REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

BOMBĂ. Tăriceanu a dezvăluit ce s-a stabilit. Urmează OUG pe justiţie!

BOMBĂ. Tăriceanu a dezvăluit ce s-a stabilit. Urmează OUG pe justiţie!

Replica API 5 aprilie 2019 | 02:37 482

Preşedintele Senatului, Călin Popescu tăriceanu a afirmat, joi seară, la Antena 3 că Tudorel Toader şi premierul Viorica Dăncilă pregătesc o ordonanţă pe justiţie.

„Guvernul este cel care pregătește ordonanțele și nu este implicat Parlamentul, în niciun fel. Ordonanțele după ce sunt date de Guvern vin la Parlament. Ce știu eu – și de la primul ministru și de la ministrul Justiției – este că pregătesc, într-adevăr, o ordonanță care se includă prevederile din Codul penal și Codul de procedură penală care au fost declarate neconstituționale, ca urmare a sesizării CCR.

Deci, ele vor trebui reformulate, conform deciziilor Curții. Este o obligație. Este și un termen, depășit din păcate de multă vreme. Acest lucru explică și de ce este nevoie de OUG”, a spus Tăriceanu, conform evz.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu mai avem lunetisty care sa sacpe tzara de ALESI ?
6
2
Bai besina ambulant, mars la ma-ta!!
6
3
daca nu eram beliti de.bani si rezerve eram in primele tari europene .De ce miliarde de dolari pe fier vechi american...numit rachete ? de ce au venit si ne-au distrus fabricile , ca sa plecam sa muncim la ei ? de ce mil de euro spre UE , si multi bani pt a intretine bazele americane. Prostule , romanii au adus tara la zero datorii in 1989 si la un nivel de bogatii naturale semnificativ . Au venit altii si au vandut .Cine mortii mamei ei e UE sa intervina in justitie , sa ma oblige sa dau bani la aparare ...sau sa. ma .basesc doar spre vest ?
3
6
Nu stiu ce ar fi fost acum in Romania daca nu eram membri ai Uniuni Europene numai daca ne gandim ca 5000000de oameni nu ar fi avut drept de munca in tarile membre U.E sunt si alte avantaje.Dar PSDisti idioti inpreuna cu remorca ALDE spun ca U.E.inpreuna cu SUA au transformat Romania intro colonie.
7
3
da de ordonanta care ne-a incolonat si ne-a luat 50 lei taxa sa-i dam ma-tii la muie , ai uitat ?
2
7
Astia toti din PSD-ALDE sunt de o nesimtire fara margini, de parca poporul roman ar fi majoritar format din spalati pe creier. Taricene, da-ti tu primul demisia din fruntea Senatului si pune-te la dispozitia justitiei, nu te mai ascunde dupa fustele lui dragnea! Taricene cere-i demisia procurorului comunist Tudorel Toader pe care tu il sustii! Lui Lazar sa ii ceara demisia cetatenii fara pata, nu toti spagarii, nu toti infractorii, nu toate presurile!
9
3
Va e frica ? de cine ? de niste persoane manipulate ? Fi-ti barbati si da-ti OUG care sunt legale.
6
8
singura OUG asteptata este incolonarea voastra in gasca , la puscarie- inalta tradare
19
5
Vine apocalipsa pana cand dati aceasta mult trimbitata ordonanta. Fiti bai mai barbati, mai curajosi.
4
17
Breh boa, un om normal nu stie ce este OUG148, de exemplu eu nu stiu, dar tu ca postac, ai o tinta si o naorma. Fii baiat de treaba si demasca-te
11
3
Care draq e BOMBA ?! Ziaristii lu peste
14
1
Dar cand betiva de Macovei a modificat prin OUG 148 de articole din codul de procedura penala si din codul penal de ce nu ati urlat retardatilor???
13
23

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212