REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Lun., 15 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6791
29.2° Constanța Luni, 15 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6791
 

Caracatița de la Ovidius a făcut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din cârciumă

Caracatița de la Ovidius a făcut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din cârciumă

Mirela PASCAL 28 septembrie 2023 | 00:00 59651

România educată sau needucată? Mai puțin de jumătate dintre elevii înscriși în clasa I acum 12 ani au promovat la Bacalaureat, jale a fost și la Evaluarea Națională, și nu doar anul acesta, este un fenomen care pare să ia amploare, abandon școlar... sunt doar câteva dintre aspectele care ne fac să credem serios că România educată e cea mai mare minciună după „Să trăim bine!“, după cum bine zicea, la un moment dat Traian Băsescu. Mai grav este că puterea politică nu conștientizează, sau nu vrea, că România este un stat eșuat care a ajuns la acel punct în care calitatea educației nu ia nota de trecere. Cum ar putea să facă asta când avem cadre didactice de nota 2 și 3 la titularizare și la definitivat, dar și de nota 6 la examenele de licență! Trist, dar adevărat! O notă rușinoasă, cu care ajung să fie mari profesori universitari la instituții de învățământ superior care pretind a fi în vârful clasamentului în ceea ce privește eficacitatea. Unde? La Universitatea Ovidius, de exemplu! Așadar, cum a ajuns un director de hotel să fie lector la Universitatea Ovidius, cu media de licență 6 și cine este acesta, urmăriți în rândurile de mai jos, într-o anchetă marca Replica de Constanța!

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

La Universitatea Ovidius, condusă de rectorul Dan Marcel Iliescu, totul este posibil! Transformată, de câțiva ani, într-o mare afacere familie, după ce soţi, amici, prieteni cu beneficii, veri şi alte rude şi-au găsit aici un loc de muncă bine plătit în unitatea de învățământ superior. Aspect despre care Replica a relatat în trecut, cu exemple clare, însă nu știm cu exactitate câte astfel de cazuri există și nici cei de la Ovidius sigur nu ar putea să ne spună pe motiv că se aduce atingere vieţii private a persoanelor în cauză.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma Dan Marcel Iliescu, rectorul Universității Ovidius

Nu știm nici criteriile în baza cărora au fost angajate rubedeniile, putem doar să presupunem, dar asta o ținem pentru noi. Ceea ce știm sigur este că, prin 2015, în Universitatea Ovidius a ajuns Corina Barbu, director de hotel în Constanța, pe funcția de cadru didactic asociat.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

CV-ul Corinei Barbu

Dacă numele nu vă spune nimic, vă luminăm noi! Corina Barbu este soția patronului de la Zodiac, Nicușor Barbu, și mama patronașului de la Imperial Events, care a dat țepe cu nunți unor cupluri din Constanța, cu doar câteva zile înainte de nuntă. Și despre acest aspect Replica a vorbit pe larg, iar mai multe detalii citiți AICI.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

De la expert pe termen lung a ajuns asistent universitar

Corina Barbu a ajuns în Universitatea Ovidius în 2015, pe funcția de cadru didactic asociat și tutore (?!), expert pe termen lung la Facultatea de Științe Economice, timp în care era și director de hotel la Atlantida Grama SRL. Este firma în baza căreia funcționează Zodiac și unde Corina Barbu deține 30 % din acțiuni, restul de 70 % fiind deținut de soțul Nicușor Barbu.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

Mesele, cazările și protocoalele Facultății de Științe Economice se fac la Zodiac

Anul debutului lui Cori (n.red. așa este alintată de prieteni) la Universitatea Ovidius este și anul în care, probabil, au început și întâlnirile academice la restaurantul familiei Barbu. Potrivit informațiilor noastre, toate mesele, șprițurile, cazările și protocoalele se fac la Zodiac. Și se făceau și înainte să ajungă profesor în Ovidius. Drept mulțumire pentru ospitalitate, au adus-o pe Corina Barbu în Universitatea Ovidius.

 

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

 

Cori Barbu a absolvit Universitatea din Oradea, Facultatea de Științe Economice, domeniul Management, în anul 2000, unde a avut media generală a anilor de studii, atenție, de 6,64, iar media la examenul de licență a fost de 6,33. Ca o paranteză, precizăm că studiile le-a făcut la Constanța, la Universitatea Gaudeamus, după cum ne-au precizat sursele noastre, doar licența a susținut-o la Universitatea din Oradea.

 

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

în fișa de verificare a îndeplinirii standardelor universității de prezentare la concurs, Barbu ne spune că media generală a anilor de studii de licență este 6,64, iar media la licență 6,33

Revenind, în 2022, a ajuns asistent universitar la aceeași facultate, dar și-a păstrat și statutul de șefă de hotel. Interesant este faptul că, pentru ocuparea funcţiei de asistent universitar se cere, printre altele, şi o vechime minimă la catedră de 2 ani în învăţământul superior sau în cercetarea ştiinţifică de profil, respectiv de 4 ani în învăţământul preuniversitar. Condiție pe care Barbu nu a îndeplinit-o.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

 

...apoi a țintit funcția de lector, cu doctoratul la pachet

Descoperind că este în mediul potrivit pentru a crește în carieră, Corina  Barbu și-a fixat o țintă: aceea de a ajunge lector. Potrivit legii, pentru a fi lector, candidatul trebuie să aibă diplomă de licenţă a unei instituţii de învăţământ superior sau cu diplomă echivalentă acesteia, ori a unei instituţii academice postuniversitare. Pentru ocuparea funcţiilor didactice de profesor universitar şi de conferenţiar universitar, candidaţii trebuie să deţină titlul ştiinţific de doctor în ramura de ştiinţă corespunzătoare postului sau într-o ramură înrudită. De asemenea, candidaţii trebuie să fie doctori sau doctoranzi în ramura de ştiinţă corespunzătoare postului ori într-o ramură înrudită.

