REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.9° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
10.9° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

BOMBĂ! MASCA obligatorie în spații publice deschise, ILEGALĂ; ORDINUL lui ARAFAT, ANULAT

BOMBĂ! MASCA obligatorie în spații publice deschise, ILEGALĂ; ORDINUL lui ARAFAT, ANULAT

Replica API 24 decembrie 2020 | 00:00 12835

Un avocat din Constanţa a câştigat, la Curtea de Apel Bucureşti, procesul intentat împotriva Departamentul pentru Situații de Urgență, reuşind să obţină anularea ordinului lui Raed Arafat privind obligativitatea purtării măştii în spaţiile publice deschise.

Am câştigat procesul cu Arafat în primă instanţă. Nici nu-mi vine să cred! Instanţa a dispus ca măsura obligării de a purta masca în spaţii deschise este nelegală. Soluţia poate fi atacată în 2 zile", a declarat avocatul.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sintem in 29 dec .....deci ,concluzia este sau nu este ,care este verdictul final ???
2
1
Sa plateasca toste neregulile
11
1
Ma bucur si il felicit pe domnul care a obtinut acest lucru. Era bataie de joc. Cine consideca ca este benefic poate sa poarte in continuare masca. Felicitari .
13
1
Am purtat masca zi de zi,in spatiile inchise sau afara si tot am fost infectat cu covid,ce sa mai inteleg ?
13
0
Masca nu ajuta cu nimic! Stranutati cu ea la gura si veti vedea ca trec particule prin aceasta, a fost si stire la TV! Vorbim de nanomicroni, aici! Si atunci, logic, daca ies particule prin ea, nu pot sa si intre!? Dar partea de sus, de pe nas, este asa etansa de nu trece nimic nici pe acolo!? Doctorii o purtau la operatii sa nu cada transpiratia, ceva cand opereaza, nu ca sa se protejeze cand il deschide pe bolnav! Stiam ca porti masca atunci cand TU esti bolnav, sa-i protejezi pe cei din jur! In plus, daca voi, cei tematori, purtati masca de ce va este frica de unul care nu poarta??
22
4
terminati bai dobitocilor cu toate cacaturile astea. tipic romanesc, toti sa ocoleasca cumva regulile ca sunt mai cu mot...de-asta am ajuns unde am ajuns...vai de capu vostru..ca va sufoacati de prostie nu de la masti
31
26
azi dimineata un bouar purtator de masca in masina era sa dea peste mine pe trecere de pietoni, daca nu ma opream nu mai scriam acum. cand i-am facut semn ca e bou a dat din cap ca un neam prost. Deci astia sunt psihopatii spalati pe creier cu covidul - poarta masca singuri in masina cu geamuri inchise dar nu sunt in stare sa respecte o regula elementara de circulatie. cred ca masca asta taie oxigenarea creierului.
29
41
ARAFAT IA O IN GURA SLUGOI DE RAHAT
46
9
Sa amendezi oameni care nu incalca legea nu face pe nimeni mai sanatos. Se cheama doar furt. Nu impiedica nimeni pe nimeni sa poarte masca, manusi, ochelari de protectie, dopuri in urechi, pelerina de ploaie, vesta antiglont.
30
7
Covidul este boala psihica
39
8
Ba voi sunteti nebuni la cap, masca aia numai microbi are in ea. Aia o tii doar in spatii inchise sau in aglomeratie unde sunt sanse sa iei ceva, asa daca eu ma plimb pe strada fara nimeni aproape de mine de ce sa mi respir bacteriile din masca aia?
48
5
Sa ma cac in masca arabului de ramadan , de vina pt orice este piticu labar primaresu antiboscheti marele micut prostu radu cacat cristian. Sa.i dam muie cu orice ocazie
39
7
mai oameni buni, instanta nu are competente medicale. Instanta a fost sesizata de alde Sosoaca de Iasi sau de Vama Veche privitor la procedura de amitere a ordonantei respective. Fara legatura cu aspectul medical. Asadar, purtati masca oameni buni, nu mai receptati norii de particule emise de tanti Vasilica..vecina sau nenea Onu.. vecinul in vreme ce va destainuie ultimele stiri din sat, cartier sau scara de bloc. Ramane cum au stabilit ai batrani: paza buna trece primejdia rea.
