REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
8.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Cad capete la PNL: Dan Vîlceanu își dă demisia din fruntea partidului

Cad capete la PNL: Dan Vîlceanu își dă demisia din fruntea partidului

Replica API 2 aprilie 2022 | 00:31 1969

Secretarul general al PNL, Dan Vîlceanu, a anunțat astăzi că o să-și dea demisia din funcția de secretar general al PNL.

„La sedinta de mâine eu îmi voi anunța demisia. Nu vreau să particip la asta”, a spus Vîlceanu, cu referire la ședința de sâmbătă în care se va decide soarta președintelui PNL Florin Cîțu.

Ce face Florin Cîțu dacă pierde șefia PNL și a Senatului

Președintele PNL, Florin Cîțu, a declarat că va anunța sâmbătă decizia privind demisia din fruntea partidului. „Sunt dezamăgit”, a spus Cîțu, scrie stiripesurse.ro

Cîțu a anunțat că a convocat o ședință a biroului executiv al PNL pentru sâmbătă. Precizările liderului PNL vin în contextul în care tabăra anti-Cîțu din partid a făcut deja o ședință, despre care Cîțu spune că nu e statutară.

„Eu am tot discutat și știam că sunt nemulțumiri. Multe nu au legătură cu PNL. (...) Guvernarea care nu e optimă o văd și românii, nu doar eu. Sunt lucruri pe care putyeam să le facem mai bine”, a spus Florin Cîțu.

Liderul PNL, Florin Cîțu, a declarat vineri, în contextul în care majoritatea liderilor de filiale vor debarcarea sa din funcție, că nu va pleca din partid dacă va fi schimbat din fruntea formațiunii și din fruntea Senatului.

Cîțu a mai declarat vineri că proiectul Anghel Saligny, de la care a pornit scandalul în partid, este pus în aplicare de Guvern și nu de el.

„Am avut discuții și cu vicepreședinții” a spus Florin Cîțu, care a dat de înțeles că problema invocată a fost că a fost „vocal” la adresa ministrului de Finanțe, Adrian Câciu. „Este unul dintre motive” a spus liderul PNL.

„Un alt motiv invocat a fost cel al programului Anghel Saligny. Eu am riscat o guvernare pentru a-l adopta. Este bizar să-l invoci în acest context” a continuat Florin Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai Dane nu-ti ajung banii din afacere ??? sau mamaica nu da cat vrei sau este doar de fatada ???
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212