REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

DEFINITIV. Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare!

DEFINITIV. Mazăre, condamnat la 9 ani de închisoare cu executare!

Replica API 8 februarie 2019 | 11:14 1765

Radu Mazăre, care în prezent se află în Madagascar, a fost condamnat definitiv la 9 ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor de plaje. De asemenea, Nicușor Constantinescu a primit, în același dosar, 5 ani cu executare. La fel, și fostul acționar de la Dinamo, Dragoș Săvulescu - 5 ani și 6 luni. Și Cristi Borcea primește o lovitură grea în acest dosar: 5 ani cu executare! El doar ce fusese eliberat condiționat în urmă cu câteva luni, într-un alt dosar.

În prima instanță, fostul primar primise 4 ani de închisoare cu suspendare.

Deliberările s-au încheiat joi, in jur de ora 23:30.

Amintim că, potrivit DNA, în perioada noiembrie 2002 - iulie 2005, membrii comisiei de aplicare a Legii 10/2001, în exerciţiul atribuţiilor de serviciu, cu ştiinţă, au soluţionat în mod defectuos o serie de cereri de restituire de terenuri, în scopul obţinerii de avantaje patrimoniale care s-au materializat în dobândirea de către ei sau de către persoane din anturajul lor a proprietăţii asupra unor mari suprafeţe de teren la care nu aveau dreptul.

Iată LISTA celor mai cunoscute persoane condamnate în dosar:

Iată lista celor mai cunoscute persoane condamnate în dosar:

Radu Mazăre - 9 ani de închisoare, plus interzicerea drepturilor complementare;

Nicușor Constantinescu - 5 ani de închisoare;

Cristian Borcea - 5 ani

Ramona Dospinescu - 7 ani și 6 luni

Constantin Racu - 6 ani și 10 luni;

Dima Alin Horațiu - 6 ani

Giorgică Giurgiucanu - 5 ani şi 6 luni;

Dragoş Emil Săvulescu - 5 ani şi 6 luni;

Mihai Camboianu - 5 ani;

Valentin Gheorghe Ionescu - 5 ani;

Ion Marica - 5 ani;

Cristian Talpău - 4 ani

Bogdan Ghițulescu - 4 ani;

Bogdan Gabriel Sandu - 4 ani;

Daniel Ene - 3 ani cu suspendare;

Marius Puşcaş - 3 ani închisoare;

Carmen Puşcaş - 3 ani cu suspendare;

Dan Miron - 2 ani cu suspendare;

Răsvan Mircea Tudorache - 2 ani cu suspendare;

Paraschiva Barbu - 3 ani cu suspendare;

Niculae Nejloveanu - 2 ani cu suspendare;

Ruxandra Luminița Darie (notar) - 2 ani cu suspendare;

Graţiela Rusu - 2 ani cu suspendare;

Sanda Gabriela Radu - 2 ani cu suspendare;

Claudia Cealera - 2 ani cu suspendare.

