REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024
Anul XX Nr. 6724
12.9° Constanța Joi, 9 Mai 2024 Anul XX Nr. 6724
 

Burduja și-a depus candidatura la Primăria Capitalei, pe motocicletă

Burduja și-a depus candidatura la Primăria Capitalei, pe motocicletă

Virgil STOIAN 27 aprilie 2024 | 13:27 1137

Sebastian Burduja și-a depus sâmbătă candidatura la Primăria Capitalei. El a mers pe motocicletă la eveniment, unde au participat mai mulți lideri din PNL, inclusiv președintele partidului, Nicolae Ciucă.

Burduja si-a depus candidatura la Primaria Capitalei, pe motocicleta  Sebastian Burduja

Evenimentul a avut loc sâmbătă la sediul Biroului Electoral Municipal. Sebastian Burduja și-a depus candidatura la Primăria Capitalei în prezența președintelui partidului, Nicolae Ciucă, dar și a altor liberali.

Sebastian Burduja a sosit pe motocicletă la sediul BEM, iar aici era aşteptat de zeci de membri PNL, în frunte cu preşedintele partidului, Nicolae Ciucă.

Ciucă a explicat de ce Burduja a ales să vină pe motocicletă la acest eveniment.

„Este sprijinit de oameni care au fost alături de el de fiecare dată şi iată acum am putut să îl vedem pe Sebastian Burduja aşa cum este el. Pentru mine este prima dată când văd un candidat că vine să-şi depună dosarele cu motocicleta. L-am întrebat la sediul partidului de ce cu motocicleta şi mi-a zis „pentru că aşa sunt eu. Nu vreau să par altfel decât aşa cum sunt în realitate”, ceea ce eu, personal, apreciez foarte mult la orice om, dar îndeosebi la un candidat care vine să le ceară oamenilor încredere, să le ceară oamenilor să îl voteze şi oamenii trebuie să aprecieze exact această stare de realitate şi de normalitate”, a declarat Nicolae Ciucă.

Sebastian Burduja a declarat că bucureştenii merită să aibă un oraş de care să fie mândri.

„Am făcut primul pas pentru schimbarea Bucureştiului. O schimbare pe care o aşteptăm cu toţii de ani de zile. Este un moment important pentru toţi bucureştenii pentru că ei au şansa să aibă un oraş de care să fie mândri, un oraş în care să nu le mai fie teamă să-şi trimită copiii la şcoală din cauza drogurilor, un oraş în care să aibă parcuri şi spaţii verzi, pe măsura unei capitale de secol XXI, un oraş în care să nu-şi mai piardă timpul preţios cu familia în trafic, un oraş în care, cu adevărat, să o ducem cu toţii mai bine. Este o cursă dificilă. Mai sunt puţine zile până la alegeri. Este o cursă în patru. Şi asta înseamnă, de fapt, frumuseţea democraţiei. Bucureştiul trebuie să dea din nou ora exactă pentru toată România atât în ceea ce priveşte această competiţie electorală, cât şi în ceea ce priveşte dezvoltarea acestui oraş”, a afirmat candidatul PNL la Primăria Capitalei.

Burduja l-a provocat pe actualul primar la o dezbatere şi a afirmat că vrea să vadă dacă „are curajul să se lupte cu el pe argumente”.

„Nu în ultimul rând, eu nu mă tem de nimic, decât de Dumnezeu. Sper că nici alţi contracandidaţi nu se tem să aibă o dezbatere cu mine. Constat că se tem, dar, totuşi, o să-l provoc direct pe domnul Nicuşor Dan la o dezbatere, în termen de o săptămână, să ne vedem să discutăm pe soluţii. Vreau să văd dacă are curajul să se lupte cu mine pe argumente. Avem un plan, avem echipă, avem rezultate şi energie. Venim la Primăria Generală”, a declarat Sebastian Burduja, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doctorul mergea cu metroul,asta cu motocicleta...Firea poate vine calare.
5
13
Burduja , sper ca să ajungi exact unde toți pdlistii lui Videanu trebuie! La pârnaie, ai furat destul! Nu ești ba, de nasul lui NICUSOR DAN!
4
14
Sunt un k a k at speriat. Asa am fost ne-educat - sa-mi fi frica de motociclete, de ma a si de umbra mea, P L M karma...
2
1
Bebe bancorex se da cu trotineta .. . Succes la donat de organe...
4
28
USeRe o suge
8
33
Motociclism e incredere in tine. Am incredere in CHITAC PRIMAR !
6
9
Sorina Pintea știe ca are motocicleta ? Poate ne scapă Alt zgomotos pe stradă
4
27
Să-i mulțumească lui taticu ca despre el avem destui dar mulți
3
26
Este ruda cu Tariceanu? Ca ala parca si ala era cu motocicletele.
4
26
Avem oare nevoie de motocicliști în fruntea unei metropole? Se știe ca acest sport extrem are ușa deschisa la Doamne Doamne! E nevoie de oameni normali.
6
33
De dilaii are nevoie și spitalul 9
8
24
Spitalul de Urgenta are nevoie de dolari ca tine și de un donator de organe.
6
23
Ce circ ieftin pentru fraieri
10
22

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212