REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Candidatul PSD la Primăria Cernavodă a rămas pieton, după ce a mers pe contrasens, pe A2

Candidatul PSD la Primăria Cernavodă a rămas pieton, după ce a mers pe contrasens, pe A2

Mirela PASCAL 24 aprilie 2024 | 00:00 4089

Lui Emilian Nicolae, fost șef al Poliției Cernavodă și candidat PSD la Primăria Cernavodă, îi place să încalce regulile de circulație. Și nu vorbim despre o depășire interzisă sau călcat pedala de accelerație pe culoarea roșie a semaforului, ci despre o faptă mult mai gravă, care l-a lăsat fără permis: a fost prins mergând pe autostradă, pe banda de urgență de pe contrasens, pe sensul Constanța-Cernavodă. Cum era de așteptat, și de parcă nici nu ar fi fost vinovat și nici camerele de supraveghere ale Companiei de Drumuri nu l-ar fi filmat în timp ce o făcea pe viteazul, Nicolae a contestat procesul verbal de contravenție. Evident, nu ar fi avut cum să câștige, când toate probele depuse la dosar l-au încriminat. Așadar, patru luni de acum încolo va fi pieton și trebuie să scoată din buzunar 2.900 de lei pentru amenzi contravenționale. Emilian Nicolae a fost unul dintre cei mai controversați polițiști din Constanța anilor 2000, punând capăt carierei de om al legii în 2013.

Candidatul PSD la Primaria Cernavoda a ramas pieton, dupa ce a mers pe contrasens, pe A2

Ne-am fi așteptat ca Emilian Nicolae, candidatul PSD la Primăria Cernavodă, să fie un foarte bun cunoscător al legilor, inclusiv a celor rutiere, și să nu se abată de la respectarea lor, având în vedere că a fost, în trecut, polițist. Și, nu doar atât... a fost șeful din Cernavodă, până a fost demis, plecând... pe ușa din dos. Dar asta e altă poveste! Revenind, înțelegem că legile sunt făcute pentru a fi încălcate de unii șmecheri precum Emilian Nicolae, însă nu atâta timp cât pun în pericol viața celorlalți participanți la trafic. Drept răsplată, a rămas... pe dreapta.

S-a crezut în poligon, dar era pe autostradă...

Anul trecut, pe 27 februarie, mai multe apeluri la 112 anunțau că un bezmetic circulă pe contrasens, pe banda de urgență, pe Autostradă. Primul dintre apelanți a indicat zona kilometrului 181, iar altul zona kilometrului 175. Camere din zonă l-au surprins pe șofer rulând pe contrasens, pe banda de urgență, de la km 178 până la km 162, nodul rutier ce permite intrarea pe autostradă dinspre București, situându-se la km 160. O autospecială de poliție ea pornit în urmărirea lui, rulând în mod legal pe sensul de mers București-Constanța, în urmărirea șoferului teribilist. A fost oprit, în cele din urmă, cu amendă contravențională în cuantum de 2.900 lei, fiindu-i aplicată și sancțiunea complementară a suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 120 de zile. Era nimeni altul decât fostul șef al polițiștilor din Cernavodă, Emilian Nicolae.

Candidatul PSD la Primaria Cernavoda a ramas pieton, dupa ce a mers pe contrasens, pe A2

A ignorat total regulile de circulație prin adoptarea unui comportament agresiv

Cum era de așteptat, Emilian Nicolae a contestat procesul verbal de contravenție și a încercat să inducă în eroare judecătorii, menționând în instanță că fapta nu a fost comisă în modalitatea descrisă în procesul-verbal. Judecătorii, însă, au reținut că o astfel de susținere este contrazisă de înregistrările video atașate la dosar, ce provin de la Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, și care surprind momentul în care autospeciala organelor de poliție s-a intersectat cu autoturismul condus pe contrasens, după care s-a întors în urmărirea acestuia. Așa că, i-au respins acțiunea, pe fond. A formulat apel, însă și judecătorii de aici au menținut valabil procesul verbal de contravenție, decizia pronunțată pe 11 aprilie fiind definitivă. De acum încolo, timp de 4 luni, Emilian Nicolae va fi pieton ori va fi nevoit să-și angajeze șofer. 

A încercat să se sustragă răspunderii contravenționale, nu a oprit deplasarea, deși era urmărit de polițiști

Judecătorii au reținut că nepedepsirea unor astfel de fapte ar avea drept consecință minimalizarea rolului preventiv-educativ al acesteia, raportat la gradul de pericol social al faptei contravenționale reținute în sarcina lui Emilian Nicolae, care a ignorat total regulile de circulație prin adoptarea unui comportament ce se abate în mod grav de la aceste reguli, putând în pericol atât integritatea sa, cât și a celorlalți participanți la trafic. În plus, acesta a încercat să se sustragă răspunderii contravenționale, în condițiile în care nu a oprit deplasarea, deși era urmărit de o autospecială a poliției rutiere.