21
27
nu ti trebuie prea mult creier sa realizezi citind replicile romanilor, ca am fost suntem si vom fi o natie de cretini analfabeti pe care le a spalat ceausescu creierul ca ei sunt cei mai cei. O natie de ratati, hoti, imbecili, mandrii in inculyura si manelismul.lor, care vor muri mii de ani de acum inainte inecati in propriile frustrari. De la 16 ani am.realizat ca ar trebui sa disparem ca natie de planeta asta , 30 de ani mai tarziu observ ca am avut dreptate. Mi e scarba de mine cand vad din ce natie de ratati fac parte.
14
39
bai indobitocitilor,mascave utila in spatiu inchis sau spatii restrinse afara,undeve aglomeratie!in spatii deschise,la ce plm sa o porti? sinteti imbecili?!sau voi sinteti de aia care mincati cu masca?va futeti tot cu masca?de kkt la fel?nu miroase?decintrece virusu' fluierind prostii dracului!ca sint neconforme exceptindu-le pe alea speciale pe care la mentiona cineva mai jos,ati auzit?!purtati unde e nevoie,cu toate ca....daca nu sint okay....plm!
26
25
citi trebuie sa mai moara ca timpitii sa se prinda ca molima asta este periculoasa ? in locul lui Arafat mi-as baga piciorul si as lasa prostimea sa se decimeze singura Dar sint sigur ca deciziile de genul asta sint ultimele spasme ale psd care vrea prin asta sa-i dea guvernului un pietroi in spinare sa-l ingenuncheze ca sa aibe apoi motiv de zbierat V-or disparea curind toate cozile de topor ale lor si totul se v-a termina cu un mare parestas pentru psd
26
30
handicapatilor
17
23
Avocata asta, Minodora Ion, o nulitate profesionala. Nu stie cum sa iasa si ea in evidenta. Purtati masca, oameni buni, daca va pasa de voi si de rudele voastre, sa iesim cu bine din pandemie. Lasati-o pe Minodora sa stea ea libera de masca, tot ea va brava pe facebook de pe un pat la ATI si sa auzi apoi ca a dat ortu popii de la covid. Nu va luati dupa avocati de 2 lei
32
42
pe ologofrenii aia care isi indeasa topoare in qur ii puneti pe prima pagina si asa o stire o lasati la mijto pe aici....
17
34
Oile mele, sa purtati masca de craciun la masa, sa mancati pe rand si cu geamurile deschise, virusul e periculos, ma jur pe nevastele mele!
37
17
Nu e nimeni cretin in afara de tine.omu are dreptate.stai in casa cretinule cu masca si suge-l pe arahat and company
41
13
Organizatia Marxist Stalinista prin ciuhabu asta imputit si senili ca cercel ia indoctrinat pe unii creduli de se comporta mai rau ca soarecii de laborator.Ciuhabu de Arahat sa se duca in Siria unde il asteapta aia sa-i ia gatu de la brau de cat de iubit este.
40
9
De sarbatori masca de basika de mangalita. Protectie maxima.
30
3
masca aia albastra plus alte carpe sant praf la protectia de virusi ,bacterii,fungi si alte micro organisme ,mastile anti virus sant cele in 3-5 straturi cu filtre care se muleaza perfect pe fata
26
4
De ramadam trebue sa ne punem masca?
20
5
amice esti un sau o cretin sau cretina, sa nu facem discriminari.
12
13
oricum majoritatea romanilor sunt nesimtiti si necivilizati daca macar in perioada aceasta nu ne proteja inseamna inconstienta
25
24
Credeti ca masca ajuta la ceva? Ganditi va la batranii care nu pot respira fara ea si acum le va fi si mai greu. Inhaleaza numai propria respiratie plina de microbi.nu poti sa obligi sa se poarte masca in parc unde e aer curat.adio imunitate de acum.vom fi sclavi in propria noastra tara pentru tot restul vietii.valul x va fi si tot o sa va bateti in comentarii pe aici si nu o sa rezolvati nimic.sa imi pupati moastele
