REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

'BUF' la Cernavodă, pe ÎNTUNERIC! Doi RECIDIVIȘTI au plecat cu BIJUTERII, parfumuri, ceasuri și ELECTRONICE!

'BUF' la Cernavodă, pe ÎNTUNERIC! Doi RECIDIVIȘTI au plecat cu BIJUTERII, parfumuri, ceasuri și ELECTRONICE!

Replica API 3 septembrie 2019 | 00:00 432

Doi bărbați au fost condamnați la pedepse cu executare, cu mențiunea că sunt cunoscuți cu antecedente penale, ei fiind încarcerați și în trecut pentru același gen de fapte, (contra patrimoniului), astfel judecătorii hotărând ca pedepsele principale ale închisorii să se execute în regim de detenție. Ultima lor faptă a fost înregistrată la Cernavodă.

Analizând materialul probator strâns la urmărire penală, prin coroborare cu declarațiile de recunoaștere ale inculpaților, în faza de judecată, instanța a reținut, în fapt, că, în data de 3.04.2019, în jurul orelor 20.00, inculpații S.C. și V. I. au pătruns prin efracție și escaladare într-un apartament din Cernavodă. Mai exact, potrivit rolii.ro, profitând de absența proprietarilor și de lăsarea întunericului, au forțat și escaladat fereastra de la bucătăria apartamentului (aflat la parterul blocului), și au sustras mai multe bunuri (aparatură electronică, bijuterii din aur, parfumuri, ceasuri etc.), pe care le-au introdus în două rucsacuri, după care au părăsit apartamentul, pe o altă fereastră, pe care au deschis-o din interior. Bunurile sustrase au fost transportate la locuința inculpatului S.C., unde le-au împărțit în prezența martorilor C. V. (care a primit un telefon mobil marca HTC) și I. N. (căruia i s-a înmânat un aparat laptop marca HP, un ceas de mână marca Rotary și două sticle de parfum). În aceeași seară, cei doi inculpați, însoțiți de martorul C.V., s-au deplasat cu autoturismul condus de către martorul M. A., pe raza municipiului Constanța, unde au amanetat bijuteriile sustrase, primind suma de aproximativ 3.000 de lei. În urma cercetărilor întreprinse de organele de poliție, inculpații au fost identificați la data de 04.04.2019, prilej cu care, în mod voluntar, au predat o parte din bunurile sustrase. Pe parcursul întregii anchete penale, inculpații a recunoscut faptele comise, astfel cum au fost descrise anterior și au avut o atitudine de colaborare cu organele judiciare. Așa cum este menționat mai sus, cei doi sunt cunoscuți cu antecedente penale, pentru furturi, în general. Unul dintre ei a fost condamnat și în Ialomița, la 6 ani. Cât despre condamnarea de față, menționăm că aceasta nu este definitivă, urmând a se judeca apelul, termenul fiind fixat pentru data de 14.11.2019.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Spuneti.le numele
0
0
Ptr fraeerica de sub mine daca ai lei,aur si valuta castigati in mod cinstit...este ok,dar daca esti proxenet si ai castigat bani de pe traficul de femei este bine sa nu mergi la politie sa reclami ca ti-a dat buful prieteni.Atunci daca nu justifici furaciune fiindca nu ai o ora de munca ar trebui ca politia sa iti deschida tie dosar penal pentru ca esti un borfas,traficant de femei si se stie ca la Cernavoda 30 % din populatie nu munceste si castiga bani ilicit.
7
0
Intrebarea este?! Dece comentezi daca nu ne cunosti?
0
5
au furat si ei sa traiasca din furaciuni si cei cu asta, cati ca ei si o duc bine si foarte bine!
2
1
Conditiile din puscarii sunt excelente,din moment ce se recidiveaza. Numarul recidivelor arata ca de fapt infractorilor nu le este greu sa-si imagineze ce va urma in caz de esec al actiunilor si nici nu prea le pasa. Oricum,in ochii autoritatilor sunt cei cu idei si cu credinta in libertate si dreptate,nu infractorii periculosi,asa ca soacietatea oricum e subjugata interlopilor,nu protejata de legi si oameni ai legii.Foarte rarii politisti sau extrem de rarii procurori buni sunt cam inlaturati ,la fel ca si alti oameni valorisi din alte domenii de activitate.
5
2
Ce a spus ala de sub tine nu e gresit,tu prin ce zici ii dai dreptate lui Adrian Nastase cu matusa Tamara primarului din Iasi sau P.S.D.istului care si-a cumparat masina de 120.000 euro din economiile mamei lui care a lucrat in Ind.Usoara, asa ca o lege a controlului averilor se inpune in Romania pentru romani cinstiti si onesti pentru tot felul de smecherasi,borfasi si hoti e bine asa cum este acum.
11
0
De ce i protejati nedandu le numele ?
8
1
Protejatii PSD-ului ,strajerii politistilor.
6
4
Daca fiecarui hot i s-ar taia o mana,cazul ar fi rezolvat.Jumatate de tara ar fi ciunga.Macar ai recunoaste cine a furat,nu mai zic de aia care incearca si a 2-a oara.
7
0
Cum au reusit sa-i prinda Politia Romana renumita pentru ineficienta ei ?
10
1
Mars in mortii ma-tii de asistat social, dute la munca daca vrei bani si bijuterii, al dracu jegos , daca tu nu ai ca nu iti place munca atunci toata lumea ar trebui sa umble cu chilotii rupti in cur ca tine? Nu cumva ai vrea sa iti dea tie cineva bani moca ? Nu iti ajunge ajutorul social mars la munca jegosule.
8
13
De unde avea familia de proxeneti bani si bijuterii ???.Ptr cei cararoa li se mai sparg apartamente in Cernavoda organul de urmarire penala dl.ag sef pr.M.A sa solicite de la pagubiti fluturasii cu salariile pe care acestia le obtin.Sa vedem.de unde provin bani ?.Daca nu justifica provenienta sa se inchida dosarul.
17
2
Sigur sunt cioroi tataresti
15
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218