Candidatul PSD la Primaria Cernavoda a ramas pieton, dupa ce a mers pe contrasens, pe A2Emilian Nicolae

Nicolae Emilian a ținut primele pagini ale ziarelor în urmă cu peste 13 ani

Nicolae Emilian a fost, mult timp, șeful Poliției Cernavodă și a fost dat pe mâna procurorilor prin 2011, de către subalterni. În urma scandalului, a fost eliberat din funcţie începând cu data de 24 octombrie 2013. El a fost cercetat pentru abuz în serviciu. Au avut loc şi percheziţii domiciliare, de unde procurorii au ridicat mai multe bunuri. La casa de vacanţă din Seimeni au fost găsite mai multe înscrisuri oficiale, suma de 50.000 de euro, pe care nu a putut s-o justifice, cât şi o armă de vânătoare şi mai multe cartuşe, dar şi sturioni, benzină, motorină, setci monofilament, bonuri cu cantitate fixă (BCF-uri) şi motorină. De asemenea, pe lângă Emilian Nicolae ar mai fi cercetat şi Costel Baciu, subalternul lui, asupra căruia a fost găsită o armă de vânătoare pe care ar fi confiscat-o în urmă cu patru ani şi nu a mai predat-o. Cei care au reclamat totul procurorilor DNA ar fi fost chiar colegii din Poliţia Cernavodă, astfel începând urmărirea penală. Nu s-a mai auzit nimic, între timp... însă fostul polițist și-a văzut de cursul vieții.

Candidatul PSD la Primaria Cernavoda a ramas pieton, dupa ce a mers pe contrasens, pe A2

