REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

BOMBĂ! SCANDALUL din jurul SĂLII POLIVALENTE s-a mutat la PARCHET!

BOMBĂ! SCANDALUL din jurul SĂLII POLIVALENTE s-a mutat la PARCHET!

Replica API 19 iunie 2020 | 00:13 7662

Procurorii constănțeni au deschis două dosare penale, în scandalul Sălii Polivalente. Potrivit unor surse, anchetatorii cercetează modul în care Asociația Metalul ar fi intrat în posesia construcțiilor de pe Badea Cârțan, fiind vorba de falsuri în cascadă în acte.

Mai exact, potrivit surselor noastre, se pare că falsurile au plecat încă de la adresa corectă, care a fi pe strada Ștefăniță Vodă, ci nu pe Badea Cârțan. Mai mult decât atât, cei de la Baza Sportivă Somaco, care ar fi deținut drept de proprietate pentru clădirile în cauză, nu ar recunoaște că ar fi vândut ceva, chiar dacă Asociația Club Sportiv ”Metalul” ar fi pretins, la un moment dat, că deține în proprietate clădirile C1 - vestiar și C2 - tribună. Totodată, aceeași Asociație pretindea și dreptul de proprietate asupra aleilor din incintă, rețele de utilități, gradene etc.

Reamintim că la sfârșitul anului trecut, municipalitatea a obținut certificatul de demolare a clădirilor ce se află pe terenul unde urmează să fie amplasată Sala Polivalentă.

Asociația Club Metalul susține că respectivele imobile îi aparțin, așa că se opune demolării, sperând că vor obține sprijinul magistraților constănțeni, depunând pe rol o cerere de suspendare a autorizației.

VEZI DOCUMENTUL privind HOTĂRÂREA CONSILIULUI LOCAL AICI! CLICK!

Citește și:

BĂTAIE pe RUINELE complexului sportiv din Tomis Nord. Cine nu dorește DEMOLAREA!

SCANDALUL din jurul Sălii Polivalente ia AMPLOARE!

M.P, L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cel mai de ca...t ziar din cta nu mai aiurea scriu nu au ce sa mai scrie
1
1
...la ce va asteptati de la acest Primar care nu a facut nimic pentru oras de aproape 4 ani de zile ...de 2 luni a inceput sa sape toata Constanta...acum cand au inceput cat de cat sa mai vina si ceva turisti...Acesta este orasul Constanta, un oras aproape mort, mizer, antedatat, pustiu, fara viata, uitat de lume si de istorie, fara dinamism, cu locuitori tristi.Asa ca ce Sala Polivalenta sa construiasca..
6
2
Redactia ziarului Replica se ocupa doar cu minciuni si dezinformari ! Nu conteaza adevarul , conteaza doar traficul . Atat ! Daca va considerati un ziar scrieti adevarul , daca nu , schimbati titulatura : O fituica de barfa ieftina ! Pentru o corecta informare a cetatenilor precizez : Luni 22.06.2020 este termen de solutionate a unui dosar intre cele doua entitati Metalul vs Primaria . De frica Primarul si-a aratat puterea si impreuna cu DIAS , POLITIA ROMANA SI O FIRMA DE PAZA SI PROTECTIE au alungat 12 copilasi si 2 antrenori de pe Stadionul Metalul .
12
2
eu de la inceput am zis ca nu o sa se faca, or sa gaseasca ei o chichita sa taraganeasca
11
2
Daca nu erau proprietari Metalul 1 de ce le ia impozit 2 de ce exista hotarare de expropriere 3 de ce figureaza la min sportului ca baza sportiva? Un ziar de lingai mincinosi
17
4
Fagadau are ura pe spatul verde vrea sa dispara tot ce este verde
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218