REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Bucătarul Navei Mărășești a MURIT, la Năvodari, în timp ce căuta rapane!

Bucătarul Navei Mărășești a MURIT, la Năvodari, în timp ce căuta rapane!

Replica API 13 iunie 2019 | 02:15 1009

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 12 iunie, la Năvodari, în zona Pescărie, acolo unde o persoană s-a înecat. Aceasta a fost scoasă din apă.

”Prin apel la 112 am fost solicitati să intervenim la o persoană posibil înecată, pe digul de sud Năvodari. Intervin colegii din cadrul Stației Midia cu o autospecială cu modul de prim ajutor. Persoanei i se aplică protocolul de resuscitare”, au spus repezentanții ISU Dobrogea.

La fața locului a aterizat şi elicopterul SMURD.

Este vorba despre un bărbat din Constanța, în vârstă de 33 de ani.

Potrivit informațiilor noastre, victima ar fi A.C., bucătarul navei Mărășești a MApN. Tânărul se afla în zona cu pricina pentru a căuta rapane.

În ciuda eforturilor susținute de paramedici și medici, din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, acesta fiind declarat decedat.

De caz se ocupa Serviciul de Poliție Transporturi Maritime. În cauza a fost deschis un dosar de cercetare penală, sub coordonarea Parchetului Militar Constanța.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Adio Andrei. Prietenul meu drag.
0
0
Nu ati folosit corect virgula in titlul textului!
5
0
Cand eram copil nu erau atatea cazuri de innec.Cauza ar putea fi lucrarile de reabilitare ale digurilor care au forat in mare si au creat gauri in care se formeaza curenti puternici .Cred ca marea a devenit o capcana periculoasa si nu conteaza daca stii sa innoti .Ar trebui localizate de catre scafandri acele gauri si imprejmuit perimetrul cu niste stegulete indicatoare.
2
1
Sa nu-mi spuneti ca era in timpul programului!
4
7
rapana e un melc, uita te dracului pe wikipediasi nu mai intreba p-aciulea. rapana are proprietati afrodisiaca deci... marinarii intentionau sa dea la buci diseara. cui?? intre ei?? nu cred domne'!
3
9
Eu nu inteleg cauta rapane ce dracu sunt alea
1
9
Sunt 32 grade afara, deci cat de rece sa fie apa, pe bune acum... Duminica copiii de 4 ani se balaceau fara probleme
6
3
Nu s-a inecat. A facut stop cardio-respirator in apa. Probabil ca e apa prea rece. Este obligatoriu ca marinarul militar sa stie sa inoate insa in cazul lui, asta nu l-ar fi ajutat. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace!
12
3
Aveti grija la Agentul Sef Strimbeanu Valentin, acesta cere bani soferilor si lasa sa circule persoane ce nu detin permis auto pe strazile din Navodari
11
4
Asta da stire!!!
7
4
Dumnezeu sa te odihneasca Ciurica !!!
15
0
Sper sa fie inmormantat cu onoruri militare. Sa nu ne inbatam cu stiride kk de la replica. Culmea marinar inecat intro zona strategica de asta a luat parchetul militar haturile? Oare cine are curaj sa saboteze o rafinarie a KAZARILOR care papa petrol din M
7
4
Dumnezeu sa-l odihneasca! Un coleg deosebit, om la locul lui, muncitor si respectuos! Pentru cei ce l-au cunoscut capul sus baieti si sa-i ajutam familia cu ce putem... Pentru ceilalti va rog sa nu mai comentati in necunostinta de cauza! Suntem alaturi camarade, nu te vom uita! Amintirile si anii raman!
30
4
Pentru ca i se facuse pofta de rapane proaspete comandantului s-a dus sa le caute... Insa stia sa inoate ca o...scoica.
17
26
Cine a zis ca daca poti inota nu te ineci? Cine zice ca daca esti marinar este obligatoriu sa si stii sa inoti? Asa i-a fost scris...
19
4
Cam devreme cu aventurile in mare, apa este destul de rece pentru a crea probleme !
10
2
Boilor, ce legatura are marinarul cu inotul? CUnosc o groaza demarinari care nu stiu sa inoate
15
5
Voi va auziti ce vorbiti? Era marinar omul! Nu avea cum sa nu stie sa inoate! Se poate intampla orice! Curenti, carcel, infarct...
20
8
Cand nu sti sa inoti nu te avanta in mare pentru ca sunt curenti care te trag in larg stati mai la mal ca este cel mai ok...
10
10
Cum reusiti sa va inecati, daca nu stitu sa inotati, stati Doamne iarta Ma la apa pana la bazin si gata, va duceti ca tampii la 2 m si va plange toata familia dupa
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218