REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
23.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

BOMBĂ! Radu Mazăre, ARESTAT în Madagascar!

BOMBĂ! Radu Mazăre, ARESTAT în Madagascar!

Replica API 9 mai 2019 | 00:19 651

Radu Mazăre ar fi fost arestat de autoritățile din Madagascar, urmând să fie pusă la punct procedura de extrădare, zilele următoare, după cum au confirmat, pentru Replica, anumite surse. Menționăm că fostul primar al Constanței a fost condamnat, în februarie 2019, la 9 ani de închisoare în dosarul retrocedărilor de plaje. Decizia a fost definitivă.

Apoi, în aprilie, Mazăre a mai bifat 9 ani și 10 luni, în dosarul Polaris, dar decizia nu e definitivă.

Oficial de la Poliția Română

Centrul de Informare și Relații Publice al Poliției Române este abilitat să comunice următoarele:

Autoritățile din Madagascar au comunicat Inspectoratului General al Poliției Române, prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională, faptul că un cetățean român, urmărit internațional pentru punerea în aplicare a unui mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 9 ani, a fost arestat, la data de 8 mai a.c., pentru o perioadă de 6 zile.

Poliția Română a fost în permanentă legătură cu autoritățile din Madagascar, colaborând cu acestea în vederea depistării și arestării persoanei urmărite internațional.

Persoana arestată de autoritățile din Madagascar a fost condamnată de Curtea de Apel București, în anul 2019, pentru săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu în formă continuată și constituire de grup infracțional organizat.

Citește și:

Radu Mazăre CONDAMNAT la 9 ani și 10 luni în cel de-al doilea dosar!

