REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Britney Spears s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din vila de 11,8 milioane de dolari

Britney Spears s-a mutat în casă nouă! Primele imagini din vila de 11,8 milioane de dolari

Replica API 25 iunie 2022 | 00:00 964

Britney Spears este pregătită pentru un nou capitol din viața ei, moment care a debutat cu o nuntă ca-n povești cu alesul inimii ei, Sam Asghari. După ce fostul soț a intrat abuziv pe proprietatea vedetei, iar familia ei a avut numeroase comentarii cu privire la nuntă, Spears a decis să se mute într-o nouă casă.

Britney Spears

Vedeta a revenit pe Instagram, după ce și-a dezactivat recent contul, deoarece a simțit nevoia să ia o pauză. Britney și-a surprins fanii cu imagini în premieră din noua ei casă, unde s-a mutat alături de soțul, Sam Asghari și copiii ei. Solista speră că acum va putea trăi în liniște alături de cei dragi.

Britney este foarte entuziasmată de acest pas, pe care îl consideră o reafirmare a autonomiei și a independenței după ce a scăpat de sub tutelajul tatălui. Vedeta a cheltuit nu mai puțin de 11,8 milioane de dolari pentru vila superbă din Los Angeles.

Britney a publicat un mesaj prin care le-a transmis fanilor că este foarte fericită în noua ei casă și, cu această ocazie, a postat și câteva imagini inedite în premieră, inclusiv un clip cu soțul ei ce sare în piscină.

,,Nu am fost încă în luna de miere, m-am măritat și cu această ocazie m-am mutat într-o casă nouă. Este o schimbare foarte mare și încă trebuie să mă obișnuiesc, dar copiilor le place. Am făcut baie în noua noastră piscină, iar soțul meu mi-a făcut o friptură. Viața este minunată"

Sora și fratelle lui Britney, supărați foc pe vedetă din cauză că nu au fost invitați

Nunta lui Britney Spears a fost un subiect de dispută pentru membrii familiei sale. Sora cântăreței, Lynn Spears a acuzat-o că nu a invitat-o la nuntă. De asemenea, fratele mai mare, Bryan Spears, a declarat că a refuzat să participe la ceremonia faimoasei surori, însă Britney a declarat a doua zi că acesta nici măcar nu a fost invitat, scrie click.ro.

Evenimentul nu a fost lipsit de incidente, căci fostul soț al vedetei a reușit să intre pe proprietatea lui Spears, chiar în timpul pregătirilor pentru nuntă și a transmis întreaga întâmplare live, pe Instagram.

Britney a fost de-a dreptul terifiată de gestul său și a obținut un ordin de restricție împotriva lui.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920