REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Cadouri pentru copiii din judeţ de la Uniunea Democrată Tătară

Cadouri pentru copiii din judeţ de la Uniunea Democrată Tătară

Replica API 21 decembrie 2018 | 00:00 399

Departamentele din cadrul Uniunii Democrate Tătare au intrat într-o competiţie inedită: cel care obţine cele mai multe “zȃmbete” în această lună, decembrie 2018 obţine titlul de “voluntarul cu inima de aur”.

Asfel coordonatorul proiectului “Împreună ne educăm copiii să crească sănătos”, Omer Diner a împărţit articole vestimentare şi alte produse în comunele Valu lui Train, Tuzla şi urmează Albeşti în colaborare cu Primăria Comunei Valu lui Traian reprezentată de Maria Ogreanu; Primăria Comunei Tuzla şi Centrul pentru Tineret Ion Creangă reprezentate de Maria Iris Pascal.

Coordonatorul proiectului “Pentru un zȃmbet de copil”, şeful comisiei de tradiţii, Ismail Bulent a împărţit rechizite, articole vestimentare şi dulciuri copiilor din Văleni, în colaborare cu Liceul Tehnologic “Radu Prişcu” din Dobromir reprezentat de directorul Gafiţa Tudora Manuela. Peste 120 de copii s-au bucurat de vizita asociaţiei.

Coordonatorul proiectului Cupa Prieteniei, preşedintele filialei Valea Dacilor Ilhan Iusuf împreună cu secretarul general, Memur Derviş au programat o vizită la două centre de plasament: Antonio şi Orizont. Cum proiectul Cupa Prieteniei se finalizează în

februarie ei au pregătit ploaia de zȃmbete împreună cu sponsorii în data de 28 decembrie 2018, ora 14.00, înainte de începerea turneului caritabil. Aproximativ 150 de copii se vor bucura de vizita organizaţiei. "Mulţumim domnului Dinică Petre, directorul Direcţiei pentru Protecţia Copilului Constanţa care a aprobat acest protocol. Comisia de sport a pregătit un eveniment pentru copii, Kureş la 3 stiluri, împreună cu Asociaţia Community Aid Romania, reprezentată de Gabriel Cateliu în data de 22.12.2018, ora 10.00 la Sala Sporturilor Dan Spătaru din Medgidia, la finele căruia 150 de copii vor primi medalii, diplome şi premii constȃnd în pachete cu dulciuri. Mulţumim sponsorilor, partenerilor , colaboratorilor şi voluntarilor care au înţeles să contribuie la aceste acţiuni din inimă", se arată într-un comunicat de presă.

C.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne pupe in pula toate musulmancele din romania si musulmani in cur
1
0
Moarte islam. Voi sunteti imitati, bai jegurilor cu sharia voastra, care permite unui mos de 60 ani sa sa casatoreasca cu o copila de 6 ani! Mars si du-te dracului cu islamil tau cu tot !!!
2
0
Felicitari multa sanatate .gest nobil si frumos !!
3
0
Daca tu esti limitat si ai pareri de ev mediu nu cred ca este in regula ca niste copii sa nu se bucure indiferent prin ce mijloace bine ca nu ai functii decizionale -un crestin PUNCT
14
1
Cu islamul vostru cu tot!!! La cacat cu cadourile voastre!!! Ce treaba aveti voi, alta cultura-alta religie, sa dari cadouri in prag de sarbatore pe care voi o urati, nu aveti de a fec cu ea, nu gace parte din religia voastra???? Nu acceptati nici un cadou, dragi crestini!!! Morte islam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
17

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218