DEFINITIV. Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dau cate un teren lu ala care ma lasa sa ii umplu gura de dearee.
0
0
Mazare nu uita toata Constanta te vrea . Huo tiai draq de natie de cocalari hoti si koorve
5
1
"Incepand din aceasta seara, postul TV independent si echidistant Antena3 va demonstra printr-un sir lung de reportaje nevinovatia lui Pastaie, cat de ticalos este-inca-statul paralel si mai ales faptul ca justitia din Romania nu-i lasa pe oamenii de afaceri cinstiti sau cei care au fost alesi in mod democratic sa se puna in slujba cetatenilor romani pentru o viata mai buna si prospera"-Sebastian Ghita. Emisiunea va fi preluata si de postul verticalo-cerebral RomaniaTV. Nu ratati pentru ca nici nu stiti ce pierdeti.
9
0
Ups...urmeaza serialul "Mazare la conserva"
8
1
I like to move it move it!
6
0
Dau bani cu camata 30% mangalia
3
2
El s-a predat politiei de acolo ca sa vina sa-si contabilizeze cate pachete cu cocaina i-au mai ramas de la barcile surprinse de furtuna. Cum o sa-l salute dancu cu "sa traiti dom primar"...?!?
7
2
il aduc pe mazare , cum au adus-o si pe nuti ??? suntem un popor de dobitoci ! aia promit si prostii asteapta !
10
1
draga SILE cei pe care ii enumeri tu te asteapta sa le executi tu cite o felatie.te poate ajuta si mamata.
3
20
Si Babu, Badila, Pilat,Babus,Liziera,Martin,Popescu,Stroe, Moga si restul gastii pe cand?
25
2
Impreuna cu Mazare Radu zis si "Cocaina" se afla si Mihalache Roxana zisa si " Paluga" ! Urmaritul international a fost retinut de agentii INTERPOL pt. 6 zile si va fi extradat in cateva saptamani dupa ce un judecator isi va da acceptul ! Lizeta , vine randul tau , balerino !
31
2
mazare esre sefu nostru!! vine acasa sa de scape de machedoni
10
12
Bomba o sa fie cand il aresteaza pe coruptul sef Babu cel Prost, al mai mare prost si corupt al Constantei
33
3
Ai dus banii Romaniei la tigani in Madagascar, bani munciti de parintii si bunicii nostrii. Nu merita mila nici el nici ceilalti viermi
39
1
Cine sa-l aduca ?cei care au mincat cu el la aceeasi masa ?
24
2
Cam cat de prosti sunt constantenii daca au votat un drogalau hotoman ca Mazare de atatea ori? Sa va intre bine in cap , capatani de fonta ce sunteti, astia ca Mazare va fura pentru ca-i votati voi tampitzilor.
31
5
Pt 19 25 esti un nimic si ti o spun direct hahaha
4
11
Esti un animal si un hot la fel ca si sleata de birfasi politicieni care te conduc cu maruntins pt genul asta de postari! Postacio platiti de genul tau agresivi care injura va asemanati identic cu taticul vostru Liviu!
19
0
Te astept in laguna, sa servim o saramura de chefal. Tu vino cu dansatoarele de Madagascar.
6
0
Bai, dar pe lizeta, foca in calduri, nu o baga nimeni in seama? Ca vad ca pe libricul porno, l-au achitat!
23
1
Un golan, si el si fratii lui si gasca de jigodii! Au nenorocit orasul. Cat mai multi ani de puscarie!
26
3
Lui Despina sa i nationalizeze vila si la parnaie, Hotelul lui Dan Cornel Alex, nationalizat dupa ce il termina, sa se verifice cum a luat vila din Buc ,care a vanduto si a scos in strada oamenii cu japca. Si acum plange batranul pe care la pacalit acest Dan Alex Cornel cu 9000m2 dati la schimb de Mazare in Mamaia..
18
1
ce-i bun se termina repede,dar poate che mazareal are un plan b,sa dispara precum un faraon al ferentariului,desigur dupa plecarea din mdagascar tribul isi va recupera terenul cu bungalowri
7
1
Omg 9 ani nasol nasol de tot mai bine sarac la aer curat
17
2
Vine mazare iar stati drepti toti
7
10
sa sugi pula la greu impreuna cu secatura de Klaus
9
37
L-au legat pe Mazare?Tot asa au fost si altii arestati prin strainatate si nu i-a vazut nimeni adusi in tara:Ghita,Udrea,Alina Bica.S-a recuperat vreun prejudiciu?Ceva pute in toata treaba asta!
42
1
Animalul lui Iliescu in sfarsit in cusca.
23
5
Daca sei ghita nu plateste kovesoaicei un avion ca sa-l aduca pe mazare atunci s-o lingeti pe principesa margareta la dodoasca de 10 mai,ziua limbricilor regali care atarna prin Romania.
5
18
Madagascar nu are contract de extradare ! Reclama electorala !
20
8
cu complicii lui la butoane ce fel de puscarie are sa faca? daca are sa faca, si nici nu se stie daca are sa fie adus in tara.Si prejudiciile cum le recuperati? doar prin statul lui in inchisoare?sta acolo ceva ani, si sta bine, in huzur, caci prietenii lui de la butoane nu or sa-l lase sa sufere, si dupa ce iese de acolo va rade-n nas. Halal justitie
29
0
sa putrezesti intr o celula!!
30
6
