REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.4° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Capcana pe care o întind polițiștii bulgari românilor care le tranzitează țara în drum spre Grecia

Capcana pe care o întind polițiștii bulgari românilor care le tranzitează țara în drum spre Grecia

Replica API 24 iunie 2022 | 00:00 3411

O româncă a ales să împărtășească, pe un grup de Facebook dedicat celor care aleg să-și petreacă vacanțele în Grecia, o experiență neplăcută de care a avut parte în drumul său cu autoturismul personal prin Bulgaria.

Turista a vrut astfel să-i avertizeze și pe alții despre ce s-ar putea întâmpla dacă sunt la fel de ghinioniști ca ea, scrie antena3.ro.

”Poliție pe centura Sofiei. Ne-a oprit un echipaj de poliție imediat cum soțul semnalizase că vrea să oprească pe dreapta, într-o parcare a unui McDonald’s – Jumbo (dorea să se odihnească). Au cerut documentele, apoi l-au chemat pe soț să vorbească. I-au spus că acolo pe centură, chiar dacă sunt două benzi pe sens, e o zona de 60km/h că și limita de viteză și că el ar fi avut 87km/h (soțul nu a văzut indicatorul de 60km/h, voi aveți idee de acea zonă?”, a scris românca pe grupul de Facebook "Forum Grecia".

Însă, ”aventura” nu s-a oprit aici. ”Am aflat acum de la voi că există acea limitare de viteză exact în acea zona Jumbo – McDonald’s ). Apoi au zis că l-ar fi detectat camerele în tunele cu viteză mai mare de 80km/h și că trebuie să îl amendeze. Soțul a spus “ok, faceți procesul și trimite-l prin poștă”. Au zis că amendă era 400 leva. Soțul nu s-a contrazis cu ei și a spus că dacă a greșit, e normal să plătească.

Apoi când au văzut că soțul nu se împotrivește au zis că trebuie să meargă la secția de poliție și să caute imaginile și să facă procesul și că cel puțin 1-2h nu avem voie să ne mișcăm de pe loc… și tot trăgeau de timp. Soțul și-a dat seama atunci că nu aveau practic nimic, erau doar la ciubuc.

E prima dată când ni se întâmplă deși facem drumul acesta îl facem de ani de zile. Așa că atenție. Dacă nu mai fusese un post asemănător pe grup, nu ne-am fi dat seama despre ce e vorba. Mulțumim celor care oferă informații pe grup”, a povestit femeia.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe asta de deasupra-l fote grija ca uleiul din Ucraina e mai ieftin ca al nostru !,, ba da esti mare dobitok !
0
0
mai bine platesc amenda in bg decat sa platesc taxa de parcare in mamaia! valoarea e cam aceeasi!!
0
0
nu le dati nimic,dar nicnumai calcati in bg o vreme.amenzile in bg sint nule,trebuie trimise ro,e greu ptr politieni!
0
0
Folositi waze si o sa vedeti limitarile .Sunem in 2022
0
0
politia bulgara niste javre nenorocite, nu stiu nici o limba, p****i ca noaptea, si spagari
0
0
Acum vreo 13-15 ani am patit asa ceva inainte de intrarea In Sibiu cu citiva kilo metrii buni ,ziceau ficarui vehicul caci au depasit viteza legala pina si biciclistiilor,atunci leam spus da gresiti nu am avut 100-120 la ora am avut 360 la ora dar ne dati poza ,la care mielitienii sau gindit sau razgindit nu au prea vrut nici sa se legitimeze dar la final au dat doar avertisment,deci polittistii bulgari sunt la fel de tari ca cei sibieni.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369