REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Ca să vezi! Fostul senator constănţean ajuns vicepreşedinte AAAS, sărac lipit, dar doctorand în filosofie la Baia Mare

Ca să vezi! Fostul senator constănţean ajuns vicepreşedinte AAAS, sărac lipit, dar doctorand în filosofie la Baia Mare

Replica API 7 august 2017 | 00:00 343

Afaceri praf, datorii cât cuprinde

Afaceri praf, datorii cât cuprinde

Un fost senator constănţean, ajuns preşedinte de partid la nivel naţional şi sef la o importantă instituţie de stat, nu se poate lăuda cu bani şi foloase materiale, dar are satisfacţia sufletească de a fi doctorand în filosofie. La filiala din Baia Mare a unei universităţi din Cluj, dar tot înseamnă ceva.

Fostul senator constănîean Marian Vasiliev, numit la începutul acestui an vicepreşedinte al Autorităţii pentru Administrarea Activelor Statului (AAAS, fosta AVAS), s-o ocupa el cu problemele economice ale ţării, dar gândul tot la filosofie îi stă. Fostul primar al oraşului Murfatlar, ales senator pe listele PPDD, pentru a ajunge apoi preşedinte al UNPR, a urmat în perioada 2013- 2016 studiile doctorale de ştiinţe umanistice în domeniul filosofiei ale Facultăţii de Litere din cadrul Centrului Universitar Nord din Baia Mare, filiala a Universităţii Tehnice Cluj Napoca. Vasiliev nu apare în evidenţele universităţii şi ca doctor, deci a lăsat neconcretizate studiile din Baia Mare. Vicepreşedintele AAAS mai are un master în Relaţii Publice şi Comunicare, obţinut în 2003 şi a absolvit în 2001 Facultatea de Ştiinţe ale Comunicării şi Ştiinţe Politice, la o instituţie a cărei denumire nu a făcut-o publică.

Afaceri praf

Vicepreşedintele AAAS şi preşedintele UNPR este sărac lipit. Marian Vasiliev a declarat ca avere doar o maşină Renault, cumpărată în anul 2009, două împrumuturi bancare de peste 130.000 lei, în timp ce ultimele venituri legitime constau în leafa pe 2016 de 68.452 lei, obţinută ca senator. În rest, filosoful constănţean format la Baia Mare la o universitate tehnică din Cluj Napoca se “laudă” cu patru firme cât se poate de “moarte” din punct de vedere financiar. Marian Vasiliev este asociat la Oslo Invest SRL, o firmă de construcţii fără activitate, dar cu datorii de 186.792 lei, la Areal Holding SRL- o firmă de imobiliare radiate în 2013, cu datorii de 739.691 lei, Amo Holding SRL- firmă înfiinţată în 2007, fără nici un bilanţ fiscal depus vreodată şi Areal Jobs- de asemenea, din 2007, tot fără bilanţuri fiscale depuse.

Rocsana CRISTEA

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Oare cati din comentatori sau din cei care lucreaza la acest ziar infect au doctorat? Frustrati idioti!
0
0
De fapt, ii faceti reclama lui Vasiliev. Ca a fost primar, ca a fost senator si ca acum este vicepresedintele unei institutii importante la Bucuresti. Si ca isi face doctoratul in filosofie. Si ca a castigat in 2016 peste 600 de milioane. Eu cred ca v-a platit Vasiliev sa scrieti asta. Niciun alt parlamentar constantean nu a mai fost primar si nu are doctorat. Iar voi va prefaceti ca il criticati, dar de fapt il laudati. Iar fraierii pun botu. Bravo Replca!
3
0
Semiretard?
4
2
Acest carnat a terminat Liceul 7 si era lingaul sef la aceea vreme! Se dadea inteligent, dar de fapt, pupa in fund pe toata lumea, de la profesori la instructori auto. Daca el a ajuns sa fie mare politician, fratilor, emigrati cat mai repede!
5
2
Dar ce ochi are!!! Parca e din poezia cu zdreanta cel cu ochii de faianta.Si prosopul ala dupa gat ce semnifica? Face dus imbracat la costum? Hahaha
7
2
Inteligenta i se citeste in privirea acvilina!
7
2
La facut om si pe esta Diaconecu altfel rainea un neica nimeni.Posibil sa fi revenit doar la cea ce ara inante de a il pupa in cur pe DD.
7
2
Acest personaj, este un produs toxic al acestei societati. Cetatenii au fost de vina ca l-au ales primar si tot ei atunci cand l-au ales senator. De aceea, deschideti ochii cand votati!
8
4
Se vede dupa muie ca e dus cu capul
9
2
Un om cu grave probleme psihice. Nici el nu mai stie pe cata lume a pacalit...
11
2

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102