Chircă Nora Alina - 2 ani cu suspendare

Ceacîreanu Mihai Sergiu - 3 ani cu suspendare

Andrei Aurel Jean: 2 ani cu suspendare

Budei Cristina (notar) - 2 ani cu suspendare

Pană Viorel - 2 ani cu suspendare

Călătoru Luminița - 2 ani cu suspendare

Stanciu Silvia - 2 ani cu suspendare

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lista. Lu. Brandabur
1
0
Mai bine era cu mazare, tinea gunoaiele de machedoni in frau. 2020 sa plece fagadau si toti ma machedonii facem varsare se sange.
3
2
Durex Play scrie pe tine!
1
0
Inca un an si putin si Epoca Mazare ia sfarsit. Treaba poate reincepe daca toata directorimea si minim jumatate din restul de soareci de birou sunt dati afara. Altfel, Constanta ramane un oras condamnat. Fiti ce trebuie sa fiti la alegerile din 2020 si aratati ca ati retinut ceva din ziua asta.
1
0
Cand au venit moldovenii, orasul s-a dezvoltat. De stricat, l-ati stricat voi, make dupa '90.
8
1
Urmeaza Camelia Dudas cel mai corupt director din primararia lui Fagadau pleaca cat de curand dupa Ramona Dospinescu sa se faca dreptate!
7
2
Astia care ati venit in anii 70 , 80 si mai tarziu in Dobrogea mai bine plecati la moldovence inapoi. Ti ai draq de labari asistati betivi hoti si koorve . Ati distrus orasul asta
4
9
Racule meritai 10 ani ,ai ciordit cu 2 maini.
5
1
daca si pe cristi borcea l-ai scos machidon ... e clar...si dragnea, tariceanu, ponta, nastase tot machidoni sunt si ei...
5
4
Sper ca vom citi si lista celor care au furat cu dragnea . Asa o tot amana dragnea . Deocamdata are forta politica si incearca sa scape dar va veni ziua cand va da socoteala .
7
0
completele care au dat sentinta cati judecatori au avut?
4
2
Notaresele BUDEI CRISTINA si RUXANDRA LUMINITA DARIE sunt ce care au cea mai mare parte de vina ! Numai cu ajutorul acestor 2 Mafioate s-au putut face aceste furaciuni... dar mafia din justitia Constanteana le-a salvat... au numai 2 ani "cu suspendare" ... RUSINE !
15
1
Fagadau cand il urmeaza?
17
3
Pai creierul echipei de furaciuni, eminenta cenusie a fost Racu. Mokanele, eu zic sa te ocupi tu de nevasta-sa, nu de alta, dar sa ramana zerul in neam.
16
4
Dar poate fi extradat Mazare din Madagascar s-au s-a... scremut Coana... Justitica in zadar?
4
0
Asta este "echipa" talharului Mazare.Ei bine,Mazaroiule a venit vremea sa ne pupi si tu in cur ,asa cum tu ne-ai obligat sa te pupam pe tine.Iar daca ai curajul sa ne vizitezi te vei alege cu un scuipat in ochi pe strada.Iti promit.Talharule ! Scarba PSD ! Bleah,partid de cacat !
19
2
Ia dute tu ma in tara ta ca asta e Romania.Unde naiba sa mai vazut tie mila de venetici ii primesti in tara si dupa incep ciobani sa te faca cum le vine lu gura .Asa ca afara din tara asta dute la ai tai ca acolo e bine.
11
3
A fost condamnat si Dima Alin Horatiu -expertul care a produs toate expertizele pe care s-a facut escrocheria.Aluat 6 ani si 3 luni.Au scapat notaritele Darie,Budei cu suspendare.fara ele nu se facea nimic trebuia cu executare.Partea buna este ca toate terenurile manglite se intorc la stat sau la primarie.Sa vedem acum ce fac gogomanii care au dat banul si care au cumparat la bloc.Raman fara teren si prosti si cu banii luati ca de la mazare si Borcea nu-i iau.
15
0
Numai romi astia dupa nume ii vezi. Gaori . ti ai draq de hoti de milioane de euro. Hoti koorve Huo fi miar scarba luminit2
9
9
Este hotul mazare dat in urmarire internationala sau are grija justitia de cacat si pesedeul sa se poata misca unde vrea pula lui ??? Si vreau sa stiu unde au aterizat BANII !!! Muie dragnea maledivu vitamina d, muie pesede !!!
11
2
doar 9 ani? zilele trecute o batrana fura de macare dintr-un supermarket din Constanta si Sectia 2 Politie i-a facut dosar penal, si penalii astia au luat ceva ani si BANII ii pastreaza, acea batrana dupa ce i-au facut dosar penal a pastrat mancarea?nu cred.Va bucurati fara rost, bobu' de mazare sta ceva ani in inchisoare si dupa ce iese va rade-n nas spunandu-va ca uite ca SE POATE. Prosteala pana la capat, imi e scarba de sentintele astea care sunt date pentru a satisface bucuria prostimii.
13
3
Eu stau aici in Madagascar, in timp ce ma doare in pula de voi si rad de voi, cat de fraieri sunteti!!!
7
8
Dar, Borcea nu e machidon ?! Ce voi sunteti "curati"... tocmai voi...!? becali, borcea, puflene....etc. nu-ti spune nimic ??
15
8
