REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Bombă! Cozmin Gușă va candida independent la Primăria București, susținut de AUR

Bombă! Cozmin Gușă va candida independent la Primăria București, susținut de AUR

Andreea VLAICU 4 aprilie 2024 | 15:32 2021

Cozmin Gușă a anunțat că intră în cursa pentru Primăria Capitalei. Va candida ca independent, susținut de AUR. Cozmin Gușă a mai spus că va candida cu o condiție, și anume ca liderul AUR, George Simion, să intre personal în lupta pentru Cotroceni.

Bomba! Cozmin Gusa va candida independent la Primaria Bucuresti, sustinut de AURCozmin Gușă

„Este o propunere pe care, dacă o accept, poate crea o sinergie în interiorul curentului suveranist din România. Am stat de vorba cu George Simion, a reiterat propunerea privind candidatura mea cu sprijinul AUR și concluzia a fost pozitivă, am acceptat să candidez la Primăria Generală. (…) Un alt motiv pentru care am acceptat a fost acela ca, prin candidatura mea, fie că voi câștiga, fie că nu, să-l impunem pe George Simion drept candidat la președinție”, a declarat Cozmin Gușă.

„Bucureștiul trebuie să fie un oraș prosper, iar companiile, dacă vor fi încurajate să investească așa cum se cuvine, probabil că-și vor putea folosi fondurile de șpagă și pentru salarii mai mari. Cu Nicușor Dan mi se pare că este din filmul > Toți primarii generali și-au adus o serie de trepăduși cu care au sufocat administrația, amante care stau de 20-30 de ani pe fotoliile bine plătite de la PMB. Nicușor Dana făcut cel mai puțin împotriva acestei mafii, pentru că el a fost emanatul Statului Paralel”, a mai spus Cozmin Gușă.

„Eu mă enervez greu, prietenii mei știu, dar când mă enervez acționez decisiv. Cum spune prietenul meu Maricel Păcuraru, cei care au încercat să mă sperie facându-mi ceva la mașină m-au întărâtat”, a adăugat consutantul politic, potrivit romaniatv.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hmmm observ ca liderii PIN au intrat bine in AUR.
3
0
Umplutura! Nu are nici o sansa! Castiga si el un ban cinstit , din sponsorizari...
5
0
Marioneta ruseasca spera la votul idiotilor utili. A reusit sa ii desconspire fara vreun dubiu pe auristi ca sunt elemente destabilizatoare rusiste.
9
1
La ăștia totul e de h… aur … Cum e să te dai mare partid credincios și cinstit și numele tău să fie h…aur … ( sau gold ca la trâmbița asta a Moscovei … de gușă…)
10
0
Votăm AUR
3
16
Nu accept persoanele lipsite de caracter,persosnele care latră non stop și fac conjurul televiziunilor, în ideea ca va pica un os de ros. Cum AUR este dispus sa adune toate gunoaiele, în ideea unui câștig, și cum toți trag L aur ca la rahat, în ideea câștigului financiar, nimic nu te mai miră. Bata l vina de ciolan
16
2
De îl băgați atâta in seama? A fost cu Năstase 4 case, apoi cu Băse, acum se dă cu aurolacii. Mai dă-l in plm de rusnac!
18
2
e pe primul loc in sondaje cu sansele cele mai mari si orice candidat care va rupe din voturile lui e bine venit dpv psdnl e o manevra psdnl ca sa-l impiedice pe nd sa castige gusa are totusi ceva notorietate fata de cirstoiu care nu are nici o sansa sa recupereze handicapul anonimatului recent cel mai mare dusman al psdnl e usr nu aur
9
5
Dupa e a ras toata lumea de el cu prostia cu sabotajul masinii, nestiind ca intre rezervor si motor este filtrul de combustibil, martzafoiul se face din nou de rahat, de data asta cu primaria.
18
3
Analistul pulytic cuzmin gușă plina de qaqat. Siktir jegule cu hauru tau voksit Marsh putorilor pesedeu peneleu și haoleu haurar
18
6
Iar faceti reclama la aur ? Ieftini mai sunteti . Ce nu va sinucideti si voi si gusa ?
22
10
Toate drumurile duc la Moscova!
23
7
Bafta multa Gusa Cosmin!Constanta este linga tine !
15
27
Decat gunoiul ala nesimtit de piedone oricine e mai bun
17
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272