În ciuda trecutului tumultuos, PSD mizează pe fostul polițist, pentru alegerile din 9 iunie. N-ar fi prima oară când și-ar scoate mușchii în fața contracandidaților. A candidat și-n 2016, dar a pierdut, în favoarea lui Liviu Negoiță. Dacă va avea aceeași soartă, aflăm pe 9 iunie!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta vrea sa fie primar la Cernavodă? Un idiot!
5
5
Șefii de post se cred proprietarii suburbii pe care o păstoresc.Seful de post de la Costinești secția trei politie se crede pe proprietatea sa privata.Sa nu mai vorbim de abuz în serviciu,corupție cu toți mafioții și interlopii zonei,îmbogățire ilicita cu zeci de ha terenuri extravilane și intravilane achiziționate pe numele surorii Duta Mioara și cumnatului sau Duță.UAT Costinești taxe și impozite se poate verifica si confirma .Din șpaga luata se ducea și la fostii comisari șefi pentru a-l tine în funcție și a fi de neînlocuit. Asta-i r*mânia noastră cea iubita !
2
0
Șefii de post se cred proprietarii suburbii pe care o păstoresc.Seful de post de la Costinești secția trei politie se crede pe proprietatea sa privata.Sa nu mai vorbim de abuz în serviciu,corupție cu toți mafioții și interlopii zonei,îmbogățire ilicita cu zeci de ha terenuri extravilane și intravilane achiziționate pe numele surorii Duta Mioara și cumnatului sau Duță.UAT Costinești taxe și impozite se poate verifica si confirma .Din șpaga luata se ducea și la fostii comisari șefi pentru a-l tine în funcție și a fi de neînlocuit. Asta-i r*mânia noastră cea iubita !
2
1
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră..... Contra Cost!!!!!!
11
3
Pot sa ii dau o mooooooie lui Nicolae Emilian zdreanță Cernavodei...moooooooooie Emil sa îți iau familia în poola
9
6
MILITIANUL NICOLAE EMILIAN..SPERA LA CE??? SA FIE VOTAT...CINE SA-L VOTEZE ??? POATE DRACU DE LA 12 NOAPTEA .. AU APARUT ZECI DE AUTOTURISME CU FOTOGRAFIA ACESTUI GOLAN...CHIAR NU-TI ESTE RUSINE...HOTULE ORDINAR??? CE CREZI POTI CUMPARA OMENIA CERNAVODENILOR. ???? DRACU SA TE IA...JEGULE ORDINAR...
13
7
El era rupt matol și a luat o in gura prin sens invers
10
7
Acest domn a intrat la Constanța și a ieșit la Cernavodă, a mers pe contrasens 5o km ..Doar un rezumat , și le-a zis polițiștilor că se afla in misiune...
4
12
Plotonerul asta i*******r dat afara din politie si reincadrat capitan nu respecta si nu a respectet niciodatasi nici o lege ,asta nu afost niciodata decat i*******r nu politist
9
7
Aveți perfecta dreptate...acest individ este PERICOL SOCIAL.Daca el la această oră fura curent electric,termie de la utilități,apa de la raja va închipuiți ce se va întâmpla în momentul când va fi în funcția de primar.Acest nebun că nu poate fi numit altfel are un trecut dubios de la un biet amarat de șofer apoi comandant de poliție la avocat cu doctorat emis la bancomat și alte hoții escrocherii vila construita cu banii de la interlopi și pești, furturi de automobile,permise de conducere false,arme și muniții letale și lista golaniilor poate continuua.VOTATI UN PENAL PE NUME NICOLAE EMILIAN !
12
7
Mai bine desfiintati serviciul politie locala,plin de trantori umflati!Noi la locala Cernavoda stam mai retrasi cand suntem de serviciu,urmarim promotiile la supermarketurile din oras,stam acasa la tura de noapte si in Weekend dupa amiaza cand nu avem sefi la munca,plimbam neamurile cu Dusterul de serviciu,trai pe vatrai,galbeni de grasi,marea majoritate 120kg plus! Eu(Comandasu) ca sa-mi pastrez postul sifonez colegii la sefi,un fel de pupincurist! Folosesc Dusterul(masina politiei locale) in interes personal cand sunt de tura(am limba ascutita),plimb copii,nevasta mama,sora,frate,trai la locala Cernavoda!
8
2
Cei ce vor să mă voteze luați legătura cu mine și va voi da suma de 1000 lei de persoană daca îmi veți demonstra video că m-ați votat.Va aștept la sediul PSD din Cernavodă în dimineața zilei de votare
4
14
Și din februarie 2023 prin artificii avocățești a ajuns sa ii se dea o mare mooie de justiția r*mână și să îi se ridice permisul in aprilie 2024.Speram că acum va fi înregistrat video și va fi arestat și îi se va anula permisul.
7
8
Aveți perfecta dreptate...acest individ este PERICOL SOCIAL.Daca el la această oră fura curent electric,termie de la utilități,apa de la raja va închipuiți ce se va întâmpla în momentul când va fi în funcția de primar.Acest nebun că nu poate fi numit altfel are un trecut dubios de la un biet amarat de șofer apoi comandant de poliție la avocat cu doctorat emis la bancomat și alte hoții escrocherii vila construita cu banii de la interlopi și pești, furturi de automobile,permise de conducere false,arme și muniții letale și lista golaniilor poate continuua.VOTATI UN PENAL PE NUME NICOLAE EMILIAN !
8
6
In articol scrie ca Emilian Nicolae a circulat pe contrasens anul trecut pe 27 februarie.
6
6
VOI NICI NU STITI CATE PERMISE DE CONDUCERE DETINE ACEST MARE...MILITIAN.. CERNAVODENI...ATENTIE MARE...LA VOT...DACA ACASTA PRAMATIE AJUNGE PRIMAR LA CERNAVODA....VA FI VAI DE NOI..TREBUIE SA EMIGRAM PE ALTYE MELEAGURI...
13
11
Ți se pare vechituri suspendarea permisului de conducere din 11 Aprilie 2024 ale bagabontului N.E ?.Atunci ești DILAU ca Nicolae Emilian care ignoră legile din Romania circulând fără permis.Daca voi alegeți oameni certați cu legile cu trecutul descris în articol mai jos înseamnă că sunteți cu toți NEBUNI.
