REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
7.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Călin Popescu Tăriceanu, reacție explozivă la scandalul valiza Tel Drum: „Mi s-a părut interesantă povestea asta cu iz de genul bârfe - șmenuri“

Călin Popescu Tăriceanu, reacție explozivă la scandalul valiza Tel Drum: „Mi s-a părut interesantă povestea asta cu iz de genul bârfe - șmenuri“

Replica API 6 noiembrie 2018 | 00:39 361

Călin Popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, face primele declarații în scandalul valiza Tel Drum. După ce documentele care ar fi fost găsite de un țăran din Teleorman au ajuns în posesia jurnaliștilor de la Rise Project, Tăriceanu a acuzat că la mijloc ar fi vorba de un șmen.

„Am auzit de o valiză, dar ce mi s-a părut foarte interesant... pe lângă valiză mi s-a părut interesant că ea a fost predată reprezentantului de la Rise Project din județul Teleorman. Nu știam că există în fiecare județ câte un reprezentant pregătit să preia valiza, că înțeleg că dacă a luat-o la județul Teleorman, or mai fi și în alte județe și se pregătesc fiecare sunt cu sufletul la gură. Mie mi s-a părut că este ușor hilară povestea asta cu parfum de genul bârfe, șmenuri și altele”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tu jivina sa mergi la puscarie 25 de ani sau in Siberia sa muncesti la tarnacop mortii matii de javra !
2
0
Cine face aprecieri! O sluga care l-a servit pe dinu Patriciu cat a fost premier si i-a dat Petromidia hotului aproape pe gratis, dar nu pe degeaba !. Tara il platea bine si iuda asta facea jocurile banditilor care au jecmaint tara si pe noi toti! Lozinca lui tariceanu asta era: INCHID OCHII, SI-NTIND MANA.
4
0
Farseor si teatrist de meserie.
3
1
doar sa te anunti ca vrei sa candidezi la presedentie sa vezi cum apar 2 valize nu una ca la dady.tu totusi esti un escroc mai experimentat,ca doar ai vandut tot pe vremurile cand va tineati de maini cu traian.sper sa va uneasca bratarile de inox la fel,spre poarta alba
6
1
Mutumim minerilor.Totusi,iliescu trebuia sa continue ceva dar s-a prostit pe parcurs.
4
3
Ati furat tara de la lovitura89 de stat pana azi
8
1
Taricene vezi tu ca in valiza sunt poze cu fete frumoase.Alege-ti una ca a 6-a nevasta. Sa fie intr-un ceas bun,casa de piatra,viagra la farmacie si mireasa cracanata.
8
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212