REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.1° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
16.1° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

BOMBĂ! Mazăre a FUGIT în Madagascar și cere AZIL POLITIC!

BOMBĂ! Mazăre a FUGIT în Madagascar și cere AZIL POLITIC!

Replica API 31 decembrie 2017 | 00:40 1310

Fostul primar al Constanței, Radu Ștefan Mazăre, nu s-a prezentat, sâmbătă, 30 decembrie a.c., la sediul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, unde avea obligația să se prezinte, periodic, conform deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție. Potrivit unui comunicat transmis de Poliția Constanța, fostul edil șef se află, în aceste momente, în Madagascar, unde face demersuri pentru a obține azil politic. Polițiștii au aflat aceste aspecte chiar de la fostul primar.

Se impune precizat că Radu Mazăre avea impusă de instanță măsura controlului judiciar, care nu prevede interdicția de a părăsi țara. Potrivit surselor noastre, fostul primar ar fi părăsit țara în noaptea de 25 decembrie a.c., spre o cursă de Paris, Franța.

„Astăzi, 30 decembrie a.c., in jurul orei 12.00, polițiștii din cadrul Biroului Supravegherii Judiciare din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța s-au sesizat cu privire la faptul că, un bărbat aflat în control judiciar, in baza unei decizii a Înaltei Curți de Casație si Justiție , nu s-a prezentat pentru a semna în graficul de prezență.

După verificările efectuate, cel în cauză a informat ofițerul de caz că se afla pe teritoriul statului Madagascar unde face demersuri pentru a obține azil politic. Conform procedurii, polițiștii constanțeni au sesizat Inalta Curte de Casație si Justiție. Menționăm că măsura privind controlul judiciar nu prevedea interdicția de a părăsi țara. Pe toată perioada existenței masurii preventive a controlului judiciar, politistii nu au constatat încălcări ale obligațiilor impuse”, se arată în comunicatul IPJ Constanța.

Înalta Curte de Casație și Justiție a fost informată, iar magistrații urmează să decidă dacă va fi dat în urmărire internațională.

F.B.

Citește și:

Cum a putut pleca Mazăre în Madagascar şi ce a transmis Poliţiei!

Mazăre: „Sunt o țintă a statului paralel. Am să mă întorc când în România va exista o Justiție reală!”