Zis și făcut! Corina Barbu s-a apucat de doctorat. A făcut, din 2018 până în 2021, studiile de doctorat la ASE București, în domeniul Management. Un program de doctorat înseamnă aprofundarea unei teme specifice, indiferent de domeniul în care este solicitat. În mod normal, implică mai mulți ani de cercetare, elaborarea unei lucrări originale și susținerea acesteia în fața unei comisii de evaluare. În cazul Corinei Barbu nu știm cât de greu i-a fost să parcurgă această etapă sau dacă a muncit până la epuizare. Atunci când ai prieteni care pot face asta în locul tău, de ce să nu profiți?! Așadar, Barbu a făcut cercetări, a scris, chipurile, o sumedenie de lucrări și în final și-a prezentat și teza de doctorat cu titlul ,,Perfecționarea managementului calității în serviciile hoteliere”- Domeniul Management.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma rezumatul tezei de doctorat

Cu diploma de absolvire a doctoratului în mâna Corinei Barbu și condiția pentru a fi lector îndeplinită, Universitatea Ovidius s-a pregătit să scoată la concurs funcția.  

Ca să fii profesor la Universitatea Ovidius media la licență trebuia să fie cel puțin 8. A fost modificat regulamentul!

De specificat faptul că Barbu nu avea voie să ajungă în Universitatea Ovidius, poate doar la departamentul de curățenie, cel mult. Potrivit Regulamentului de Ocupare a Posturilor Didactice în Universitatea Ovidius Constanţa, pentru a fi profesor universitar trebuia  să îndeplinești anumite standarde impuse chiar de către conducerea universităţii: printre care să ai o medie minimă a anilor de studii universitare nu mai mică de 8,00 (face excepţie personanulul deja titularizat în învăţământul superior):


Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma Condiție pe care, evident, Corina Barbu nu o îndeplinea. Chiar și așa, i-a fost permis accesul la concursul pentru postul de lector. Din informațiile noastre, Consiliul Facultății de Științe Economice a modificat pe șest regulamentul tocmai pentru ca marea Cori Barbu să poată ajunge profesor universitar.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

Ca un detaliu important, decana facultății este Elena Cerasela Spătariu care, potrivit surselor noastre, toate aniversările și le-a petrecut la același Zodiac.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma Cerasela Spătariu, decana Facultății de Științe Economice din cadrul Universității Ovidius

Am contactat-o pe decană pentru un punct, însă aceasta nu a dorit să comenteze, precizând că este într-o ședință.

Singura candidată pentru funcția de lector

Din fișa de verificare a îndeplinirii standardelor Universităţii de prezentare la concurs pentru postul de Lector universitar/ Şef lucrări aflăm că Barbu Corina este asistent universitar doctor, data numirii în funcție fiind 3.10.2023 (?!). Interesant, la Universitatea Ovidius prezentul s-a transformat în viitor.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

La capitolul indicatorii de performanță, Barbu ne zice că are 24 lucrări in extenso, în domeniul postului, indexate într-o bază de date internaţională [BDI], de referinţă pentru domeniul postului [reviste cotate sau indexate ISI Thomson Reuters-categoria A-CNCS; ISI Conference Proceedings; reviste B+CNCS, alte BDI]; sau în reviste științifice având prestigiu recunoscut.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma lunga listă de lucrări publicate de Barbu

Cine a ajutat-o pe Corina Barbu să... „exceleze“ în cariera didactică?!

Din înșiruirea de lucrări ne-a atras atenția un alt nume din Universitatea Ovidius, Elena Condrea, care apare co-semnatar, alături de Barbu, în lucrările realizate.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma Elena Condrea

Elena Condrea este pro-rector la Universitatea Ovidius pe Educație și managementul calității și, potrivit informațiilor noastre, bună prietenă cu Corina Barbu. Soțul lui Condrea este un cunoscut afacerist de la malul mării, Adrian Condrea, patronul fabricii de lactate Elda.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

Cori Barbu a dat concurs pentru funcția de lector, președintele comisiei... aceeași Elena Condrea

În final, Corina Barbu a candidat, luna trecută, pentru funcție pregătită, singura aspirantă la funcție, de altfel, și a fost admisă. Postul de lector al lui Cori Barbu are un număr de 13,29 ore convenționale, iar salariul minim de încadrare este 4651 lei. Cine credeți că a făcut parte din comisia de concurs? Amica Elena Condrea, care a fost și președintele Comisiei.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

componența comisie

Și, ca să ne arate că nu stă degeaba, Corina Barbu s-a implicat și într-un proiect al Universității Ovidius din Constanța INTER DIDACT - Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional. Proiectul este implementat în perioada aprilie - decembrie 2023, scopul acestuia fiind creșterea capacității instituționale și îmbunătățirea calității activității didactice în universitate, inclusiv a respectării deontologiei și eticii academice prin intermediul schimbului de bune practici promovate în plan intern și internațional.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

 Valoarea proiectului este de 224.500 lei, iar din această sumă, o bună parte ajunge în buzunar membrilor de proiect, printre care și Barbu.