8
7
sa vina emil in primarie sa faca dreptate asa cum stie el si sal vad pe necoita cu gura intro parte cum se uita dupa c...ve
10
5
sa vina nichy cai fac si lui o lucrare da ma avanseaza si mai mare
5
6
pe Emilian Nicolae îl atacati cu vechituri?! Cred ca va fi Primar la Cernavoda
9
14
Pe familia Garoafa ia omorât chiar ginerele lor Mitu și apoi să sinucis cu fiica lor.Dar Nicolae Emilian la bătut pe Deli iorga și la forțat să decolare că el ia omorât.Amaratul ăla sta in pușcărie la Penitenciarul Tulcea.
11
6
E adevărat ca emil ia omorat pe sotii garoafa? Cazul deliiorga
9
7
O scursura de milițian arogant și hoț. Cu asta vrea PSD sa câștige alegerile???
22
8
Poți să îi dai lui Ciulei o barbă in c oaie cum da mielul la oaie?.
10
8
Il votati la cernavoda pe Ciulei doi lei. Ala cand vorbeste zici ca e slujba. Daca nu era socru lui sa ii asigure un loc de munca cersea o ciorba la vedete.
6
10
Republica Mazare rulz
13
6
Te vreau, te iubesc....pe Iulica Geană nu l halesc
7
1
Stai liniștit cernavodene Nicolae Emilian circula cu mașina personală prin Cernavodă fara nicio frica.Daca era altul în persoana lui era de mult arestat.Dar având în vedere că finul lui este comandantul poliției este sub protecție.Rusine comandantului de politie d-l comisar șef Adrian Sebastian Dumitrașcu că protejează acest personaj sinistru.Poate cineva va sesiza pe ministrul de interne ce se întâmplă la Cernavodă.
24
10
Individul este un derbedeu, fost militian corupt ca 90% din toti militienii. Hotz calificat gasit cu obiectele furate la domiciliu si bani din shpaga. A beneficiat de coruptia procurorilor care au mushamalizat cazul. Dovada a ce se intampla daca derbedeul asta ajunge primar. Cernavoda va fi furata si va domina coruptia. Asta este politica PSD sa lucreze cu oameni compromisi hotzi corupti.
25
8
Având în vedere că finul lui Nicolae Emilian comisarul șef Dumitrașcu Sebastian Adrian este comandantul Poliției Cernavodă are girul de a circula prin oraș fără să fie deranjat de vre-un echipaj de poliție.Cand toate se " imput de la cap "rămâne și de data asta ca în tren.
28
7
Oare ce pensie o avea de mai vrea la oala cu miere?
20
5
Acum este ocazia cernovadarenilor sa ii intoarca plata . Daca a fost baiat bun sa il voteze, daca a fost javra, la m**e! Din toata combinatia gastiga stroee, ca martalogul a facut plata.
22
6
Ai uitat când aveai cârciumă in piata că toate muistele le găseai la tine la cârciumă.Daca aveai nevoie de vre o sugătoare o găseai la tine.Acum că ești un moș obosit te dai cinstit.Dute la că cat Tucu că ești expirat.
21
5
Sttoie ii alege candidati dupa chipul si asemanarea lui
22
5
Acum când trebuie sa deplasezi prin Cernavodă sa le speli creierii la p****i sa te susțină și să te voteze te-au lăsat băieții fara abecedar.Ce fac fraieri care i ai băgat sub cele două corturi morți de foame și de sete daca tu ești pieton?.Vreau sa te filmez când circuli cu autoturismul prin Cernavodă că tu te dai șmecher și ignori legile din Romania sa te las definitiv fără permis derbedeule.Cand erai mare comandor de poliție ignorai toți cernavodenii te ștergi cu ei la rozeta acum îi cunoști pe toți când ai nevoie de ei....Mare scârbă de om poti să fii iar Maria soția ta este o javra și îți cântă în strună.Banditule !
18
7
Si acum l a reclamat colegul de partid, stroie secu, care nu l vrea candidat si care a fost futwt in gura de militian pentru ca secu l a mintit!
18
5
Prin tot comportamentului nu este decât un penal ! Cernavodenii știu cine e și ce a facut in acest oraș! O lepră
27
5
Vezi sa nu ii mănânci tu pufuletul lui Nicolae Emilian?.Când se termina campania și nu iese primar o sa vă dea el pufuleții prin gura fraierilor.
13
11
Acest individ circula cu autoturismul proprietate zilnic fara nicio apăsare.El ignora regulile de circulație circula pe contrasens are un parc de mașini,garaje,etc.Cum se zice din bătrâni..."cine poate osu mi roade" asta este zicala lui.Cine are curajul sa îl susțină sa îl voteze înseamnă ca nu știe cu cine are de a face.Iar cei 50.000 de euro sunt exact banii pe care ia cerut Nicolae Emilian lui Grigore Gazanu un analfabet din Cernavodă sa ii procure un permis de conducere valabil emis chiar de la SPR Constanța colegii lui Nicolae Emilian
23
4
Ce s a intimplat acum cu derbedeul asta escroc de emilian nicolae , este inceputul sfirsitului pentru el ! Dispari lepadatura ! Lasa oraselul asta in pace !
27
7
Fara un real potential infractzional pesedeul nu te selecteaza prntru a candida pentru o functie publica. Nu te pricepi sa furi nu esti selectionat de partid
26
4
Pe j.egosul asta vreti voi ,cernavodeni sa l alegeti primar ?sunteti sanatosi la cap ?ginditi va bine ce face ti , asta e un n.enorocit, nu are mama nu are tata ! Beliti ochii bine ,ca altfel beliti P.U.L.A
29
6
Voi si unii proc.urori ce mai faceti campanie electorala. A gresit, i s a luat permisul. Restul mancati..pufuleti.
8
28
Astfel de personaje ar fi trebuit sa dispara din viata publica, dar cum traim in Romania si au obrazul gros, isi permit.
28
4
Daca e adevarat .... numai la noi poate face cineva asa ceva si apoi ramane in libertate nestingherit
24
1
Articol plătit de gacicaru Primăriei Cernavodă care la despărțit pe preot de nevasta!
10
29

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272