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
esti prost si lipsit de cele 4 clase elementare . V-A DAT RADU LA MUIE , A PLECAT LEGAL , BOULE , NU A FUGIT . DACA MA-TA ERA CERCETATA SI CONDAMNATA ABUZIV, VEDEAI CE JUSTITIE AVEM . DANE , SLUGA PROASTA , CE TREABA ARE DANCU CU PLECAREA LEGALA A LUI RADU ???? BOULE , NU AVEA NICI O INTERDICTIE , PUTEA PLECA LA ORICE ORA , ORIUNDE ! -ESTI PREA PROST SA INTELEGI .
0
0
De ce la articolul cu Comvex si cu Viorel Panait nu se primesc mesaje? E unul din patronii vostri? De ce daca va considerati corecti, cinstiti, nu aveti nici macar curajul sa cititi parerile oamenilor? V-ati izolat de noi, voi vorbiti doar cu securistii ?
1
0
multumesc machidonilor si tiganilor cu care mi-am facut treaba.prima oara au incercat sa-mi faca cheie apoi i-am pus cu boturile pe labe;sa vedeti cum ne sugeau pwlile mie si lui porcusor....minune mare!cu ei mi-am facut treaba,dar si cu pensionarii-categorie inofensiva,sentimentali,usor de multumit-un pui,ulei,etc.Mai imi si multumeau ca am grija de ei.va doresc sa aveti un an prosper,mi-am lasat elevul-pe Fagadau pe tron pana una-alta!Sanatate!!
0
1
Si astia de la Replica sunt bulache bulangi comentariul cu bomba nu ati postat. . . atatea comentarii cu limbaj rusinos dar ce va convine postati. cacat si ziarul si tot in Romania.
0
0
Pe Panait de la comvex pe cand il ridica DNA ul. POATE DE REVELION.
3
0
Auzi mai nenerocitule. Esti fan Dancu futu ti mortii matii. Cum mortii matii a fost numit mai boule. Ai idee? Oamenii de valoare din Ipj tinuti pe linie moarta. Avansati coruptii si spagarii. Vei vedea cat de curand cutremurul din Ipj.
3
1
ramai acelasi bou basist ! Mai cretinule analfabet , ce treaba are Dancu ? Radu era liber sa plece oriunde , nu avea interdictie de a parasi tara . Laba trista , Radu a plecat , nu a fugit , dar la patru clase ale tale ....BRAVO LUI , V-A INTRODUS MUIA IN MENIUL DE REVELION ! BASESCU , MACOVEI ATI DISTRUS JUSTITIA , KOVESI DEMISIA !
3
5
Verificati tot. Sunt multe combinatii. Vedeti cartierul rezidential Spectrum. Sigur pe acolo au apartamente copii de judecatori, avocati sau alti oameni influenti. Se vb ca acel cartier este a lu Mazare cu Elan. Cine e avocata Focsa? Ce avere are? Cum a obtinut bani de la Mazare? Verificati ca in tara asta s-a furat si inca se fura. Asta e parerea mea. Tratati totu ca un pamflet.
10
3
Pentru toate aceste motive am decis sa solicit azil politic in Republica Madagascar. Atunci cand in Romania va exista o justitie reala, ma voi intoarce.
4
1
Dancu dat afara urgent din Politie si anchetat pt treaba asta.
10
2
Alta javra, fostul primar din navodari matei nicolae a luat cu japca tabara de copii si in cateva ore a predat o mare parte firmei Dormabib controlata de cumnatul sau Isidor. Cumnat despre care spune javra,ca doar doarme cu sora lui pentu ca nu au acte in regula deci nu reguleaza. Sase hectare de teren cu cladiri si le-a tras singur din tabara, in luna noiembrie 2008 dupa ce a ajuns imparatul navodarenilor.Gurile rele din primarie spun ca si-a ticluit singur o adeverinta cu numar fictiv luat din registru. are cateva procese la curtea de apel bucuresti,paguba 20 milioane euro.
8
2
urmatorul pe lista de transferuri este Cristi Radu din Mangalia!
6
3
DreamWorks Animation a anuntat ca in urmatorul film din seria Madagascar, rolul lui King Julian va fi jucat de Mazare.
15
2
Si animalele au creier care il folosesc cum trebuie ...
6
1
MueComanesculeMoldoveanProst
4
1
Mazare se INTOARCE. este la piata in Madagascar, s-a dus sa ia pui pentru pensionari si oamenii nevoiasi.Cica va cumpara alimente de toti banii pe care i-a furat si da aoamenilor sarmani.
9
3
Demersurile se fac! Nu se face...
6
1
iauo si pa Lizeta sa-ti mai bage cite un bagaj mascarici ai furat de ai rupt
7
1
Free Mazareeee ! Vrem fete vrem caravane vrem droguri legale il vrem pe mazare inapoiii
4
12
Se VA intoarce la batranete sa fie judecat. .atunci ce sa ma judeci. .
10
2
Golani ,golanie,golaneala ,sau Ciuma rosie.Despre ce vorbim,stat paralel,raspunderea magistratilor,republica magistratilor,aiurea ,ciumele rosii psd-iste vor sa ne duca cu presul.Dupa sarbatori,toata lumea ,adunarea in strada.Trebuie sa scapam odata de comunisti.
16
10
Cand sunt la putere fac pe leii iau cu japca tot ce vor. Cand se intoarce roata fac pe victimile si fug ca sobolanii.Asa procedeaza marii barbati ai PSD
22
3
Frumoasa tara Romanica pacat ca este locuita!
18
1
Cand scarba aia de judecatoare i-a dat 4 ani cu suspendare, fara confiscarea averii, era clar pentru toata lumea ce va face Mazare in continuare. Ma mir doar ca ia luat atat de mult sa plece, nu SA FUGA, SA PLECE!
25
1
Ho,ho,ho..Acum ii fac chemare si lu' Impielitzatul Teodosius zis si Barba-Cot , asa ca sa-mi faca o sfestanie la bungalourile mele.. Il astept si pe Nicusor si pe Pripisi si pe Fagadau, ca am locuri de cazare..cacalau, hau,hau ! Multa muie la machedoni pentru 2018!!