Fiul Corinei a vrut să se facă polițist, dar nu l-a ajutat fizicul

Ca o paranteză, precizăm că și fiul Corinei Barbu a vrut să se facă bugetar. Theodor Barbu, patronul de la Imperial Events, același care a dat țepe cu nunți unor miri din Constanța, a visat să ajungă polițist, numai că nu l-a ajutat fizicul.  A fost respins după ce a picat la proba sportivă.

Caracatita de la Ovidius a facut-o pe mediocra Corina Barbu Prof.univ.dr. direct din carciuma

Acestea fiind spuse, înțelegem că pentru Universitatea Ovidius profilul profesorului academic este cel care, în timpul anilor de studiu, abia reușește să ia note de trecere și care, la finalul anilor de studiu, nu poate demonstra mai mult de 6.33. Dacă un profesor nu stăpânește domeniul de cunoaştere corespunzător disciplinei pe care o predă, nu are o cultură generală vastă şi abilităţile necesare pentru a folosi cunoştinţele potrivite la cursurile de predare, atunci ce așteptări să mai avem de la studenți?!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puteți încerca a pune în oglinda situați de astăzi în care a ajuns aceasta, cândva renumita, universitate pentru a cărei înființare un ADEVĂRAT PROFESOR UNIVERSITAR DOCTOR, fie i țărână ușoară acolo unde este, s a zbătut și a fost, după părerea mea, cel mai iubit cadru universitar. Multumiti i d-nei Andronescu, persoana care a contribuit enorm la distrugerea învățământului romanesc prin infiintarea voita și cu interes a învățământului particular. Va intrebati cum reușeau atati analfabeți sa conducă tara și sa trateze cu superioritate somitatile? Aștept o r*****a a d-nei Andronescu
15
1
Presa noastră cea vitează!!! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră... Contra Cost!!!!
13
8
Theuțu n a fost admins la academia de politie pentru ca avea ficatul injectat cu steroizi si marit de la alcool, lasati vrajeala ca fizic. Il scotea lumea la interval ca avea gura mare si vorbea p***t ca avea impersii de Mike Tyson si fugea la primul telefon sa si sune sifoanele de la IPJ. In cluburi il scuipau ciorile din piata in gura fara sa le comenteze nimic. Si acum a ajuns sa dea țepe la oameni prin evenimente, toata meseria asta a invatat o de la sefu lui Domenico Mora, un sclav fara pereche la fel ca el.
9
2
Toate masterele facute la restaurantul Zodiac vor fi anulate , DNA a intrat pe fir !
23
1
***a-c******u-concubina-lui-t*****u-n***t-angajata-de-panait-la-umc
0
5
Sa i-o s**i lui razvănel. Cu toate degetele.
0
11
La zodiac se fac masterele , mai nou !ieftin ca braga , nu vezi facultate , nu profesori , stai la cafea si iei diploma !
40
2
Cerasela si Condrea sunt profesoare universitare? Arata a bucatarese de cantina... Asta-i invatamantul universitar constantean. Pacat ca pacalesc amaratii de copii si le ruineaza sperantele.
49
2
Nebunooo, ce tias da pa veata la c*r si la gurita, mancamiai p**a cu tot cu coae
8
13
Scrieti si de doamna asistent Cerchia (Ionascu), cea care a candidat pentru un loc la master in timp ce era si membru in comisia de admitere a aceleiasi facultati.
41
3
Scrieti de vancea care a adus in universitate pe stere galani iubitul fostului rector iepure..pe razvan administratorul din caminul 1 actualmente sef pesye toate caminele unde sunt toti administratorii corupti si cu numele de spagoveni....bobita hoțul care îl pupă în fund pe iepurica și tot așa ierarhic a pupat pe toti pana la iliescu nu scrieti de corina care este o profesoară deosebită....Trebuie data toată clica lui iepure jos......vancea este capul de tuti mafia babaciunea aia......si vintila cu corneluta amantlacul este in floare ..asa zisa verisoara se iubesye cu vintilica
25
3
In caliate de fost consilier anticoruptie al rectorului Rugina, coleg cu Girtu, Bobe, Vancea ... , apoi decan la Facultatea de Farmacie, cu studii de specialitate la zdup, de vreo 8 ani si ceva, sunt perfect de acord cu actuala conducere a UOC care are un singur tel: prabusirea universitatii! Mult succes!
32
6
Mai este una Popa tot acolo cu sase. Sunt buni aia la economic
23
3
Și ne mai miram de nivelul educational din romaniA. Peste tot e la fel. Verificati și Hyperion. Maia Morgenstern e angajata lor cu un salariu fabulos. Asta nu e o problema. Dar dânsa nu "vizitează" universitatea nici măcar o zi pe an, dar salariul ii îngreunează contul...
17
7
Sa vedeți și la alte facultăți ce nenorociri de profesori sunt....și.au adus neveste, soții, ei sunt praf, nu se mai satura de bani , vor bani, bani și iar bani...vor ore peste ore și numai aia câțiva sa le ia...e unul de pe la limbi straine care nu.l mai satura Dumnezeu.....iau salarii de pe la toate scolile, liceele, facultatile....daca apare vreo fata noua trebuie sa ai acceptul lor cumva.....sunt atat de p****i ca se toarna unii pe alti la institutii....cat de curand ajung la parchet ....lumea întreabă decanii, decanii de la facultățile astea ce fac, știu ce se petrece în ograda fiecăruia??!! Sau ei nu participa la discuții ci doar la șpăgi ??
