REPLICA ONLINE CONSTANTA

11° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
11° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

BOMBĂ! Bercaru ELIBERATĂ din funcția de DIRECTOR al Centrului 'T. Burada'

BOMBĂ! Bercaru ELIBERATĂ din funcția de DIRECTOR al Centrului 'T. Burada'

Replica API 30 iunie 2020 | 14:48 3785

Numită recent în funcția de director interimar al Centrului Cultural "T. Burada", de către președintele CJC, Horia Țuțuianu, Nicoleta Bercaru și-a făcut bagajele și a eliberat poziția. Asta după ce consilierii județeni PNL au inițiat un proiect de hotărâre privind eliberarea acesteia din funcție pe motiv că numirea a fost ilegală. Proiectul a fost aprobat cu 29 de voturi "pentru".

Consilierii județeni au participat marți, 30 iunie, la o sedință ordinară a Consiliului Județean Constanța, pentru a vota o serie de proiecte de hotărâre.

Printre aceste proiecte s-a numărat și eliberarea din funcție a directorului general interimar al Centrului Cultural Județean Constanța “Teodor T. Burada”, Nicoleta Bercaru, inițiat de mai mulți consilieri județeni ai PNL.

S.H. ; M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt medic si am incredere ca asemenea oameni nu au ce sa caute in mediul cultural al orasului Constanta cu atat mai putin in sistemul de invatamant... nu va mai vota nimeni PSD din cauza acestor oameni!
4
0
Numai asta nu fusese directoare la centrul cultural din Constanta. Inaintea ei au fost pe rand un betivan care nu isi incepea ziua decat cu "o votca mica" si apoi altii care au tacut cand structura de rezistenta a cladirii patrimoniu in care se afla sediul a fost grav afectata de cladirea spit facuta langa pentru prietenii psd. Daca vreti faceti o poza la intrare si l sa vedeti cum secretariatul sta de ani de zile cu stalpi de sustinere inautru ca sa nu se prabuseasca etajul peste ei. Esafodaj marca psd. Au distrus tot. Cultura in Cta e la pamant. Votati Fagadau, cocalarilor!
3
2
In politica dupa ce cazi te ridicisi mergi mai departe, Doamna Bercaru e un manager desavarsit a facut din sc 39 din rahat bici chiar daca unora le sta in gat rahatul ...!
3
4
O incompetenta, o nenorocita ajunsa directoare la scoala 39 - Nicolae Tonita din Constanta, ca o sluga a PSD, clienta a postului TV -Antena 3, unde habar nu are sa lege doua cuvinte. Felicitari, afara cu incompetenta din invatamantul constantean.
9
2
Bai, Nicoleta arata bine, are look. Ceva cultura poseda, are vorbele cu ea, are si carisma, merita votata. Nicole, pt comentul asta, dai o tura savarina !
1
5
O asteptam pe ea la liceu la Dobromir.
5
0
Directoare comunista.
7
0
Schimba-ti statusul pe FB! Am fost director 10 zile la Centrul cultural! Ce performanta...
13
1
Felicitari celor care au avut curajul sa voteze aceasta demitere! incultura si parvenitismul trebuie inlaturat din fasa!
20
1
Apreciez talentul oral al nicoletei. Am finalizat pentru prima data si eu, asa cum am vazut in filmele xxx. Am so numesc directoare iar. Curvele si prostii e la putere! Muie psd, ce bine e!
16
2
Toata lumea stie ce weceu este bercaru. Parintii cu banii furati o reclama. La PSD e vazuta panarama. Taximetristii o aclama. Ca o suge ca-n reclama. Consens unanim in CJ, bercaru cea mai proasta curva.
19
0
NU E BOMBA, E NORMALITATE
19
0
A ajuns acolo cantamd pe sub mese
12
1
Ce cauta parasuta asta in functii de conducere.Ar trebui sa fie un exemplu de urmat pt copii.Doar fiindca a skimbat fluide cu Mazare a ajuns directoare de scoala
12
1
Intangibila si irefutabila. Am zis!
13
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212