REPLICA ONLINE CONSTANTA

3.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
3.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

CA-N FILME! Polițiștii constănțeni au pătruns într-o locuință de pe strada Mircea cel Bătrân și au GĂSIT 3 HOȚI.. în beci, SUB MASĂ!

CA-N FILME! Polițiștii constănțeni au pătruns într-o locuință de pe strada Mircea cel Bătrân și au GĂSIT 3 HOȚI.. în beci, SUB MASĂ!

Replica API 12 iunie 2019 | 08:50 738

Indivizii atrași de 'momeală' și în curtea Exclusiv Auto!

Indivizii atrași de 'momeală' și în curtea Exclusiv Auto!

Amet Perusa, Ali Samir, Ismail Mustafa și Marzac Sarafetin au ajuns în atenția oamenilor legii, după ce au fost prinși la furat. Și nu o dată. Prima oară au fost văzuți de un martor în timp ce săreau gardul unui imobil, astfel că polițiștii i-au găsit în beci, ascunși sub masă, iar altă dată au furat bunuri din curtea societății Exclusiv Auto. Pe 18.12.2018 au fost trimiși în judecată pentru furt calificat, iar pe 23.05.2019, au fost condamnați de prima instanță.

Amet Perușa s-a ales cu 2 ani și 4 luni de închisoare, Ali Samir: 1 an și 406 zile (avea un rest de pedeapsă rămas neexecutat), Ismail Mustafa: 1 an și 4 luni, iar Marzac Sarafetin s-a ales cu pedeapsa de 1 an. Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 12.11.2018, 3 bărbați au pătruns fără drept în curtea unui imobilul situat în municipiul Constanța, pe strada Mircea cel Bătrân, în zona blocului MS1, fiind vorba despre Amet Perusa, Ali Samir și Marzac Sarafetin. Activitatea infracțională a acestora a fost întreruptă de organele de poliție, înainte ca autorii să sustragă vreun bun , astfel că nu s-a înregistrat prejudiciu. Mai exact, potrivit rolii.ro, la data de 12.11.2018, în jurul orei 23.00 , lucrătorii Secției 1 Poliție Constanța, au fost sesizați de către un martor ocular cu privire la faptul că un grup de 3 bărbați, au escaladat gardul imobilului respectiv. Echipajul de poliție, format din doi lucrători, s-a deplasat la fața locului și, după evaluarea raportului de forțe, oamenii legii au solicitat sprijinul altor echipaje de poliție, iar, după sosirea acestora, au pătruns în curtea imobilului respectiv. Verificând curtea imobilului respectiv, lucrătorii de poliție au găsit în beciul casei, sub o masă, pe cei trei bărbați. În primă fază, inculpații au spus că se aflau acolo întrucât căutau un loc să doarmă și au crezut că este părăsită casa, însă, după ce li s-a spus că este cunoscut modul lor de operare, au recunoscut faptele, precizând că nu au locuri de muncă, iar pentru a avea bani de țigări și mâncare sar în curți de unde sustrag bunuri aparținând altor persoane. În cea mai mare parte doresc să găsească bunuri și obiecte asimilate fierului vechi pe care le duc la centrele de colectare, însă odată intrați în curți se mai întâmplă să fure și alte categorii de bunuri. Dup numai două zile, pe 14, Amet Perușa și Ismail Mustafa au fost prinși când furau din curtea societății Exclusiv Auto. Au fost filmați de către un angajat și apoi imobilizați. Menționăm că decizia nu a fost definitivă, iar apelul se va judeca pe 17.10.2019, la Curtea de Apel Constanța.

Liliana CHIRU

sursa foto: news3lv.com

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca ma fut in cur si ma prostituez eu alaturi de gloaba cu scopul de am imi achizitiona un autoturism are ceva ?
1
0
dati, ma, arme la popor!!!
1
0
Le este frica de tigani..cati ati vazut cu catuse..problema este drogurile...Dancu ce plm face...
0
1
Pe cine tot prostiti??? Cate cazuri sunt de hoti prinsi de catre proprietari, iar peste cateva zile, proprietarii i-au vazut liberi pe strazi pe hotii din casele lor. Politistii, daca sunt intrebati, mai spun proprietarilor, ca ei, hotii, s-au jurat ca nu mai fura. Anumitor politisti, le ie si lene sa ia pixul in mana si sa faca dosarul de urmarire penala.
8
1
Cel de sub mine are perfecta dreptate.Nu doar in privinta infractionalitatii,dar si in ce priveste masurile economice,Singapore este de urmat,fireste cand ai lideri de calitate ,nu cacatusuri cum avem noi de 70 de ani pana acum inclusiv. Si dorinta sincera ,adezsiunea populatiei la asemenea masuri ca in Singapore ar face din Romania un adevarat RAI pe Terra,tinand cond ca fata de Singapore noii avem si resurse super ! Problema este ca infractorii se bucura de unii cu costume si pozitii inalte in societate la acelasi nivel de constiinta infractionala,poate chiar mai sadici si inumani.
5
0
Exista solutie! In Singapore, in anii '60, premierul Lee, venerat si acum de singaporezi, a considerat ca persoanele care recidiveaza sunt irecuperabile ptr societate, asa ca indiferent de infractiune, recidivistii erau condamnati la moarte si executati in public!
12
0
Cum putem frate sa-i facem pe tigani sa dispara??? Ne-au furat ne-au mintit ne-au facut tara de ras, si mai cheltuie si statul bani ca-i tine in puscarii.
25
0
Nu-i atingeti,astia sunt viitorii politicieni pesedei.Voinicii lui Toderica.
19
3
boschetari din toate tarile UNITIVA !
9
1
Prindeti-i mai des si pe toti ! Curatati Constanta de jigodii !
19
1
De ce mai traiesc ciorile astea,nu imi dau seama...
26
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920