26
1
Mizeriile unui sistem (ne)educational ,o caracatita pe care nimeni nu o deranjeaza,nici macar DNA-ul.Astea sunt urmarile coruptiei din sistemul educational care trebuie eliminat
27
1
Daca lucrurile stau așa RUSINE, RUSINE, RUSINE. Facultatea de Științe Economice sub conducerea doamnei Spatariu Elena, acuzată de plagiat, a ajuns sa nu mai fie recunoscută pe plan intern și drept urmare a scăzut considerabil numărul studenților înscriși la admitere. Rușine celor ce susțin asemenea comportamente. Daca se continuă așa facultatea se va autodesființa. Păcat, sunt și cadre didactice demne de tot respectul dar cu așa conducere ...
48
4
decat o fata de Fiona mai bine o fata de albaneza
14
5
Între Barbu Corina și Barbu (Spătariu) Elena este vreo legătură?
20
4
Cce ias da MORYSHKS CU FRYSKA!! buna doctora BUNACYUNEA
11
9
Părerea e că-l băgați prea mult în seamă. Îi place să agite, să fie în centrul atenției, să provoace. Exact ca hoții de Mazăre și Constantinescu. Aplică stilul celor 2 corupți că îi vedea ca zei. Mereu a copiat pe cineva. Că el nu e minte strălucită, credeți-mă! E instabil în decizii, se sfătuie cu cel puțin 5-6 persoane înainte sa ia o decizie. Ce-i drept, e profesor la ımbârligat și promisiuni deșarte. Crede că are talent de politician. Până într-o zi când va păți iar ca Buzatu sau Dragnea. Niciodată nu știi când te apuca de coadă vreun p r o c u r o r. Iar ăsta are o grămadă de tinichele de coadă. El are impresia ca numai el știe oameni în funcții. Bă turbatule, e de-ajuns ca un agarici de birou sa declanșeze printr-o hârtie un control mai amplu. Treaba ta, când ești cu probleme, toți se dau deoparte. Nu fii pr0st, cum ești tu de obicei cu dorințele tale de rector.
18
10
Mosnianu este copia fidela a lui Rizea dar varianta săracă de Vaslui. Cum sa ți lasi tu nevasta pentru o albaneza vai mama ei? Se crede mare macho cu aere de burghez de Vaslui. Bai vasluianule ție îți mai trebuie niște bani ca să fii sărac. Te credeai mare conducător pe vremea lui e***e mergeai prin universitate zici ca erai motanul tom poate agăți și tu ceva prospături da ai agățat fix cea mai urata femeie din lume. Are o fata zici ca e Monica tatoiu
27
3
Șpăgar cu acte în regula și rechizitoriu public. Șpăgar sef al constantei. Minte bolnava, caracter 0, om de nimic scos cu cătușe din universitate. Acum se crede fecioara Maria. Ba spăgarule veziti ma de viata ta aia spurcata din toate punctele de vedere ca fericit nu ești oricum. Frustrat de om care ești. Un escroc mondial care se da fata mare. Baaaaa tu nu vezi ca ești bătut cu pl în cap?
15
10
sa vina Mosneanu rector si curata cu DNA toata universitatea de javre si impostori
19
14
Te aștept lângă mine!
17
21
Romania educata a lui Iohanis a esuat!Cum credeti ca a ajuns si sotia presedintelui sa predea la cel mai bun liceu din Sibiu , domnia sa ocupand post la o Scoala speciala? Asta s-a intamplat cand presedintele a ajuns Insp. scolar gen adj.
26
4
nicidecum, Corina e de top.
12
20
S-a dus dracului si invatamanul universitar! Vai de tarisoara aceasta!!!
35
2
Pacat de aceasta Universitate toate sectiile tehnice sunt la sub nivelul mediu, cadre didactice slab pregatite profesional.Acest oras trebuia sa fie un centru universitar model dar coruptia politica locala este prea mare iar autoritatile centrale nu fac nimic,pacat de acest oras.Ne intrebam de ce pleaca copii nostrii sa studieze la alte universitati din alta tari pentru studii de licenta ,masterat sau doctorat iar putini mai revin in tara.Aceste specimene umane, sustinute politic ocupa posturi universitare iar rezultatul calitatii invatamantului este cel de astazi.Constanta este un oras corupt la nivelul tuturor institutiilor locale,pacat.
45
3
Pe vremuri, în tinerețe, E. T I B E R I U S, voia să se căsătorească. Și căuta o mached0ancă. Voia și frumoasă. Al naibii, avea și mațe fine. Se credea Făt-Frumos. Aleargă el ce aleargă mached0ance, dar nici una nu voia cu el. Văzând că toate fug de el, începe să se apuce să le urmărească și să le streseze prin scările blocurilor unde aveau domiciliul cele care erau urmărite. Intra la tupeu în ele. Pe vremea aia mached0ancele erau pr0aste. Tăceau de rușine că erau agasate. Idiotul cam devenise agresor sexual. Dacă se întâmpla în zilele de azi,sigur era băgat în registrul politiei al pedofililor și agresorilor sexuali.Nu știm câtă lume știe, dar tipul e cu fetișuri. Onanist de meserie.Când merge, împrăștie picioarele alea ca să-i iasă fesele în evidență ca la LGTB.Nu râdeți că nu e glumă!Tipul are înclinații spre orice.În afară de faptul ca e dezechilibrat psihic.
