, aceasta se mai poate lăuda și cu un Bentley Bentayga, o mașina a cărei valoare depășește 300.000 de euro.(sursa foto: Supercars Mamaia)

Adrian Minune face furori cu un Lamborghini Aventador

Muzica de petrecere nu este singura pasiune a artistului Adrian Minune, acesta iubește la nebunie și mașini de lux, cu mulți cai putere. Exemplu stau autoturismele pe care acesta le conduce. Fiind cazat la Mamaia White Tower, acesta și-a făcut apariția cu un Lamborghini Aventator, o mașină a cărei valoare depășește suma de 400.000 de euro.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot grobieni
6
0
noi am primit ordin de sus sa nu controlam oamenii care detin case masini etc noi controlam doar pe iobagi poate ati invatat la istorie exista doua categorii ciocoi si iobagi voi iobagii mars la coada la vaccinare si dupaia la munca pe domeniu si dupaia la coada la paine cu otrava
10
5
Hahqhaha sexy impresara Anamaria prodan nu se poate numi decat o taranca din moment ce isi conduce singura rolls-ul ghost. Halal doamna
16
3
un amarat de impozit ma leaga, pe astia nu ii mai verifica nimeni de unde au averile astea nesimtite....
27
1
Cine naiba sunt astia? Auzi, vedete.....
22
0
unu din astia nu s-ar duce si ei la munca ... anafu nu se mai sesizeaza si el ...
23
0
Ok lautarii si bagajele au masini scumpe,verificati si sa fie sanatosi daca le justifica,le-au cumparat din gat ,in ambele cazuri.Avem o problema cu cei din fostele guvernari,ministri,secretari de stat,secretare fosti lideri de sindicate si regii autonome de stat,cadre ale ministerului de interne dar si de externe,membri ai fratiilor eretice anticonstitutionale conform ART 40 alin 4.Dreptul la Asociere.
20
1
ma pish pe bolizii de kkt si pe vedetele de kkt?
21
3
Numai personalitati!
30
2
Le verifici?
28
1
Adevarul e ca asta si stirea despre cine a nasit Feli sunt stiri de mare interes national....hazna de ziar...dar tot intru zilnic
55
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218