23
4
Tara frumoasa cu oameni minunati dar creduli care cred in minciunile psd. Justitie de cacat, parlamentari jalnici , primari hoti, un cacat amestecat. Ar trebui sa nu mai platim taxe , sa ramana fara bani ticalosii. Fara ba0nii din salariu, ca cei de furat ajung si in ....Madacascar.
21
3
Ai perfecta dreptate, nu ai fugit tu de capul tau, cei pt care ai furat in mare parte ti-au facilitat ushkeala. Precizam insa ca in poponel nu o sa te pupam ci o sa te penetram. Asa cum iti place tie, Puicutzo!
21
3
eu cand urmez ???
17
3
Si-atunci marele Ramses -alias Mazare, de pe carele alegorice din Mamaia a zis: Sa dau muulta muuuie cu lopata la toti judecatorii machedoni care ma vor dupa gratii..Si cine-o vrea sa vina aici in Madagascar sa mi-o suuga vartoss si-apoi sa ma pupe-n dosss!!!
16
0
Mutumesc statului paralel, perpendicular, binomului, lui Sebi Ghita , lui Liviu Dragnea, justitiei, Dna-ului, ca ma ancheteaza si judeca de peste 15 ani si nu au fost in stare sa pronunte o hotarare definitiva si irevocabila. Pt care m-am hotarat sa cer azil politic in Madacascar. Sati linistiti bani furati sunt bine pusi, datorile la organele competente le-am platit. Va mutumesc ca m-ati lasat atatia ani sa va mascaresc , sa fiu St cel Mare, Faraon, tot ce am vrut eu. Sunteti cei mai prosti de pe planeta. M-am saturat de toleranta voastra.
19
1
Asa a ti spus si de Ghita Sebastian ca o sa infunde parnaia...Si a ti luat o prin gura...O sa ma pupati in poponel drept de la 1mm.Doar nu credeti ca am plecat de capul meu.Mi sa sugerat de smenarii din sistem...adica securitate,militie,justitie,etc.
17
4
Dar toti care au furat sute de milioane de euro, cum au trecut banii la vama? Nu cu complicitatea vamesilor, a politiei de frontiera si a serviciilor? De ce credeti ca o cara pe ma.sa in fiecare concediu cu el prin toate paradisele fiscale? Pe numele ei sunt banii lui. A fost lasat sa plece de judecatori.
27
1
Chiar ma miram de ce Cocota asta masculina , jegul asta uman de ce fuge din tara , ca era de la sine inteles ca pri ridicarea interdictiei de parasire a tarii ia fost facilitata fuga si asta ptr ca stia prea multe . Sigur ar fi tras multi dupa el !
24
2
Bravo lui om smecher . Da m..e ca de fiecare data . Ah ce bucurie pe militieni ii pune la munca.
5
14
Oare trimite la pensionari, in loc de pui, lemurieni ?
23
2
cum plm a parasit asta romania,cand la aeroport esti cautat si-n cur,verificat,scanat,descaltat,etc.Politia,sri,ce obiectii aveti??
21
2
Lui si familiei lui ii doresc sa nu aiba liniste toata viata si cind merg pe strada, cind maninca, cind se spala, cind se spala cind .... orice sa se uite inapoi la orice mic zgomot, la orice fosnet, sa se cace pe ei de frica sa nu-i prinda cineva sa le ia gitul. A furat ca o lepra si acum fuge jegul ordinar. A nenorocit oameni, au murit sperind sa-si ia terenul de la bunici inapoi iar el l-a dat camarilei pe spaga ca un golan nenorocit ce este. Iar Constanta cu mintea scurta l-a votat la greu pe saraca "victima a statului paralel".
32
3
A fost cea mai mare eroare a lui Mazare ! Va fii extradat si din arest in arest , ani multi de bulau va petrece , alaturi de pesedei si penelei ...
28
2
asta face parte din academia PSD , fura si dispari ! doar Nastase si-a luat-o ca doar era profesorul lor ! dar cum stim ! orice elev ajunge mai bun ca profesorul !!! ex.Ghita , Radu Mazare si vor mai fi ......
29
2
Mazariche, ai uitat sa-ti iei si celelalte lichele din Constanta cu tine. Oricum acolo iti va fi bine. Tu oricum ai stofa de lemurian.
26
2
Si idiotii ies in strada pentru o justitie independenta. In ce tara se intampla sa furi un oras intreg pentru patru ani cu suspendare? La cat au papat procurorii judecatorii politistii si ofiterii de informatii de pe urma lui Mazare era de asteptat ca mascariciul sa dispara ca magarul in ceata.
34
1
A distrus un oras , a distrus oameniii orasului Constanta , a instalat o mafie greu de distrus , o mafie care functioneaza si acum E trist ,,Constanta un oras trist !!!
46
1
Nu este nici o bomba poate o grenada fasaita. Era de asteptat.
32
0
A fost sustinut de catre Servicile Romane ca si Ghita, Constanta o sa isi schimbe numele in Henri Coanda asta este clar
33
0
Paiatza mai era si lasa.......penibil.
20
2
Marele barbat si curajos a fugit ca o pizda psd-ista
37
4
Cata spaga a dat la judecator pentru permisiunea de a fugi din tara? Vraciul care guverneaza in Madagascar este prieten cu Mazare. Doar un comando il mai smulge din jungla.
35
1
Ii acordam azil politic lui Radu pentru ca a venit cu toti banii furati din Romania.Ce va asteptati? Sa stea pana va hotarati voi sa-l condamnati? Avem multi lemurieni de hranit! Hahaha
52
2
vangura pe astia care ati votat psd , lichelelor
42
8
La ce va asteptati?
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212