22
22
O miz3rie ca intreaga familie.
17
6
Ce va mira ca una de 6 lucreaza la universitate. Vergil Chitac e amiral si are inteligenta unui copil din clasele 1-4, culmea ca au venit altii sub nivelul lui si l-au votat, l-au vazut un model, un om cu inteligenta sclipitoare si a ajuns primarul Constantei! Deci fufa asta, dupa studii si nivel de inteligenta, ii poate lua locul celui mai inteligent membru PNL-USR, presedintele Romaniei domnul Klaus!
30
8
Cocalarul ala chel si cu bot imblanit e fiul profesoarei? L-a educat bine arata a cocalar saracu si daca te uiti la el din avion. Normal ca a picat proba sportiva la cum arata alearga doar dupa shaorma
27
4
O tara de ciuti,manelisti,Psdisti,Hauristi,Sos (cu E uri multe la cum arata doamna) Pnlisti cu batiste la rever si costume de zeci de mii,sa nu uitam de USR partidul fomistilor intrati in tinute de la Braincov Braila si actuali posesori de vestimentatie marca de prestigiu.Sa-i vedeti pe urmatorii ce foame lunga au! O tara frumoasa cu potential economic dar locuita de unii care n-au treaba cu nimic decat cu berea la pet,maneaua, Liga 1 Faru,sport aranjat si Moonlanding pe Netflix.Asa va si tin adormiti,e bine?
20
3
La SNSPA nu va uitati? ca sa vedeti acolo toate storfeturile securitatii facute profesoare in c****a
27
2
Corina asta a s**t de toata universitatea, este o escorta.
20
7
Ati parlit oamenii si acum se tine cineva de capu vostru!!! Nu l mai lasa pe fi tu sa faca nimic, el de bun de trimis la parade gay!!!!
19
2
Io, E P U R E, escroc cu legitimație, îl car după mine pe B A B U L E A (a.k.a. Cristinel Dragomir) că n-are ce să mănânce. Pentru ăștia de la replica, nu va mai chinuiți sa scoateți comentariul că-l postam din 10 în 10 minute. Noi știm că E P U R E este disperat ca vin impozitele de la anul pentru construcția de pe strada C Ă L Ă R Ș I făcută din șpăgile de la studenți. Așa că nu vă mai chinuiți să ștergeți comentariile. Ia să vedem începând cu noile măsuri fiscale de unde m0rții mă'sii a avut golanul de E P U R E bani ca să aibă atâtea proprietăți că la SPIT figurează cu o grămadă de imobile, familia lui.
24
12
Florentina, cine e popa raspopit ajuns profesor de psihologie? Dezvolta putin, poate vede cine trebuie.
25
4
Nimic nimic. Doar injuraturi. UOC este o universitate serioasa.
9
20
Oamenii pregatiti si de calitate nu au loc de prostii cu relatii si combinatii. Este valabil in orice domeniu, nu numai la UOC. Mai rau este ca, prostii pusi acolo sus, nu isi dau seama ca din cauza asta suntem bananieri. Felicitari celor ce au emigrat.
36
4
Bravo pentru postare!!!
18
1
Bai javra ordinara, tu comentezi dupa cum ai interesul? Articolul este despre univ ovidius. daca esti p***t, stai in banca ta!
4
6
Bagami-as p**a in gura ta si in ma-ta care te-a facut asa p***t. Nota de la licenta este foarte importanta bai jigodia dracului, ca arata repetentii ca tine si ca astia la care le iei apararea. Sa stim sa ne ferim de ei. La puscarie cu tine si cu hotii astia. Se strange latul ma ordinarule si o sa sugeti toti p**a. Sa ma pis pe neamul tau ala de hoti mincinosi ordinari!
14
8
Branzica tanti asta cu fabrica de lactate saraca uitati-va la ea face reclama la boala si necaz doamne feresteee ce e ma frate la universitatea asta au ajus toti refugiatii?
18
5
Un comentator o acuza pe Androneasca pentru distrugerea invatamantului ! Total gresit ,ea a primit ORDIN dela cei care au programat distrugerea natiunii noastre .Si au avut si au succes ,mai sunt cateva milioane de oameni valorosi care se vor hotara si ei sa paraseasca tara ! Si gata , tara se va putea numi altfel....
21
2
Madam Sparariu este o frecventa a casei, ba mai mult, acolo l-a sărbătorit si pe dl rector e***e. SIC!
26
1
Asta este Romanica! Nu numai la Constanta se intampla asa ceva! Rezultatul acestei CORUPTII GENERALIZATE se vede in viata de zi cu zi! Constanta este un oras ponosit, de provincie,unde lumea vine o data pe an , ca sa faca plaja si sa se distreze! Oras marinaresc, cu fetite si baietei, cu distractii de o noapte , tiribombe si parasute! Viata culturala , academica si stiintifica ne depaseste! Ramanem la nivel de manele si geamparale...mici si bere! Una din greselile timpului (1990 - 1991) ca s-a aprobat aparitia facultatilor la Constanta si in multe alte orase de provincie din Romania, fara nici o traditie sau fundamentare (de orice fel)! Si uite asa, de 30 de ani, la Constanta se fac pe banda rulanta - medici, ingineri, profesori, avocati, actori, economisti , etc. ... Probabil , printre ei si unii buni, dar cei mai multi ff slabi!