34
23
Adica toti oamenii din tarile civilizate sunt prosti ca poarta masca ?Acolo, lumea cam asculta de medici, nu prea le au cu gandirea pozitiva si rugaciunile in caz de boala.
43
28
sper sa vad bouarul asta de asa zis avocat la urgenta,respirind prin tub,infectat si covidat!cu toata famiglua.sa se infecteze prstii intre eu,poate mai scapam de taranime!
20
34
unde sunt multe persoane mai inteleg sa porti masca dar sa fi singur pe strada... aici este aberatia la legile lu arahat. Dupa arahat... covrigu poate sa-ti intre si din televizor.
32
24
asa e rumanii se pricep la toate fotbal circulatie mers pe jos medicina etc
32
12
Ce e cu anarhia asta,ba? In China cu voi,desteptilor, acolo sa va vad cat sunteti de viteji! Aberatia anului in Romania : crezi in Covid? Dar ce ba cretinilor, covid este Dumnezeu ca sa crezi sau nu? E o realitate ca si faptul ca nu ies marlanii la vot ca nu au avut timp.
25
19
purtati ciorapi sau carpe la gura, dar va credeti evlaviosi sau evlavioase ca salvati planeta de covid. Sanatate multa celor care pun servetele sub masca sau poarta 2 randuri de masti, va vor ajuta sa prindeti urmatoarea pandemie.
33
17
celor ce doresc ca si ceilalti sa poarte masca,desi nu e nevoie,este egala cu proportia celor ce iubeau comunismul si l-au impus si celorlati.Se pare ca oamenii n-au invatat nimic
34
16
La fel o sa se termine si cu usr. Tot asa o sa se termine si cu plus. Politica acestor partide se bazeaza pe incalcarea drepturilor omului. Aceste partide contribuie la distrugerea suveranitatii statului roman. Aceste partide sunt aservite multinationalelor si sunt impotriva firmelor romanesti. Cand romanii se vor convinge de aceasta kwj orban ciolos barna si toti ceilalti vor infunda puscaria. Nu mai este mult. Hai AUR! Hai patriotilor! Stie cineva unde au sediul in CT? Vreau sa ma inscriu. Poate i ajuta o cotizatie in plus.
40
28
Frica poarta masca si tot de frica se si moare......
30
16
Sunt unii care viseaza protectii impotriva microorganismelor daca isi leaga carpe de cap. Nici macar praful de la zugraveala nu filtreaza asa zisele masti. Asistam la o prosteala planetara a medicilor.
46
22
Sa.mi bag pula in toti astia care poarta masca si care cred in mizeria asta! La cimitir cu voi
39
43
Mai pishatule ... poarta tu masca si priveste-ma cand dau la muie lu' nevasta-ta , idiot indoctrinat ! Te fute pe tine grija de mine , nespalatule !
37
29
Avocatul mache,judecatorul mache,sosoaca mache,spitalul plin de covid mache..... purtati masca decat daca nu sunteti mache....
19
35
Astia care vreti masca musai,purtati in mm mamii voastre de idioti sau stati in casa
42
39
tare as vrea ca avocatul pulii mele si judecatorul care a dat decizia sa moara in chinuri in spital de COVIT dar doar ei !
27
52
ai castigat mortile altor cateva zeci, sute de persoane care s-ar putea imbolnavii din cauza unor imbecili care nu poarta masca
37
41
Foarte bine! Bravo Justitiei! A sanctionat un abuz! Sa se duca in mm la el in tara sau mai bine la 2 m sub pamant impreuna cu toti cei care ne asupresc!!!
50
36
Sunt total de acord cu masurile eficiente dar cand incepi sa aberezi cineva trebuie sa iti dea una peste bot.. felicitari avocatului..
57
31
In loc ca pandemia sa se termine cat mai curand , o sa se lungeasca ani de zile. Cei mai fericiti de aceasta "victorie" vor fi lucratorii din horeca si elevii care vor intoarce in scoli tot atunci . Succesuri!
51
29
a ajuns sa le stie pe toate, inclusiv medicina. S-a confirmat de atatea ori, valabilitatea purtarii mastii, asa ca purtati masca!
57
48
BRAVO FOARTE CORECT
48
47

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272