Nu ne intereseaza sa faca puscarie, sa dea banii inapoi!
57
1
16 28 bine zici tinere!
20
10
Nu e vina lui ca romanii sunt o natie de retardati votanti PSD
46
15
Am trimis pe cita la constanta
24
1
se vor tine la "beciul domnesc"...
26
1
Pe sufletul meu
5
0
Personajul este foarte alunecos ! Sunt curios daca va fi adus in tara cu adevarat ! Averea lui ascunsa este impresionanta si poate face minuni !
38
2
Ma indoiesc ca paiatza va face macar o zi de puscarie in Romania.
30
3
Mazare a plecat legal din tara. Era sub control judiciar, dar NU avea interdicitia de a parasi teritoriul Ro. Deci problema nu e la Politie, ca nu avea ce sa faca. E vorba de magistratii care nu i-au dat aceasta interdictie, de a parasi tara.
23
9
de udrea nu ne mai zice nimeni nimic a ? sa intelegem ca s a terminat , acum sta bine cu bani luati de la prostime... mazare la fel o sa fie si el , am mai vazut de astea faza cu udrea e un exemplu
24
3
Cum se face ca exact in campabir electorala este arestat?Raspuns Muie PNL ca esti tot un USL
8
20
8 Mai 1945 ziua victoriei, sfarsitul celui de al 2-lea razboi mondial, 8 Mai 2019 ziua victoriei pentru constanteni, cel mai mare ticalos pripasit pe aceste meleaguri si care si-a batut joc de tot ce inseamna ordine, lege a fost capturat. Nu trebuie sa te bucuri de raul altuia dar cand aceasta ne-a sfidat pe toti, batandu-si joc de toti si toate nu poti sa ai mila.Se deschide sezonul de vara in Constanta, sa-l punem intr-o cusca si sa fie plimbat prin Mamaia.
43
4
Chiar puneti botul la vrajeala asta ieftina? Stefan, vine sa candideze la europarlamentare !
7
15
Daca mai avem oameni de buna credinta in structurile de forta ale statului, in justitie, daca mai exista ziaristi de investigatie neaserviti politicului si intereselor de grup ,as spune mafiot, sa se verifice si in ce conditii a plecat acest mascarici din tara in conditiile in care se stie ca era sub control judiciar si politia trebuia sa-i stie toate miscarile. Verificati, acest ordinar mai lua si invoiri de la ipj Constanta pentru a nu se prezenta la date si ora stabilite. Cine era abilitat sa faca asa ceva? Verificati! Doamna Carmen Dan , aici e ceva putred...se aduna cam multe..
23
2
9 ani e sufficient daca e IMPUTATA PAGUBA si RECUPERATI BANII. Sa iasa la 60 de ani fara un chior si sa ajunga bosketar. Oricum nu se pricepe la nimic, e professional zero. Sa ajunga sa doarma pe strazile din Henri Coanda, asta ii doresc. Aviz Fagadau.
40
3
Ramane de vazut, noua nu ne inapoiaza nimic, totul curge catre inalta poarta! Pe ilenca a salvat-o momentan piratul din caraibe! Cand nu vor mai avea de dat, o sa-i vedem si la zdup!
9
2
trebuie adus in lanturi sa execute 10 ani plus inca cati se vor aduna, ca dosarele curg ca la tovarasul nicsor. De asemenea trebuie sa se aplice urgent confiscarea extinsa. Banii pe care i-au carat din tara probabil ca nu se vor recupera, dar case, pamanturi, vile, de la fratior, ma-sa, copii, toate trebuiesc confiscate.
29
2
va repeziti ca prostii la gatul omului !El este nevinovat ,vina o au cei care -l acopereau desi stiau ca el distruge .
10
36
banii inapoi, toti banii furati, taxele de protectie, contractele de sponsorizari, apartamentele si terenurile finei si finului, spagile mascate in case, vile terenuri, spatii comerciale primite de catre judecatori, procurori, politisti, sri sti, pdsr, Aoleu, pai toata constanta ar trebui legata.
55
3
va ureaza,voua,mazare si constantinescu,multa sanatate sa puteti sa executati si multi,multi ani de condamnare! La multi ani,dragi conducatori!
33
3
Pot pune pariu ca daca va candida iar , acest mascarici dereglat psihic ar castiga primaria acestui oras de prosti. Atentie fatalau cu freza si fatza de tarctorist din Beidaud , mascariciul va stropi cate terenuri ti-a dat moca.
38
6
Este TEATRU ! E campanie electorala !
25
9
Nu cred asta.madagascarul nu are tratat de extradare.ce stire este asta?sursele voastre sunt maxim portarii de la primarie. In cererea de extradare este musai implicarea MAE.mae e ocupat cu maior.mae interpol calm.este doar un articol de click bait.
11
22
Fake news!
9
22
Ramane de vazut face parte din ce, din globul de cristal al jurnalistului?
16
0
E nevinovat
9
45
De parca se mai darama si blocul nou construit din fata geamurilor mele dupa ce a dat terenul public.
40
1
adus si legat , in beci cu el, 100 ani !
52
3
Doamne ajuta si la multi ani , cu executare!!!
49
7
conducea fara carnet !
32
5

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212