36
5
Romania Ne-educata! Eu pentru asta ma lupt in facultate. Toate conducerea universitatii ma sustine in acest demers al meu, sa prabusim UOC, pana n-o mai ramane nimic. Gresesc, sa Ramana CEVA, Universitatea NIMIC .... ZERO!
21
3
Caracatița este în tot orașul Constanța. Pui de securiști și milițieni, hahalere și neterminați în fel de fel de funcții la stat (și nu numai), pe salarii invers proporționale cu nivelul lor de educație și pregătire profesională. Care e noutatea? Mai e cineva care nu știe ce se întâmplă în acest oraș? Mai e cineva care nu știe cum posturile bune se obțin prin pile și/sau culcat cu șefu'? Nu contează pregătirea reală și cunoștințele profesionale adecvate postului, contează sa te recomande tătuțul fost securist/milițian, cineva ”din sistem”... pe principiul: e fata/baiatul/amanta/cuscrul/ fratele/cumnatul.... lui...cutare... știi, de la ....daaaa... sigur că da... se rezolvă.... Asa ca, dacă acest oraș este pe mâna unor astfel de ”competenți”, de ce ne mirăm că suntem printre cele mai p***t cotate localități din r*mânia??
41
1
Sa ma pis pe tine ma nenorocitule. Sa mori de minciuna pe care o zici. Du-te dracu de imputit mincinos. E foarte corect articolul si foarte bun. Demascati-i pe toti de la Ovidius. O universitate ajunsa de c***t din cauza unor oligofreni de asa zisi profesori. niste nulitati imputite. la psucarie cu toti!!!
40
13
Da, exista cativa profesori buni, dar majoritatea adica 90% sunt niste zdreante ordinare? Pai crezi ca tot orasul asta e p***t si nu stie ce se intampla la Ovidius? Tu crezi ca poti sa ne prostesti cu o postare? Mars la puscarie in p***a matii si tu si toti profesorii hoti si p****i de la Ovidius. Desfiintarea f**u-va in gura de hoti!
28
6
de aia nu voia ''al batarn'' adica Ceausescu, sa infiinteze alte facultati la Kustendje.'' Calitatea'' oamenilor de pe Litoral l-a convins
27
5
Bagamias p**a in mata cu capabilitatea lu mata? pai crezi ca tot orasul asta e p***t si nu stie ce se intampla la Ovidius? Tu crezi ca poti sa ne prostesti cu o postare? Mars la puscarie in p***a matii si tu si toti profesorii de la Ovidius. Desfiintarea bagamias [p**a in voi d erepetenti!
14
9
Europa e de vina. Pe vremea lui ceasca curvetele astea erau rase in cap si futuu te in kkuur
19
9
ce vrei sa zici ma prostule, ca tu esti buricul pamantului si restul sunt fraieri? mars ma prostule
6
5
cine i-a evaluat si acreditat pe cei de la ovidiu? vezi schengen!
11
5
de ce nu se sesizeaza institutiile statului de drept?a facut cineva sesizare?
30
1
Este suuuperrr la Ovidius! Bravo, universitate model! Veniti si cotizati dragi studenti, platiti-va taxele si tu, Romanie, finanteaza aceste NULITATI! Si nu mai dati vina pe E--re, pentru ca toti actualii ati conteibuit din plin la decaderea invatamantului constantean... si ati lins tot ce s-a putut linge! Niste GOLANI MIZERABILI, asta sunteti! Speram sa zburati TOTI la alegerile din 2024! Alo, DGA se aude? Mai aveti incredere in prorectoul prieten turnator si mare invartitor? Poate vin profesionistii din servicii sa-i ia pe toti actualii si sa-i plaseze langa nea Buzatu! ... Taralunga vrea sa-i stranga pe toti pretinii!
25
6
si totusi ... jigniti cam mult si , ca de obicei, cam fara motiv ... In situatia asta sunt 85 % din cadrele didactice din tara si nu mai spuneti nimic ... Nu cumva e din nou un santaj ca nu v ati mai primit darul ??? sau nici de asta nu stiti nimic ?
16
20
Am avut seminarii cu dansa si a fost foarte profesionista. Am avut ce invata. Cui ii pasa de nota de la licenta? Sunt in Universitate profesori cu 10 la licenta si care nu m-au invatat nici 20% din ce am invatat de la unii cu 6.
15
47
Toata Constanta stie cum sunt profesorii si cum se trec examenele la ovidius. Daca ai bani termini cu 10. Urmeaza alte alegeri pentru Iliescu, Bobe, Vancea si restul. Singura scapare, Adi Stoica rector!
26
61
Asta are fața de filme porno
27
4
Ca aceasta duduie sunt multi in Ovidius. Ei sunt imaginea univ ovidius. Asa sunt aproape toti profesorii. Se compara univ ovidius cu Universitatile din Iasi, Bucuresti sau Cluj?
41
6
Rectorul Dan Iliescu stie dar nu poate sa faca nimic.
17
10
Pai asta e prietena lui Mitra sunt bot in bot toata ziua trupa de blonde de la UOC. Acum nu stim daca mediteaza acasa non stop ca Mitra pe bani grei neimpozitati cred ca asta e un subiect interesant
21
7
Faceți un serial cu famigliile din UOC. Caraiane + soțul consort Raftu de la Stamatologie?
36
2
