REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.7° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Bote dă moda! Apariția care i-a lăsat pe toți mască: are părul complet alb

Bote dă moda! Apariția care i-a lăsat pe toți mască: are părul complet alb

Replica API 15 iulie 2022 | 00:00 918

Cătălin Botezatu, apariție de revistă la un eveniment monden! Miercuri, 13 iulie, o parte dintre vedetele din România și-au dat întâlnire la o nouă ieșire în oraș pentru lansarea unui produs. Creatorul de modă Cătălin Botezatu nu a trecut neobservat și pare să fi optat pentru o schimbare de look!

Cătălin Botezatu

Numele lui Cătălin Botezatu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Este cunoscut în țară și în afara hotarelor României, iar creațiile sale sunt apreciate le nivel mondial. Botezatu nu a lipsit de la cel mai recent eveniment monden, iar prezența sa a fost una care a atras atenția celor din jur, scrie click.ro.

Creatorul de modă a respectat dress code-ul evenimentului, all-white, dar a ales o ținută relaxată, care i s-a potrivit de minune: o pereche de blugi skinny, cu vedere la glezne, o cămașă largă, cu câțiva nasturi deschiși în zona pieptului, o pereche de adidași. Desigur, nu au lipsit nici ochelarii de soare supradimensionați și nici trabucul, semn că Botezatu nu poate renunța la viciul pe care îl are de ani de zile.

Cătălin Botezatu, schimbare de look?

Ceea ce a atras atenția în mod deosebit a fost nuanța părului! Cătălin Botezatu și-a făcut apariția având o coafură modernă și părul complet gri! Nu credem că a albit, ci mai degrabă a apelat la o vopsea temporară pentru a-și schimba look-ul.

Creatorul de modă a avut o energie debordantă și a discutat aprins cu cei prezenți la eveniment. S-a bucurat nespus să o vadă pe fiica lui Petre Roman, Oana. Cei doi s-au îmbrățișat și au conversat îndelung.

La lansarea de miercuri au participat, între alții, Răzvan Simion și Daliana Răducan, Oana Roman, dar și fiica Andreei Esca, Alexia Eram, care este nelipsită de la evenimentele cu ștaif din lumea mondenă!

La începutul lunii iulie, Cătălin Botezatu a fost la Monaco, acolo unde și-a prezentat colecția de de rochii de bal în cadrul Balul Prinților și Prințeselor de la Monaco.

Botezatu a făcut furori în rândul doamnelor și domnișoarelor prezente la bal și a fost văzut în compania unei contesa cu care a schimbat priviri languroase, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
peruca, nu parul
0
0
moda la pirtzari, cam asa e articolul asta .Poza cu oana roman e de vis .
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272