REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

BRomania, fiul fostului șef al Direcţiei de Drumuri Constanța, zice că nu a luat bani pentru rolul din Teambuilding

BRomania, fiul fostului șef al Direcţiei de Drumuri Constanța, zice că nu a luat bani pentru rolul din Teambuilding

Mirela PASCAL 30 octombrie 2022 | 00:00 4295

BRomania, regizorul filmului „Teambuilding” și fiul fostului șef al Direcției de Drumuri Regionale Constanța, Marin Dima, a dezvăluit ce sume au primit actorii care au jucat în producția cinematografică. Dima a recunoscut că el nu a încasat un leu.

„Teambuilding”, filmul făcut de BRomania și Micutzu, este în vogă în această perioadă. Nume sonore fac parte din distribuție, precum  Anca Dinicu, cunoscută în special datorită rolului său din producția „Băieți de oraș”.Adrian Nicolae, prieten bun cu Micutzu, care a încercat, la rândul său, să cucerească scenele de stand-up comedy, Ionuț Rusu, fost concurent iUmor care se bucură de un public larg în mediul online, dar și Cristi Pulhac

 Artiștii au fost renumerați cu sume... modice, spune Dima, într-un podcast, adică 1.500 de euro pentru o zi de filmare!
Vorbim de nume, de istoric, în cazul celor actorilor buni. Aici sunt între 1000-1500 de euro pe ziua de filmare. În „Teambuilding” am avut 30 de actori buni”, a spus Bromania, în cadrul unui podcast. BRomânia spune că el nu a luat bani.

Noi (n.red. el și Micutzu) nu am luat bani. Am avut și prieteni care au înțeles, pentru că filmul ăsta ar putea costa mult mai mult, dar ei înțeleg cumva că eu, și noi. Îîncercăm să aducem oamenii la cinema”, a spus actorul Matei Dima.
 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ptr Un rahat de film...vezi ca și Între chim și amin e făcut de un m******n, acum ca tu ai frustrările tale se vede din ce ai scris, în rest, arta.ju este ptr orișicine, mai ales ptr unul ca tine!
0
0
O mizerie pt care platesti doar ca sa fii in trend. In prima saptamana nu a avut succes. dupa pomparea in media a unor sume fabuloase a inceput sa vina lumea la film. Ce au facut? Au creat un asa zis scandal media cu privire la scandarea impotriva Rapidului.oare Cati dintre cei care au fost si au platit bilet au platit sa vizioneze filmul Dupa Dealuri,premiat la Cannes?Oare cati au mers sa plateasca pt filmul Intre chin si amin?????5 max 10 la suta. De ce?pt c acolo sunt povesti din trecut si prezent fara glume proaste si mistoacreala ieftina. Nu ma mira ca generatie dupa generatie este tot mai tampa si mai retardata..... cat priv3ste pe makedonu asta..... ce sa spunem, nu mai departe acum 1 saptamana a fost depistat pozitiv la cocaina in trafic. Maretul artist maretul actor scenograf si regizor..... un drogat infect.
7
2
Anca dinicu aia, de cand e mare actrita???
7
3
@POPESCU ION Bineînțeles că are legătură. Individul ăsta are totul pe tavă din bani furați. Își permite să se joace de-a artistul.
6
6
@PITIC Ce legatura are efortul fiului de a produce ceva in lumea cinematografiei cu istoricul tatalui? Bravo Matei.
7
7
Pai la cate spagi ia taicasu te cred si eu,
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272