REPETENTI IN FACULTATE AU AJUNS IN CONDUCETEA UOC. ACUM SUNT PROFESORI SI DECANI.
46
2
Pe asta a adus-o Mitra de la drept va explic imediat. Steroidizatul ala mic si chel a fost student la drept si l-a meditat Mitra. Asa s-a imprietenit Mitra cu ma-sa aia blonda si apoi toate evenimentele facultatii de drept au fost organizate la carciuma blondei. Intre timp Mitra a si adus-o la universitate.
37
9
cate parasute si paratusti .au fost ridicati ...iar oamenii destepti au fost batjocoriti .chiar si profesori universitari de elita ,trecuti de o varsta ....au fost batjocoriti
38
2
Sa va fie rusine! Dna Barbu este o profesoara si un om minunat, printre singurii profesori carora le pasa de studenti si se implica cu adevarat la ore! Dansa nu recita teorie de pe slide-uri , ca altii, cunoaste practica, iar asta face cat o mie de diplome si note umflate ale unora care poate nu au lucrat ca si manageri sau intr-o companie in viata lor!
21
56
Malaca asta mare de Condrea ,împreună ci s.ugatoarea de Corina ar trebui sa plece ,dacă mai vreți sa vedeți studenți prin UOC ,gândiți va bine !!!!!!!!!
42
7
Prostii , noi suntem, care vrem sa mergem acolo, luati calea Bucurestiului sau in alta tara !
32
6
Răspunsurile se vad in poza dintr-o privire ...Corina este o profesionista XXX care va trezi sentimente de mult uitate la academicieni de prestigiu pina va ajunge și ea academician,rector ,decan...Felicitări ,Corinei Plugaru !
37
5
La u saltat si pe ala cu fonduri europene , si cu toate gainariile , ala un paduche , are firma de catering , un fraierica , !
18
2
Mă'sa ca mă'sa, dar cum naiba umflatul ăsta pensat să se facă polițist!
37
3
Sa știe tot norodul! Am zeci de restantieri și nici unul nu a dat restanta cu mine. Acum se plimba vesel și ironic prin urbe, cu diploma de licentiati la purtator. Cine le-a dat examenele și diplomele, domnilor conducatori și în baza cărei legi a invatamantului?? Și asta de muuuulti ani încoace!!
35
3
De ce scoateți din timpul transmiterii mesajului. Adevărurile dor. Familiile analfabete, calcă pe cadavre Revin prof univ dr docent căruia i se atribuie în totalitate o fiintarea și susținerea învață, vântului din Cta se întoarce în mormant
28
3
Sunt profesor cadru adociat intr o facultate la UOC. Nu am luat nu iau si nici nu voi lua spaga de la studenti. Replica asta o stiu cei care ma cunosc, de aceea nu spun facultatea. Caz : sef de an vine cu plic cu 120 de hartii a 100lei. Sa i trec pe toti. Ca asa stiu ei ca e la disciplina x. Jumatate trebuiau dusi la facultate jumatate eu. Eu neducand nimic niciodata, decan prodecan etc au crezut ca tin pt mine. Evident, orele s au imputinat sau au disparut . Cruda realitate a OUC !
46
4
Toate parasutele ! Toti incultii si oligofrenii! Toti incompetentii!
36
7
"Ca să-ti educi dosul ,folositi diplomele Universitatii Ovidius cu semnatura Elenei Condrea!" Asa ar trebui sa sune reclama la hartia igienica cu un singur strat fabricata la Universitatea Ovidius. PS.Made in Constanta ! - fabrici de diplome,șpăgati si plagiatori ,acesta este mediul " universitar" din C-ta.
30
7
Este absurd sa termini Gaudeamus cu media asta. Pt ca aia nu e facultate, rste o făcătură. Acolo notele se dictează nu se iau pe invatat. Cori nu a calcat in viata ei pe la fundația cu rol de facultate. Si inca ceva: bacalaureatul nu se mai ia de camd s-au instalat camere. Nu va mai mirați.
43
1
In toate facultatile si institutiile statului sunt angajati toate nulitatile. Cu cat esti mai slab pregatit, esti mai bun. Termina cu greu o facultate si pe urma fac doctorate.
44
3
UOC este o institutie serioasa cu profesori buni.
14
51
Dați fetelor, dați în presă informații și poze scanate cu filele din dosarele voastre minunate de la concursuri de angajare. Scoateți la iveală tot. Măcar asta să faceți și voi în timpul programului de muncă că oricum nu vă mai stăpânește nimeni. Ați ajuns la alt nivel. De la voi mai află presa una-alta, că altfel de unde?! De când cu legea 190/2018 numai voi mai puteți informa presa despre candidați. Așa fetelor, bravo vouă pentru curaj. Faceți parte din categoria oamenilor de cinste. Bravo vouă!
26
38
Spaga si coruptie in toate facultatile din Ovidius sunt grupuri de interese. Iliescu este imbrobodit si rupt de realitate. Toti elevii seriosi pleaca din Constanta.
50
5
Îmbunătățirea calității activității didactice la Universitatea Ovidius din Constanța prin schimbul de bune practici promovate în plan intern și internațional, proiect de 224.500 lei, pare sa fie ceva dubios cu proiectele astea cu valori mari si titluri cam jalnice; pare mai degraba o metoda de sifonare a banilor; de unde vin banii ptr aceste proiecte de obicei ? a mai fost un articol cu un profesor de fizica se pare bun dar care castiga sume astronomice din proiecte
