REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
11.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Când faci pe teribilistul în trafic, gândeşte-te că poţi fi filmat! Iată cum a rămas un puşti fără permis

Când faci pe teribilistul în trafic, gândeşte-te că poţi fi filmat! Iată cum a rămas un puşti fără permis

Replica API 29 septembrie 2017 | 22:29 592

Cotidianul Replica de Constanța a adus în atenția opiniei publice un eveniment petrecut pe raza orașului Ovidiu, în trafic. Este vorba despre un video primit pe adresa redacției. Astfel, oamenii legii s-au autosesizat și au identificat șoferul care a pătruns și pe contrasens, pe care l-au sancționat cu suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile! Tânărul, B.C.I., este din Lumina și are 21 de ani.

Amintim că un conducător auto a considerat că anumite cazuri nu trebuie să rămână în ”anonimat” (mai ales când e vorba de pericole în trafic), motiv pentru care a decis să trimită pe adresa cotidianului ”Replica” de Constanța niște imagini surprinse pe DN 2A, în Ovidiu, pe 24 septembrie. Mai exact, în jurul prânzului, un autoturism marca BMW, închis la culoare, și un Mercedes cu numere de Franța s-au șicanat și urmărit în trafic.

În video se poate observa cum, la un moment dat, BMW-ul chiar pătrunde pe contrasens pentru a-și prinde ”partenerul de joacă” din urmă. ”Camera de luat vederi de la maşină a înregistrat, în data de 24 septembrie 2017, acţiunile unor tineri teribilişti care în localitatea Ovidiu se şicanau şi se întreceau iar semnele de circulaţie nu aveau însemnătate.

Imaginiile vorbesc de la sine”, a spus martorul, considerând că astfel de evenimente sunt, pe bună dreptate, periculoase. Chiar dacă părerile sunt împărțite și există și persoane care consideră că șoferul BMW-ului nu a greșit, iată că polițiștii rutieri sunt de altă părere. Aceștia l-au identificat și depistat, sancționându-l cu suspendarea permisului de conducere pentru 30 de zile!

Liliana CHIRU

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai cititi si voi cartea inca odata si o sa vedeti ca cel care a filmat a avut voie sa depaseasca linia continua simpla, deoarece in legislatie nu iti spune ca nu ai voie sa depasesti la o anumita distanta fata de trecere, ci nu ai voie sa depasesti pe trecere!
0
0
Asta de conduce schimba banda pe linie continua frumos ce sa zic. Ala de zice de prostul de sub el. Invata sa te exprimi si sa si inveti regurile de circulatie. Stai jos, ai 0, exact cat numarul de neuroni de care dispui
0
0
Pietonul care trecea neregulamentar de la inceputul filmuletului nu l-a remarcat nimeni? El nu poate fi identificat ?
1
0
Marea majoritate a soferilor au momente in care incalca legea. Problema este ca momentele de nerespectarea legilor circulatiei,asa cum sunt ele,tinand cond ca avem si drumuri de cel mai mare cacat,duc la accidente. Ai calcat pe bec,degeaba te plang rudele la inmormantare si mai grav,plang si la capataiul altora nevinovati ucisi de tine,boule. Nimeni nu crede ca tocmai el poate crapa,dar totusi se intampla....Faci pe smecherul acum,maine crapi sau ramai schilod pe viata,e bine asa? Crezi ca vei avea admiratori,ca esti cumva erou? Sula si caciula! Nu vei avea nici unul din asa zisii prieteni .
8
0
Si cel care filmeaza incalca linia continua simpla...
11
2
Stati ca apare imediat precupeata de Lumina si isi ridica poalele in cap. Sa va tineti atunci.
6
2
Prostule de sub mine care masuna la farmacie si care dubla te obliga sa calci opresti si astepti eliberarea traficului calci dubla numai daca iti zice politia taci ca esti prost nota3
1
8
Pai in cazul acesta ar trebui mai multi sanctionati, cel care opreate in fata farmaciei pt ca nu are voie sa stationeze in acea zona si ii obliga pe ceilalti sa treaca linia continua, cel care filmeaza pentru ca a trecut linia si evident conducatorul bmw care a trecut linia continua dubla.
3
3

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108