Atentie ffff mare ca si astia de acum de la conducerea orasului sunt la fel....crescuti si invatati sa fure,sa devalizeze,sa insele,sa te faca infata....niste nenorociti
15
1
Unde mm vezi tu numai machidoni, dintr-o lista de 30 si ceva de insi unul sg e make: racu. Atat !!
13
12
da de ce nu le-a confiscat averile,,puscarae trebuia mai multa.
15
2
Cei mai mari escroci din Constanta care s-au imbogatit dupa 1989, prin tot felul de smenuri, se regasesc in aceasta lista de condamnari. Ma surprinde ca mai sunt unii care comenteaza pe aici si care ii iau apararea lui Mazare, cel mai mare mafiot care s-a stabilit in Constanta vreo data. Probabil sunt de la fel ca el altfel nu pot sa-mi explic simpatia lor.
28
4
Numai machidoni
18
6
La puscarie cu ei ! Confiscarea averiilor !
14
1
Corect! Aproape toata spuma! Totusi, chiar si d_l inginer Nejloveanu?
20
0
Romaniei, ii trebuie un restart. O pornire de la zero. Confiscarea averilor ilicite si returnarea tuturor banilor si terenurilor furate catre poporul roman. Chiar si in lipsa infractorilor. Procesele impotriva acestor hoti ar trebui terminate rapid si nu in ani de zile. O sentinta definitiva data dupa 17 ani? Unde ajungem in ritmul asta? Averile acestor nemernici, chiar si cei condamnati cu suspendare, trebuiau confiscate cu mult timp in urma. Asa au avut timp sa le ascunda..Mai recuperam o pwula.
20
1
Trebuie adus in tara sa-si efectuieze pedeapsa.Confiscate toate bunurile si ternurile pe care le mai detine.
26
2
eu zic sa il decalotati un pic la penis.voi justitia de kkt
7
15
Dar cu terenurile ce s-a facut? si cu banii pe care i-au incasat escrocii din vanzarea lor,i-ati confiscat?
20
0
2002-2005 - aproape 15 ani pentru un verdict...hal de justitie...
22
0
Nu va face niciun an de puscarie pt ca este nevinovat. FORZA MAZARE
12
24
Cine si cind o sa-l aduca pe PASTAIE din Madagascar in tara pentru a fi incarcerat.NIMENI SI NICIODATA.
7
7
in mazagascar totu e bine, ne dam cu zmeul, mai facem un gangbang cu bastinasele prin bungalouri, mai facem o tabla, mai lasam bastinase gravide si ii facem lu raducu surioare, mai dm o tura si prin brazilia ca i la o aruncatura de bat si avem afaceri si pe acolo. pai ce sa zic... mai venim in tara intr o viata ulterioara. il lasam pe nicusor sigur la poarta alba ca nu l a dus capu sa plece si el in costa rica, sheisell sau mazagascar. el a plecat in sua si a venit par avion inapoi. fiecare pa barba lui si dupa cum il duce capul.ala,racu, are o fata mariana? buna machidoanca
28
3
cacatii astia au devalizat tot judetul
32
2
Jean notarul prin care au fost facute manevrele a scapat, se vede ca era sotul presedintei tribunalului bucuresti. Dreptate partiala
30
2
Muue gika .....
5
13
...cam putin...dar tot e bine...nenorocitul de mazare nu o sa traiasca pentru a fi de ajuns sa-si ispaseasca ce merita...muie psd, dragnea, borcea, dospinescu, etc
31
5
LA DORIN COCOS SI DINU PESCARIU NU ERATI ASA DE DARNICI CU ANII DE PUSCARIE...ASTA ESTE MAFIA IN ROMANIA.NOUA MILIOANE DE EURO DOAR 2 ANI SI SASE LUNI...MISTO DRAGI JUDECATORI.
27
5
Paraschiva Barbu de la magazinil GRAND si Nicolae Nejloveanu de la BALADA ! Doar cu suspendare ! Niste bacani cu 8 clase , sifoane , care dupa Revolutie s-au trezit patroni ! Si mai sunt si altii ...
40
2
Se intoarce la camera intima pentru urmatorii 5 ani. Savulescu in schimb isi ia sapunul si merge direct la dusul comun. Cand stii ca platea sa-l sparga alti barbati in cur, acum o s-o fure moca.
24
3
In madagascar e liniste,fac nani hipopotamii,mazare se da cu zmeu' si in Romania taica lazar mai cauta niste vopsea de par. Dupa 9 ani o sa aduca mazare niste vopsea de par din madagascar si pt kovesi.
28
3
Il doare in pula
18
3
.... putin, foarte putin.
38
4
Ce fata de drogat are asta..20 de ani lui Gabriel Stan un nenorocit de om care e milionar ,a furat tot orasul. Urmeaza alte pizde ,Alexandru Mazare,Mihai Mazare,Lizeta Haralambie,Racu,Dospinescu, sa va fut in gura de jigodii penale, Hotii orasului!
51
4
In. Sfarsit sa facut dreptate urmatoarul pas darmarea Cartierului Henry Coanda
47
7
La mai mare ! Il asteptam acasa cu drag !
30
4
Puscaria se va executa la nivel -1 in City Park Mall dupa lasarea barierei. Va ramane in locul meu meu o filiala ff puternica si un oras condus de baietasi doar cu profesionala. Am vazut pe net niste blocuri pe Lapusneanu....multe frate. Sa nu ma acuzati aiurea..ala micu , mecanicul le-a bubuit.
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218