34
1
Suntem sătui pana peste cap de Dragoș Vintila, Corni și d***a Tenea. Ce trebuie sa facem?
36
7
Intr-o tara in care meritocratia este un cuvant gol de continut,in care accesul la pozitii inalte se face evitand scara valorilor,la ce sa te astepti?
41
2
Cum ajungi doctor universitar cu nota 5 la intrare la ....o facultate din cadrul Universitatii Ovidius ????Cine se regaseste oare ????
42
2
muianov, m*******n imputit, vezi ca ceasul ticaie in defavoarea ta
20
7
Mai e unul pe la fac de arte......aidoma
29
1
Un popă răspopit a ajuns prof.univ.de psihologie la 50 de ani la Stomatologie,psihologia cariei.Atata impostură!
47
4
Dar de ce pana joi?…pare altceva…..
18
3
Eu am fost repetent la UTC Bucuresti , student prin transfer la stiinte economice ca prin admitere nu reuseam si apoi rector. Acum ma chinui sa vin inapoi dar unii nu ma vor. Ii prostesc eu, ca în 2012.
43
5
Nu este doar unul
30
3
Il stiu si eu pe ala de Oil terminal care pierdea timpul pe acolo, mi s a parut un om bolnav , putin oligofren in goana dupa bani !Sa dea baniii inapoi , am auzit ca a plecat din uoc, cu suturi in C.UR
38
3
O fi vorba despre directorul dorel?
28
3
Bai voi stiti ca la facultatea de drept au angajat un oligofren balbait? Profesor ceva cica e asistentul decanului. Pentru asta platim taxa 4000 Ron pe an. Bataie de joc. Replica verificati stirea e pe bune
101
60
iepuras e.
26
4
Daca și lorryy spaima p....a ajuns sa predea la Ovidius!! Normal ca impreuna cu sorynel prostutul.Halal universitate!!! Cum sa ii accepti pe astia care nu stiu sa tina un discurs? În afara de HA! HAAAA! asta nu știe altceva! Iar de la el nu intelegi nimic!
36
3
Este vorba de Mosnianu zis Albanezu. Angajat la Drumuri Judetene, oare cum se duce si la Ovidius sa predea. Eeee mai este putin domnule profesor si se va face un mare control la D.J.
40
8
Io, E P U R E, psihopat cu legitimație am un plagiat cât casa poporului.
38
11
cati din cei care critica invatamantul au predat o ora ? cati din cei care dau sfaturi ofera calitate la job-ul care il au si cati pun mana pe o carte de specialitate sa invete meserie ? cat despre replica mai bine ar scrie despre dezastrul din oras pe care se face ca nu il vade. au devenit ziarul oficial al primariei.
30
29
Nimic surprinzător,, acesta este nivelul învățământului în r*mânia. Problema care se ridică este legata de elevii din clasele primare, clase ce ar trebui sa puna baza evoluției elevului. Învățătorii ar trebuii sa fie foarte bine pregătiți și sa găsească metodele de predare de asa maniera încât totul sa se bazeze pe logică, nu haotic, dar cum licențele se iau între doua stații de autobuz, și aici trebuie sa mulțumim d-nei Andronescu căreia ii aparține geniala idee a înființării învățământului particular. Ideea a fost grozava și a dat randament, în ideea în care, am aflat ca se poate obține bacul după licență, și apoi ce ar fii făcut parlamentarii noștri fără studii. Crudul adevar
39
6
Si ziaristii de apa dulce care tin in brate radetul, ce nota au ?
35
10
Nu cumva e Prorector??? Hahahahahaha!!!!!
30
5
Era unul care se juca de a profesorul plagiator in UOC care lucra la Oil TErminal , chis timus,care in celasi timp lua si salariu de la Oil, o p******a !
42
4
Nu inteleg de ce va minunati?! Daca un individ ca e***e ajunge rector, totul e posibil!
46
8
SE PARE CA LA UNIV . OVIDIUS SE POATE ORICE!!!!!!!!SUNT O SUTA DE MII DE SEFI, SEFUTI ,SECRETARE, AMANTE SI O MINA DE MUNCITORI DE CARE TRAG IN TOATE PARTILE,CU UN SALARIU DE MIZERIE ,IN TIMP CE EI ISI IMPART SPORURILE SI SALARIILE NESIMTITE INTRE EI!!!!
64
5
adica a junglei beneficii mici pregatire scazuta capitalism de romanica; probabil in toate tarile subdezvoltate ca a noastra e cam la fel o mare parte din universitati au un nivel scazut dar am inteles ca si in unele tari dezvoltate sunt universitati cu nivel destul de scazut din care ies absolventi destul de slabi; asa cum primim si servicii si produse foarte slabe in orice domeniu la fel se intampla si in invatamant; ar trebui sa se implice statul sa reglementeze dar costa si tara e saraca si mai ales nu e nici un interes
35
2
Nu ai loc de acesti prostovani ajunsi profesori. Sunt peste tot.
60
6
profesori de ...top scot studenti de nota... magnum cu ...laude!
47
3
Ce va mirati?? La fel cum ajungi din instructor auto o viata și la 47 de ani profesor universitar la Ovidius! Ba iti mai aduci si nevasta care era manichiurista si o faci profesoara la batranete!
85
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510